- 14 Kasım 2001
- 21.494
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.628
- 1.623
- 102
- Konu Sahibi fedraperezrosalinda
-
Şikayet eden benim, 2 gün içinde cinsellik bölümünde en az 6 konuya markayla ilgili yorummyazıldı, çoğu farklı isimdi, hepsini banladılar. Yanılmamışım demek ki
Sayın kazen bildirim butonunda adınızı görünce resmen elim ayağım titriyor, ban mı yiyeceğim diye. Nasıl bir korku saldıysanız artıkSayın O Osirius
ZemheriPoyraz rapor etti hesapların hepsi reklam içerikli mesaj sebebi ile kapandı. daha önce de bu hesaplar şikayet etmişti ama hepsi ayrı telefondan üyelikleri aktif edince şans demiştik. Lakin ikinci kez aynı şey olunca yeter dedik... Reklam için çakma hesaplara değil de burada 2-3 hesaba reklam yapması için teklif sunarım : ) Hatta durun güzel fikir bunu değerlendireyim
Konu devam etmiyor aslında ama altına dedikodu yaptık biraz3gun yoktum geldım bu konu halen devam edıyırmus
banlandım. bır uye yuzundenKonu devam etmiyor aslında ama altına dedikodu yaptık biraznereye kayboldun öyle üç gün
Vallahi kim dediyse yalanHayvansal proteinini kes :) et agirlikli beslenen erkekler genelde cok istekli benim sahsi görüşüm :) adam uyuyunca komple gusul al. Niye taksit taksit gusulleniosun.
Bu ilaç basit bir ilaç değil. Babam bipolar hastası o kullandı bir dönem şaka gibi yaEvet doktor yazmadigi bir anti depresan cok iyi jir fikirBir kadin hayir deme hakkina gayet sahip. Niye net reddetmiyorsunuz ki? Sizin böyle sevk almadiginiz umrunda mi adamin?
Millet sıraya girer simdi ben ben ben diyeSayın O Osirius
ZemheriPoyraz rapor etti hesapların hepsi reklam içerikli mesaj sebebi ile kapandı. daha önce de bu hesaplar şikayet etmişti ama hepsi ayrı telefondan üyelikleri aktif edince şans demiştik. Lakin ikinci kez aynı şey olunca yeter dedik... Reklam için çakma hesaplara değil de burada 2-3 hesaba reklam yapması için teklif sunarım : ) Hatta durun güzel fikir bunu değerlendireyim
Bu ilaç basit bir ilaç değil. Babam bipolar hastası o kullandı bir dönem şaka gibi ya
Şap bile bana komik geldiDepresyon gecirdigim sürecte doktorum yazmisti bir süre. Yan etkileri az olmayan bir ilac. Onun icin doktor kontrolda alinir ve birakiir. Ya evlilikte hayir demek yerine ilac katmak istemek de ne biliyim ..
Şap doğal ama, bi zararı yok. Cipramdan iyidir.Şap bile bana komik geldikocası isteksiz olanlarda viegram atsın o zaman ilacı biliyorum uzun süre kullanılmayan kademeli bıraktırilan bir ilaç. Babam bir yıl sonunda bırakabildi.
Şap kullanmasını isteyeceğim bir kocam olsun istedimdiŞap doğal ama, bi zararı yok. Cipramdan iyidir.
Yanı orası öyle de en iyisi istemiyorum demesi. Aldatılirim diyede ha grip oldum olacam korkusu ile de yaşanmazki bir abdest diyip geçmemek lazımŞap doğal ama, bi zararı yok. Cipramdan iyidir.
Çözüm de lazım adama. Sabah istemiyom der, adam akşam gelir.Yanı orası öyle de en iyisi istemiyorum demesi. Aldatılirim diyede ha grip oldum olacam korkusu ile de yaşanmazki bir abdest diyip geçmemek lazım
Zor her türlü zorÇözüm de lazım adama. Sabah istemiyom der, adam akşam gelir.
Ya bipolara antidepresan yazilmamali maniyi tetikler çünkü. Bana da yazan doktor oldu ama sonuc hüsran. Bipolar olup da okuyan biri varsa içmesin.Bu ilaç basit bir ilaç değil. Babam bipolar hastası o kullandı bir dönem şaka gibi ya
Uyumuyordu bu ilaç sayesinde uyku düzene girdi ama bu seferde ilacın kendi yan etkileri çıktı. Zor bir hastalık. Konu sahibi çocuk oyunu sanıyor.Ya bipolara antidepresan yazilmamali maniyi tetikler çünkü. Bana da yazan doktor oldu ama sonuc hüsran. Bipolar olup da okuyan biri varsa içmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?