Güven Hastanesi SSK ile anlaşmasını bitiriyor...

melyche

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2011
2.570
26
363
Merhaba arkadaşlar,

Güven Hastanesi 1 Kasım itibariyle SSK ile olan anlaşmasını bitiryor.. Bilginiz olsun henüz bir doktor seçmediyseniz başka hastaneleri inceleyin. Benim gibi Güven Hastanesine gidenler için de alternatif arayışı başladı.. Önerilerinizi bekliyorum..

Merhaba arkadaşlar,

Güven Hastanesi 1 Kasım itibariyle SSK ile olan anlaşmasını bitiryor.. Bilginiz olsun henüz bir doktor seçmediyseniz başka hastaneleri inceleyin. Benim gibi Güven Hastanesine gidenler için de alternatif arayışı başladı.. Önerilerinizi bekliyorum..

Aaaa çok şaşırdım. Taner Beye gitmştim, memnun da kalmıştım. Hastane konusunda olumsuz tecrübem akay'da olmuştu. Akropolü önerenler var.

Aaaa çok şaşırdım. Taner Beye gitmştim, memnun da kalmıştım. Hastane konusunda olumsuz tecrübem akay'da olmuştu. Akropolü önerenler var.

Bende Taner Bey'e gidiyorum ve çok memnunum. Söylediğine göre geçen yılda anlaşmamızı bitiriyoruz demişler ama bitmemiş. O yüzden kesin bilgi için 1 Kasım'ı bekleyelim diyor. Umarım bu da söylenti çıkar ve devam ederler çünkü Taner Bey'den çok memnunum. Carmellia doğum yaptın mı Taner Bey'le? Tavsiye edersen SSK anlaşması bitse bile doğuma ona gideyim?

Yok canım korku filmi gibi bir doktordan kaçıp ona gitmiştim. normal muayeneydi. Bebiş olursa giderim diyordum. Umarım anlaşılır. Senin durumundakiler ne olacak. Artı para mı vermeniz gerekecek?

Anladımm, inşallah en kısa zamanda olur hayırlı ve sağlıklı bi bebek..
Hocanın dediğine göre yarı yolda bırakmazlarmış.. Yani kesin olarak anlaşması bitse bile, doktor nereye biz oraya anlaşılan.. Ne zormuş bu işler :( Tam iyi güvenilir birini bulduk, hastane problem çıkarıyor.. Ama en kötü ihtimal ücretliye dönerlerse de mecburen ona gideceğim çünkü hem çok memnunum hem de zaten zor kısımları atlattık ikili üçlü taramalar falan geçti, bundan sonra ayda 1kontrol olacak sadece. Kesin bilgiyi 31 Ekimde veririm dedi, bende yazarım o zaman...

arkadaşlar ben boludayım dr um beni doğuma 1 ayım kala ortada bıraktı şimdi hast ve dr arıorum güven hast ve dr larını tavsiye ediomusunuz sezeryan olucam

arkadaşlar ben boludayım dr um beni doğuma 1 ayım kala ortada bıraktı şimdi hast ve dr arıorum güven hast ve dr larını tavsiye ediomusunuz sezeryan olucam

Güven Hastanesini ve Taner Bey'i tavsiye ederim.. Benim doğuma daha zamanım var ama orda doğum yapan çok tanıdığım var hepsi de memnun.. Ankara'da doğum için en ideal hastaneler şu an için Güven, HRS ve TOBB (Mesa) sanırım.. Güven 1 Kasıma kadar SSK ile sezeryana 1.500 tl alıyor.. (Kasımdan sonra SSK anlaşması devam ederse de böyle olur sanırım)

Güven Hastanesini ve Taner Bey'i tavsiye ederim.. Benim doğuma daha zamanım var ama orda doğum yapan çok tanıdığım var hepsi de memnun.. Ankara'da doğum için en ideal hastaneler şu an için Güven, HRS ve TOBB (Mesa) sanırım.. Güven 1 Kasıma kadar SSK ile sezeryana 1.500 tl alıyor.. (Kasımdan sonra SSK anlaşması devam ederse de böyle olur sanırım)

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Taner Beyi beğenmiştim ama çok hızlı sürmüştü muayene. Gebelik takibinde de öyle mi? sorularına yanıt veriyor mu? Acil bir durumda telefonla ulaşabildin mi?

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Taner Beyi beğenmiştim ama çok hızlı sürmüştü muayene. Gebelik takibinde de öyle mi? sorularına yanıt veriyor mu? Acil bir durumda telefonla ulaşabildin mi?

Amin inşallah isteyen herkese sağlıkla bebeğine kavuşmak nasip olsun...
Taner Bey gebelik takibinde iyi, yani bilgileri not ediyor ve bir sonraki görüşmenizde önceki görüşmedeki sorunları takip ediyor bu yönden iyi. Bazen aceleci davranıyor gibi geliyor insana haklısın :) Ama tüm sorulara cevap veriyor, herşeyi çekinmeden sorabiliyorum saçma sapan aklıma ne gelirse.. En güzel yönü de telefonla görüşebiliyosun. Aklıma birşey takılırsa hemen telefon edip soruyorum, hastanede olduğu saatlerde mutlaka görüşüyor. Eğer hastanede yoksa Güven Hastanesinin güzel bir yönü de danışma doktoru var. Ondan telefonla bilgi alabiliyosun..

Hastaneyi gitmeden beğenmedim. doğum için düşündüğüm alternatifler arasındaydı. randevu ve bilgi almak için aradım. sgk anlaşmalarının bir ay sonra biteceğini banada söylediler. ayrıca hastanenin sgk lı ve özel hastalar için iki bölüm halinde olduğunu öğrendim ve hiç hoşuma gitmedi böyle bir ayrımcılık üstelik aynı doktor hem sgk hem özel kısımada bakıyormuş yani parana göre muamele demek ki!
Şu da aklınızda olsun, 20. haftadan sonra sgk lı kısım hasta almıyormuş!
Özel kısmında normal doğum 4.400 Tl, sezaryen 4.800 Tl dediler.
Pek beğenmedim o yüzden de gitmedim.

Hastaneyi gitmeden beğenmedim. doğum için düşündüğüm alternatifler arasındaydı. randevu ve bilgi almak için aradım. sgk anlaşmalarının bir ay sonra biteceğini banada söylediler. ayrıca hastanenin sgk lı ve özel hastalar için iki bölüm halinde olduğunu öğrendim ve hiç hoşuma gitmedi böyle bir ayrımcılık üstelik aynı doktor hem sgk hem özel kısımada bakıyormuş yani parana göre muamele demek ki!
Şu da aklınızda olsun, 20. haftadan sonra sgk lı kısım hasta almıyormuş!
Özel kısmında normal doğum 4.400 Tl, sezaryen 4.800 Tl dediler.
Pek beğenmedim o yüzden de gitmedim.

Malesef özel hastaneler böyle parana göre muayene oluyosun yada doğum yapıyosun.. Ankarada özel hastanede doğumumu profesör yapsın dersen......... deme daha iyi :)) çoğu ssk ile anlaşmalı değil.. olanlarda böyle işte, güven hastanesi bebek yoğun bakım ünitesi yüzünden tercihimdi, anlaşmalarını bitirirlerse naparım bilmiyorum :(

Evet anlaşmanın bitişi kesinleşti.. 1 Kasımdan sonra Güven SSK ya bakmıyor.. Muayene ücreti 230 tl doğum 4.200-4.700 oluyo.. devam eden hastalarının akıbeti ise henüz belli değil.. haber çıktığına onu da yazarım..

kızlar çağ hastanesıde ıyı dıyolar bu ay bend eoraya gıdıcem bı bayan doktor suan aklımda dgl ismi deftere yazmsıtımm.inşallah ı olur ankarada ı bı doktor ve hastane bulmak zor .aslında kolay ama baya yuksek meblağlar ıstıyolarr

kızlar çağ hastanesıde ıyı dıyolar bu ay bend eoraya gıdıcem bı bayan doktor suan aklımda dgl ismi deftere yazmsıtımm.inşallah ı olur ankarada ı bı doktor ve hastane bulmak zor .aslında kolay ama baya yuksek meblağlar ıstıyolarr

Gittikten sonra da yorumlarını bekliyoruz o zamann :26:
Haklısın Ankara'da doğum yapmak çok pahalı.. İstanbul da alternatif daha çok sanırım rekabet olduğu için fiyatları daha uygun.. Burda da çok hastane var ama SSK anlaşması olan özel hastane az..

Gittikten sonra da yorumlarını bekliyoruz o zamann :26:
Haklısın Ankara'da doğum yapmak çok pahalı.. İstanbul da alternatif daha çok sanırım rekabet olduğu için fiyatları daha uygun.. Burda da çok hastane var ama SSK anlaşması olan özel hastane az..

Canım akrapolü araştırdın mı? Bir de arkadaşım başkent tıpta yaptı o da memnun kalmıştı

Akropol hastanesini bugün aradım ilk randevu tarihini mart ayına veriyolar, yani benim doğumdan sonra :) artık çocuğu kontrole götürürüm :p

Akropol hastanesini bugün aradım ilk randevu tarihini mart ayına veriyolar, yani benim doğumdan sonra :) artık çocuğu kontrole götürürüm :p

Bülent Bey için doğru. Ben temmuzda gitmiştim Kasıma vermişlerdi. ama diğer doktorlarımızı isterseniz onlar uygun diyorlardı

linaya gidin arkadaşlar muayene ücreti 35tl saatiniz geldiginde içeri alıyorlar

Lokman Hekimi deniycem.. Hamile kalmadan önce oraya gidiyodum, forumda genelde yorumlar iyi orası hakkında.. İlk görüşmeden sonra yorum yazarım inşallah.. :34:

Back
X