• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gusül abdesti

hepcocuk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
362
123
53
Arkadaşlar ben 26 yaşında bekar biriyim. Ne yapacağımı bilemediğim bir konu var, elimde olmadan cinsel icerikli rüyalar görüyorum, üstelik buna sebep olan bu tür şeyleri düşünmem, ya da ne bileyim cinsel icerikli birşeyler izlemem de değil, yani o gün kendimi manevi olarak iyi hissetsem bile oyle rüyalar görebiliyorum. ve şunu farkettim genelde sırtustu yattığımda ya da soluma dönüp uyuduğumda oluyor, ama insan uyurken acıkcası çok farketmiyor ne yöne döndüğünü felan. Dolayısıyla sabah uyandığımda böyle meniye benzer bişeyler görüyorum, gusülüm bozuluyor yani, hava soğuk sıcak su olmuyor her zaman, öyle olunca da namazı bırakıyorum gusül alıncaya kadar, ama bu son zamanlrda o kadar cok sıklaştı, bir gün namaz kılıyorum beş gün kılamıyorum, ne yapmalıyım, bunu caresi ne ? özellikle ilahiyatçı arkadaş varsa bilgi verebilir mi? Çok teşekkürler

gusül sadece orgazm olunursa gerekir, sizden gelen mezidir ve onda gusül gerekmez.

meni kadından da gelir, erkeklerde yaygın kullanıldığı için kadınlarda sanki yokmuş gibi bir algı var
Haydiiii! Bunca zaman gelen şeyın adını bilmiyordum. Şaşırdım. o_O

nasıl yani 5 gün yıkanmıyor musunuz? ne olur şaka diyin :KK57:
sıcak su yoksa bile gerekirse bir kettleda su kaynatır yine bir sabunlanırsınız, 5 gün yıkanmayıp kokmamanız için -4 derecede yaşamanız lazım.
ayrıca düzenli olarak mastürbasyon yaparsanız bu rüyaları bu kadar sık görmezsiniz.

Birde kışda olsa 5 gün yıkanmamak bilemedim yani :olamaz:
lafın gelişi beş dedim, küçük bir yerdeyim doğalgaz yok, o yüzden sıcak su her zaman olmuyor,sobalı ev,oturduğunuz oda dışında ev genel olarak soğuk, bu şartlarda iki gün de bir yıkanmak acaip kacabilir diye geri duruyorum

Back
X