Gururum kırıldı

orta da dayak var ,küfür var, hangi sevgi? nasıl bi sevgiymiş bu Allah aşkına? olsa olsa hastalık, alışkanlık derim ben buna.. daha şimdiden sana vurmasına izin verip birde üstüne buna rağmen ilişkine devam edebilmek .. evliliğe giden bir ilişki demişsin bir de bütün bunlara rağmen.. yarın birgün dayakdan hastanelik edip sonra özür dilediğinde de kabul ederim diyebiliyosan devam et tabi. Daha şimdiden bu derece taviz verilmesini anlayamıyorum ya.. dövsem de sövsem de gitmeyen birisi .. karşı tarafa iyi koz vermişsin ama biraz saygın varsa kendine toparlan arkadaşım.. bu kadar basit değil birşeyler.. sensin değerli olan kendini ezip de başkasını yüceltme gözünde.. değmez.. gerçekten seven vurmayı bırak bakmaya kıyamaz..:20:

Erken mi?

Bu ilk şiddeti değil ki, öyle bile olsa "Olaylar bu noktaya gelmeden neden bana vurana kadar bekledim, ilk yanlışında yol verseydim bana el kaldıramazdı" diyerek geç kaldığınıza pişman olmalıydınız...

Sadık... Sevdiğini iddia ettiği kişiye sözlü-fiili şiddet uygulayan adam sadık olsa ne olacak? Bu sadakat daha kötü değil mi? "Başkasına küfretmeyeceğim, başkasına vurmayacağım, hayatım boyunca hırsımı senden alacağım" yemini mi bu? Kadına şiddetin dozunu ayarlayamayarak karısını öldüren adamların içinde de vardır sadık olanlar hatta çoğu "Ya benimsin ya toprağın" mantığındadırlar, eşleri ilk aşklarıdır ama bu sonucu değiştiriyor mu?

Buna salt pişmanlık demek eksik olur... Daha çok iç hesaplaşma gibi... "Ne yaparsam yapayım benden vazgeçmezdi, daha evvel de hırpaladım ben bu kızı ne oldu da benim gibi harika birinden ayrılacağını söyledi, hayret" tarzında şişirdiğiniz egosunun yan etkileri gibi görünüyor... Terk edilen erkeklerin çırpınışı aşk ve pişmanlıktan ziyade vazgeçilmezliklerine vurulan darbenin acısıdır...

Yazdıklarınızı okurken düşündüm... Ben, arkadaşlarım, bu forumdaki birçok kullanıcı... Şiddet görmedik ilişkilerimizde... Bu bizim harika insanlar olmamızdan mı ileri geliyor? Hayır... Belki içimizde sizden daha kötü kalpli, daha aksi, daha huysuz, daha çekilmez olanlarımız var... Buna rağmen şiddet görmememiz size haksızlık değil mi?

Galiba bu adaletsizliği ortadan kaldırmanın tek yolu var... Dua edelim, bizim sizin kadar gözümüz kararmasın, siz de bir daha bu muameleyi göreceğiniz insana çift sayılı şanslar vermeyin... Amin...

:6: :6: :6: :6: :6: :6: :6: :6: :6: bu yorumu alkışlıyorum teşekkür ederm

bende 3ay önce bitirdim 6 yıllık ilişkimi kendimi derrslerime verdm arkadaşlarıma verdim zamanımı geçirdim.şmdi aklıma geliyo evet ama gitmesi cok uzun sürmüo.cünkü 6 yıl dile kolay ama kalbe zor.yaşanan cok sey varsada hepsini tek bi kötü gün silebiliyo.cok canım yanmıştı bnmde son olayda o da yapamayacagımı sandı ama o güçü buldum kendimde ve bitti.

geçmeyen bişey yok ama zaman gerek sadece ... ve tabi gurur cok yardımcı bu konuda.onu degil kendi gururunu düşün.bn küfür tokat falan yaşamadım ama benmkilerde bana yetti işte tekrar dönme öyle hastalıklı bi ilişkiye emin ol kendini daha iyi hissedecksin 6 sene boyunca boguldugunu anlayacak nefes alıcaksın bi süre sonra... herşey senin için iyi olur umarım..

geçmiş olsun canım gerçi seninki geçmiş :)

orta da dayak var ,küfür var, hangi sevgi? nasıl bi sevgiymiş bu Allah aşkına? olsa olsa hastalık, alışkanlık derim ben buna.. daha şimdiden sana vurmasına izin verip birde üstüne buna rağmen ilişkine devam edebilmek .. evliliğe giden bir ilişki demişsin bir de bütün bunlara rağmen.. yarın birgün dayakdan hastanelik edip sonra özür dilediğinde de kabul ederim diyebiliyosan devam et tabi. Daha şimdiden bu derece taviz verilmesini anlayamıyorum ya.. dövsem de sövsem de gitmeyen birisi .. karşı tarafa iyi koz vermişsin ama biraz saygın varsa kendine toparlan arkadaşım.. bu kadar basit değil birşeyler.. sensin değerli olan kendini ezip de başkasını yüceltme gözünde.. değmez.. gerçekten seven vurmayı bırak bakmaya kıyamaz..:20:

söylenen herşey çok doğru ya şu an ben utandım kendmden bunlara izin verdiğim için ve bunları yaşamayı bu duruma gelmeyi kendime yakıştıramıyorum yediremiyorum

o zamanların acısı öyle bir yapışıyor ki anılar güzel günler ağır basıyor. unutmak ayrı kalmak çok zor geliyor gurur kırılsada:(

ah şu duygular duygular mantık nerede evlenince o romantizm bitiyor gerçekler başlıyor ama uzun sürdüğü için ilişkiniz sizin romantizm biteli çok olmuş. Şimdi el kaldıran ilerde ne yapmaz, sizinkisi sadece alışkanlık.

Bugün arkadaşım faceye atmıştı. kadının ayagına taş takılırsa:))

Sevgiliyken ah canım acıdımı canın öpeyimde geçsin
Nişanlıyken iyiymisin canım birşeyin yok değilmi
Yeni Evliyken canım biraz dikkat etsene
5 yıl sonra koca taşı grmüyormusun ya
10 yıl sonra gözün körmü görmüyonmu
20 yıl sonra oha kocaman kadın oldun daha yürürmeyi öğrenemedin.

Koca taşı görmüyormusunuz bölümündesiniz.

ben, erkek arkadaşlarınızın size vurmasına nasıl izin verdiğinizi, buna nasıl katlanabildiğinizi cidden anlamıyorum
bana azıcık ses yükseltmeye kalsa hemen kalbim kırılır
bunlara nasıl tahammül edebiliyorsunuz ki?

diğer yorumları okumadım.daha sevgiliyken seni dövdü sana hakaret etti ve sen bununla evlilik planlarımı yaptın.aşkı ne sanıyorsunuz gerçekten merak ediyorum.saygının olmadı yerde sevgi mi olurmuş.tabi ömür senin ömrün ben feda ederim dayağımıda yer hakaretimide duyar onun istediği gibi yaşarım size ne de diyebilirsin..........

Size el kaldırıyor , hakaret ve küfür ediyor. Bu mu sevgi. Dayağın ilkini de herhalde o yaşattı. Annenize affetsen bile burnunu sürt diyor. Bu öyle bir yanlış ki tüm doğruları götürüyor. Evlenirseniz çok geçmeden kocam beni dövüyor naapmalıyım diye konu açmanız kaçınılmaz. sakın geri dönmeyin.

Size el kaldırıyor , hakaret ve küfür ediyor. Bu mu sevgi. Dayağın ilkini de herhalde o yaşattı. Annenize affetsen bile burnunu sürt diyor. Bu öyle bir yanlış ki tüm doğruları götürüyor. Evlenirseniz çok geçmeden kocam beni dövüyor naapmalıyım diye konu açmanız kaçınılmaz. sakın geri dönmeyin.

annem bu şeklde bilmiyor tabiki canım, ewet ewlenince kesin bin beter olur bunlar normal şeyler değil bende normal algılamıyorum burdaki yazan arkadaşlarda çok yardımcı oldular

sımdıye kadar dayak yedın kufur ısıttınde gururun yenı mı kırıldı sasırdım dogrusu olmaz boyle ask sevgı senın yasadıgının adı asksa normal yasayanlarınkı ne acaba

sımdıye kadar dayak yedın kufur ısıttınde gururun yenı mı kırıldı sasırdım dogrusu olmaz boyle ask sevgı senın yasadıgının adı asksa normal yasayanlarınkı ne acaba

tabikide böyle değil, kırıcı olmazsak sevinirim, öncelernde pişman olduğu için ve söz verdği için affettm askerdeykende bekledm 5 ay askerden mayısta geldi ve bu son olanla söznü tutmadığı içinde ayrıldım

Size böylesine saygisizca davranan bir insani , kendinizi üzmeye deger buluyorsaniz söyleyecek birsey yok.

Back
X