- Konu Sahibi yenibirkadin
-
hayırdır?
böyle düşünmene ne sebep oldu
facede erkeklerle yorumlastıgımı.. ancak o yorumları kendisi gormesn die ona kapattıgmı iddia ediyo.. halbuki bole bişe sozkonusu deil..
kapatin bu gereksiz facebook sayfalarini olsun gitsin.... son zamanlarda huzursuzlugun ana temellerinden bir olmaya basladi bu sosyal paylasim siteleri....
ağzını aramış olabilir ama cidden facebok artık çok gereksiz kapat gitsin inan bana kafan daha rahat oluyor
Açıkçası ben senin yerinde olsam kapatmazdım facebook u. Orasıda sosyal bir ortam ve senin yakından tanıdığın kişilerle paylaşım yaptığın bir yer. Sana şimdiden böyle küçük basi birşeyden güvensizlik cümlesi kuran adama mukafat değil haddini bildirmen gerekirdi. Bugün facedeki arkadaşlarına karışır, yarın seni arkadaşlarınla görüştürmek istemez. Ohh ne güzel, dünya onun etrafında dönmüyor seninde kendine ait bir yaşamın var.
facei kapatmıştım aslında ama dun tekrar actım.. o bana guvenden bahsedio face konusunda ama asıl guvensizligi veren o. ve ben buna boyun egmemeye karar verdm.. tartıstıgımzdan beri konusmyorum.. konusmayıda dusunmuorum henuz.. facede butn resimlerimi kapattım alttan alttan gondermelerde yapıorum.. onunla konusmyorum ama eksikte kalmıorum:)
ben o ne zaman face şifremi isterse ben hemen veriorum cunku benm gizlim saklım yok.. o ise ben sifresini istediğimde hep bi bahane bulup zaman kazanıo die dusunuorum cunku uzunca bi sure vermio sifresini.. sonra verio artık ama 1 yada 2 gun sonra sifresini deiştirio... smdde gecmiş bana guvenden bahsedio yaa.. ben bu halde bile ona elimden geldiince guveniorum onun bana yaptıgına bak sen..
vet kızlar size sonucu acıklıorum...
AYRILDIK..
acıkcası canım cok yanıo.. ben bu kadarını haketmemiştm.. ama yapabilceim bişe yok bıktım bana guvenmemesinden.. sanırım ne kadar uzulsemde bu gercege alısmam gerek..
bence senin için daha iyi olmuş hakkında hayırllısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?