!!Güven Hastanesi ssk yeni fiyatlar ve Dr.Taner Akçal!!

Ben doğum yaptım, Aslı hanımla. Doktora güvenmekle doğru yapmışım, hastaneden de çok memnun kaldım. Hemşireler hem bilgili, hem de sürekli takipteler. Benim gibi sorgulayıcı bir insan bile kendini emanet edebildiyse herkes edebilir.

Hayırlı olsuuuuuuuuun tahmn etmiştim ses çıkmayınca :) İnşallah bebekte sende iyisindir önemli olan bu...şimdi bize Güven hastanesinde doğum yapacaklar için gerekli olabiliecekler listesi verirsin demi ? :) Normal doğum mu oldu?

Hayırlı olsuuuuuuuuun tahmn etmiştim ses çıkmayınca :) İnşallah bebekte sende iyisindir önemli olan bu...şimdi bize Güven hastanesinde doğum yapacaklar için gerekli olabiliecekler listesi verirsin demi ? :) Normal doğum mu oldu?

Teşekkür ederim :) İkimiz de iyiyiz çok şükür. Normal olamadı. zORunlu sezaryan oldum son anda. Katakulliye getirilip sezaryana alınmadığımdan eminim, tıbbi bir zorunluluk olduğunu doktor hem eşime hem anneme ispatladı, herşey ortadaydı zaten, bebeğin amniyotik sıvısında dışkısı vardı. Güvende lazım olacaklar listesi her yerle aynı, hastanenin sağladığı ek bir şey yok. Kadın pedi almayabilirsiniz belki, orada gazlı beze sarılı kalın pamuk veriyorlar, kadın pedi kesmez çünkü. Sana da hayırlı doğumlar dilerim.

Teşekkür ederim :) İkimiz de iyiyiz çok şükür. Normal olamadı. zORunlu sezaryan oldum son anda. Katakulliye getirilip sezaryana alınmadığımdan eminim, tıbbi bir zorunluluk olduğunu doktor hem eşime hem anneme ispatladı, herşey ortadaydı zaten, bebeğin amniyotik sıvısında dışkısı vardı. Güvende lazım olacaklar listesi her yerle aynı, hastanenin sağladığı ek bir şey yok. Kadın pedi almayabilirsiniz belki, orada gazlı beze sarılı kalın pamuk veriyorlar, kadın pedi kesmez çünkü. Sana da hayırlı doğumlar dilerim.

bende 15 gün önce çocuğumu kucağıma aldım...35 haftalık doğdu 2250 gr...çok şükür ki doktorumuz ve güven hastanesinin ilgili hemşireleri ve yeni doğan ünitesindeki uzman doktorları sayesinde çok çok çok iyiyiz :) kızımda bende çok sağlıklıyız.

HayirLi olsun.bidik erkenci cikti yani :) sevindim iyi olmaniza.yogun sedat beyden de memnun kaldiniz mi?

Teşekkür ederim :) Sedat bey sayesinde bebeğim ve ben sağlıklıyız...eğer erken teşhis olmazsa kötü olabilirdi...benim yaşadığım enfeksiyon sonucu suyu bitti bebeğin maalesef.Sedat bey bizi biran olsun yalnız bırakmadı.

Teşekkür ederim :) Sedat bey sayesinde bebeğim ve ben sağlıklıyız...eğer erken teşhis olmazsa kötü olabilirdi...benim yaşadığım enfeksiyon sonucu suyu bitti bebeğin maalesef.Sedat bey bizi biran olsun yalnız bırakmadı.

meraba kızlar bende güven hastanesi gitmek istiyorum ama sedat beymi aslı hanımmı sibel hanımmı karar veremiyorum spinal sezeryan istiyorum bu şekilde doğum yapıp doktorundan memnun kalan varmı? ultrasonla bakmaları falan nasıl fotoğraf falan veriyorlarmı?tahliller konusunda dikkatlilermi kafam çok karışık yardımcı olurmusunuz kızlar?birde hastaneden memnun kaldınızmı? bazı hastanelerde ikinci gün apartopar hasta gelecek çıkın deyip çıkartıyorlarmış,böyle bi durumla karşılaştınızmı?

Back
X