Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun kadron.Onun mesleği ne?
Tşk ederim canım bu kadro iyi mi oldu bilmiyorum ama hayırlısı. Mesleği jinekolog niye sordun ki canım.
Mesleğiyle ilgili sorunu varsa senin mutluluğunu paylaşamıyor olabilir diyecektim ama adam doktormuş. :95:
ortamda erkekler varsa haklı,size güvensede başkalarına asla güvenmez..ama bayanlarla çıkılacak bi geziyse bilmem izin vermemesi için bi sebep yok gibi,ama seninle aynı gökyüzünün altında olmak istiyor demekki çok seviyor..ya ben böyle hep iyi yönünden bakarım :82:
Doktor olsa ne olacak 31 yaşına gelmiş daha bir dilekçe yazmayı beceremiyor. Ben hemşireyim ama benim kafam valla ondan daha iyi çalışıyor. Belki de bu yönlerden beni kıskanıyordur![]()
Hiç kaçmaz erkek adamdan, kesin kıskanıyordur.![]()
Bana göre de yeri geldiğinde ayrı ayrı takılırsın yeri geldiğinde beraber olursun. Ben izin veriririm rahatsız olmam iki gün şehir dışında olmamın nesi garip
Belki haberlerden duymuşsunuzdur. Sözleşmelileri kadro veriliyor. Ben de sözleşmeliydim. Kadroya geçen arkadaşlarım bunu kutlayalım dediler şehir dışı planı yapmışlar. Sonra gelemeyenler oldu programı iptal ettik. Erkek arkadaşıma gideceğim dedim mırın kırın etti izin almıyorum haber veriyorum dedim çünkü başlarda bu konularda kural koyuyordu ben bu durumu baya düzelttim böyle bir ilişki iki tarafa zarar verir diye konuştum. O günden beri pek müdahale edemiyor açıkcası bu konuda onu biraz yonttum ama evlendikten sonra bu kadar ılımlı olacağına inanmıyorum çünkü bir laf söylememek için kendini zor tutuyor biliyor ki bunun sonunda ben çekip gideceğim konuşmayacağım. Neyse başlarda gitme demekten başka bir şey diyemedi. Program iptal oldu ben de haber verdim gitmeyeceğim diye bir sevindi çocuk gibi pazar günü beraber çıkarız dedi. Erkekler niye böyle şeyleri kafaya takıyorlar ben mesela onun benden ayrı program yapmasını yadırgamıyorum bunda kıskanacak bozulacak ne olabilir ki. Erkeklerin bu konudaki güvensizliklerine anlam veremiyorum klasik bir laf sana güvenim sonsuz ee sorun ne o zaman. Bana göre bu durum kendilerine olan güvensizlik sizce yanlış mı düşünüyorum?