Güven hastanesinde tüp bebek tedavisi yaptıranlar yardım!!!

sadece soruyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2021
428
279
53
35
Merhaba Ankara güven hastanesi Dr. Nafiye Karakaş Yılmaz hocaya tüp bebek yaptıranlar var mı? Şehir dışından gideceğim bilgim de yok yardım edebilecek var mı güzel bir şeyler duymaya çok ihtiyacım var 🥹

Merhaba Ankara güven hastanesi Dr. Nafiye Karakaş Yılmaz hocaya tüp bebek yaptıranlar var mı? Şehir dışından gideceğim bilgim de yok yardım edebilecek var mı güzel bir şeyler duymaya çok ihtiyacım var 🥹
Ben yaptırdım onun sayesinde pozitifi gördüm problem çözücü hoca maddi beklentisi olmadan sorunu kısa sürede çözüyor ordakiler bi ekip tüp bebek merkezi çok basarılı 10 tane yumurtadan 3 tane 5.gün embriyosı olustu

Merhaba, size nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum şırnaktan gideceğim ve çok korkuyorum biliyorsunuz maddi manevi zor süreç..
Gitmeden yapmam gereken birşey var mı tavsiyeniz var mı acaba ben tek başıma ankarada olcam otelde kalıcam eşim sadece transfer sürecinde izin alıp gelecek

Nafiy hoca candır Ankara şehir hastanesi ve ondan önce zekai Tahir Burak hastanesinde tüp bebek denedim ameliyatı o yaptı. Gerçekten merhametli proflugu da sorgulanamaz. Bizim sorun erkekde olduğu için negatif sonuclandik ama Nafiye hoca mükemmel güven hastanesine geçtiği için de üzgünüz

Nafiy hoca candır Ankara şehir hastanesi ve ondan önce zekai Tahir Burak hastanesinde tüp bebek denedim ameliyatı o yaptı. Gerçekten merhametli proflugu da sorgulanamaz. Bizim sorun erkekde olduğu için negatif sonuclandik ama Nafiye hoca mükemmel güven hastanesine geçtiği için de üzgünüz
Çok teşekkürler cevabınız için nedense forumlarda hiç bahsedilmemiş kendisinden inşallah ben bahsedeceğim ☺️ çok heyecanlıyım Allah size de en yakın zamanda kolaylıkla ve hayırla kalbinizden geçeni versin 💕

Merhaba, size nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum şırnaktan gideceğim ve çok korkuyorum biliyorsunuz maddi manevi zor süreç..
Gitmeden yapmam gereken birşey var mı tavsiyeniz var mı acaba ben tek başıma ankarada olcam otelde kalıcam eşim sadece transfer sürecinde izin alıp gelecek
Arayın sorun neler yapmam gerekiyor diyin bi iğne olcaksınız opuya kadar hemsireler arıyordu iğnenizi oldunuz mu die saati cok önemli birde nafiye hoca şu an izinde olabilir . Ben gecen sene tanıssaydım keske nafiye hocayla kötü vi op dr eline düştüm gel git ücret aldo sadece sorunumu çözmedi nafiye hocayla nisanda tanıstkm temmuzda pozitifi gördük

Birisi daha vardı aynı başladık o ikizlere hamile nafiye hocaya güven hiç stres yapma kist ameliyatımıda o yaptı transfer öncesi her konuda bilgili ve para için hastaya yanasmıyor problem çözücü hoca gerçekten başarılı.

Arkadaşlar Allah razı olsun sizden şuan tatildeymiş döndüğünde randevu alıp başlamayı planlıyorum, içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim🌸

Ücret olarak ne kadar verdiniz Ben başlaycağım ortalama olarak merak ediyorum

Karar verip yaptirdinizmi bende yapicam ankarada tüp bebek

Karar verip yaptirdinizmi bende yapicam ankarada
Evet yaptırdım malesef negatif sonuçlandı
Hangi doktorda yaptirdınız

Back
X