güven.....güven.....

zelibon

İKİZ ANASI :)
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
8.630
6.514
248
38
günaydın herkese...
çok kısa bir olaydan bahsedeceğim...bir arkadaşıma birşeyler anlatıyorum kendimle ilgili ve henüz kimseye söyleme diyorum..ben hazır olunca söylerim...sonra oda ortak arkadaşımıza söylemiş...ve bunu bana dün söylüyor artık sır değil dimi falan diye..hayır diyorum hala sır..ozaman artık değil ben şu kişiye söyledim çok sevindik falan..
tabi doğal olarak tepki verdim..neden ağzından kaçırdın diye..kaçırmadım bilerek söyledim diyor..ve bunun üstüne hala ben senin güvenini sarsacak birşey yapmadım diyor...

daha sonrasında 2 kişiyi arıyor..ben yanlış birşey mi yaptım diye...ben sana söyledim diye zelibon bana böyle böyle yaptı diyor...anlamadığı ve olay kime söylediği değil neden ona sır olarak söylediğim birşeyi başkasına söylemesi..
sonra aradım ama olay iyice koptu..devlet meselesi bu sanki sen çok önemli insansın falanlara gitti olay..ve bunlara karşılık verincede oo sen iyice uçmuşsun söylediklerine dikkat et diye yine üste çıkmaya çalıştı..

ben o söylediği ortak arkadaşımızı aradım ve sorunun kendisi olmadığını söyledim..oda ya gereksiz bir konu yüzünden kalbinizi kırmayın...oda art niyetli söylemedi mutlu olduğu için söyledi falan dedi..
akşamdan beri kafamda mahkeme kuruyorum ama haklı bir tarafını göremiyorum...

siz olsanız nasıl tepki verirdiniz...

cok sinir bozucu ve saygısızca yaptıgı arkadasının
onla hıc tartısmaya bıle gırmez bu yaptıgın cok guven kırıcı benı cok yalnıttın der tamamen gorusmeyı keserdım
hele hele havalara gırdın falan demıs resmen pisleşmıs
sır dedıgın sey sırdır arkadasına goresı baskasına goresı aman nolmuskı si falan yoktur
bıldıgın terbıyesızmıs valla

Madem yayılmasından rahatsızlık duyacaksiniz o zaman kimseye de soylemeyeceksiniz. Maalesef elin ağzı torba değil ki buzesin.

Ben de seninle aynı tepkiyi verirdim. Sonuçta ben hazır olunca söyleyeceğim demişsin saygı duymalıydı. Arkadaşlığını seviyorsan, yanında olmasını istiyorsan bu kişinin çok kırmadan son kez konuşursun. Bundan sonra da ona sır vermezsin. Sır paylaşmadığın insanda dostun değil arkadaşın olarak kalır.

Sir olarak inandığınız birseyi hic kimseye söylemeyecektiniz. Çünkü sır tek kişiliktir.

Ha sırdan cok başım yandı benim mesela. Oturmadigim kazık kalmadı . Yas da 20 daha

Eğer benim üstüne basa basa "söyleme" dediğim birşeyi gidip söylüyorsa uğraşmam.
Sen gereksiz yere çeneni yormuşsun.
Hayatında olmasını istediğin biriyse birşey diyemem, bir daha sır verme.
Özel hiç birşeyini anlatma.
Sen "anlatma" dediğini anlattığına göre, özel paylaşımda bulunduklarını kimlere anlattı acaba?
Benim aklıma ilk bu gelir mesela. Bundan dolayı da soğurum o kişiden... Uzaklaşırım.

Çok önemli birşey değilse arkadaşlığınızı bitirmeye değmez ama
önemli konularda daha da dikkatli olursunuz paylaşmazsınız
ya bide eğer çok mutlu olmuşsa dayanamamış paylaşmış olabilir

Bu defa konuyu uzatmaz ama bir daha da özel bir şeyimi anlatmazdim.

cok sinir bozucu ve saygısızca yaptıgı arkadasının
onla hıc tartısmaya bıle gırmez bu yaptıgın cok guven kırıcı benı cok yalnıttın der tamamen gorusmeyı keserdım
hele hele havalara gırdın falan demıs resmen pisleşmıs
sır dedıgın sey sırdır arkadasına goresı baskasına goresı aman nolmuskı si falan yoktur
bıldıgın terbıyesızmıs valla

off bide sürekli üste çıkma çabası...hepten sinir oldum...

iki kisinin bıldıgı sır degıldır :olamaz:
resmen buna dönmus olay
ama en onemlı kısım atlanıyor
guven meselesı bırıne cok guvenıyor ozel bırsey anlatıyor kımseye soyleme ben uygun gordugum vakıtde soylenıcem denıyor
buna ragmen gevsek hemen yetıstırıyor
mutluluktan vermıs olamaz onun bıle haddi yerı var

O ağzında bakla ıslanmayan arkadaşımla arama kocaman bir mesafe koyardım..
O mu karar veriyor söylenip söylenmeyeceğine..
Gevşek..

kesinlikle aramayı düşünmüyorum..ama bana kendini beni anlıcaksın ve birkaç ay sonra geleceksin dedi...kesinlikle yanlış birşey yaptığımı düşünmüyorum..

Madem yayılmasından rahatsızlık duyacaksiniz o zaman kimseye de soylemeyeceksiniz. Maalesef elin ağzı torba değil ki buzesin.

yüzde yüz haklısın..bu olay zaten ömürlük saklancak bir olay değil..bana müsade etseydi 15-20 gün kendim söyleyecektim...
herkese güvenmemek lazımmış..

Ben de seninle aynı tepkiyi verirdim. Sonuçta ben hazır olunca söyleyeceğim demişsin saygı duymalıydı. Arkadaşlığını seviyorsan, yanında olmasını istiyorsan bu kişinin çok kırmadan son kez konuşursun. Bundan sonra da ona sır vermezsin. Sır paylaşmadığın insanda dostun değil arkadaşın olarak kalır.

kesinlikle öyle olacak..ama bu sefer ben aramayı düşünmüyorum..

Sir olarak inandığınız birseyi hic kimseye söylemeyecektiniz. Çünkü sır tek kişiliktir.

Ha sırdan cok başım yandı benim mesela. Oturmadigim kazık kalmadı . Yas da 20 daha

bu uzun süre saklancak birşey değil..ama vakti zamanı gelince ben söylerdim zaten..
benden tavsiye herkese güvenme...

kesinlikle aramayı düşünmüyorum..ama bana kendini beni anlıcaksın ve birkaç ay sonra geleceksin dedi...kesinlikle yanlış birşey yaptığımı düşünmüyorum..

İyi..
Beklesin dursun o zaman..
Onun hayatınızda olması kayıp değil bence..
Sürekli tedirgin olurum ben böyle insanların yanında..

Eğer benim üstüne basa basa "söyleme" dediğim birşeyi gidip söylüyorsa uğraşmam.
Sen gereksiz yere çeneni yormuşsun.
Hayatında olmasını istediğin biriyse birşey diyemem, bir daha sır verme.
Özel hiç birşeyini anlatma.
Sen "anlatma" dediğini anlattığına göre, özel paylaşımda bulunduklarını kimlere anlattı acaba?
Benim aklıma ilk bu gelir mesela. Bundan dolayı da soğurum o kişiden... Uzaklaşırım.

aynısını düşündüm..okadar güveniyordumki anlatamam...bana deseydi ya çok sevindim ağzımdan çıktı nolur kusura bakma..söyleriz kimseye söylemez falan dese yine konuyu kapıtıcam..ama okadar çok üste çıktıki...

özür dilemek yerine kendini haklı çıkarmaya çalışıyor ,işin kötüsü kendisinin bu konuda haksız olduğunun farkında değil,olgunlaşamamış bir karakter,bu olaydan sonra eskisi gibi yakın olamazdım sanırım.biri sana kimseye söyleme diye bir sırrını paylaşmassa söylenilmez,emanete hıyanetliktir bunun adı.

Back
X