Güven meselesi

ortamda erkekler varsa haklı,size güvensede başkalarına asla güvenmez..ama bayanlarla çıkılacak bi geziyse bilmem izin vermemesi için bi sebep yok gibi,ama seninle aynı gökyüzünün altında olmak istiyor demekki çok seviyor..ya ben böyle hep iyi yönünden bakarım :82:

Canım Alp de gecelerin adamı değil mi sana karışıyor tövbe tövbe adamı sinir eder bunlar ya:47:
Bu daha iyi hali canım sen evlenince gör nasıl değişiyorlar.

ortamda erkekler varsa haklı,size güvensede başkalarına asla güvenmez..ama bayanlarla çıkılacak bi geziyse bilmem izin vermemesi için bi sebep yok gibi,ama seninle aynı gökyüzünün altında olmak istiyor demekki çok seviyor..ya ben böyle hep iyi yönünden bakarım :82:

Yok canım kız kıza gidecektik. Aramızda bir erkekle gitmeye kalksaydım eminim tepkisi gitme demekle kalmazdı.

Eşler yada sevgililer tabiki ayrı ayrı eğlenebilir ama her şeyin sınırları var .Ben mesela sevdiğimin arkadaşlarıyla ayda yılda bir kahveye gitmesine kızmam ama gece kulübüne göndermem bu kadar net gidersede bundan sonrası için kendisi sorumludur ,bunun özgüven eksikliğiyle alakası yok aldatmalar bu tarz ortamlarda başlamıyor mu ,laçkalaşmış kadın erkek ilişkilerinide sevmem.

Ben de senin gibiyim canım hatta kendime de derim alala ben mi çok rahatım acaba diye.:27: bazı insanlar için aşırı derecede kıskançlık kavgaları çıkabilcek için bir şey için pek sorun yapmam. yapı meselesi sanırım bu. belki de biz böyle oldugumuz için üstümüze daha fazla düşülüyor olabilirmiş. çevremden duyduğum yorumlar bunlar. ama arkadaslar doğru söylemiş bir insan şimdi nasılsa ilerde de bazı huyları değişmiyor sadece bir süre kontrol altına almak durumunda kalıyorlar. napalım olduğu gibi sevicez insanları sanırım:61:

Bana göre de yeri geldiğinde ayrı ayrı takılırsın yeri geldiğinde beraber olursun. Ben izin veriririm rahatsız olmam iki gün şehir dışında olmamın nesi garip

bu eğer kız kıza bir gezi ise bunda bencede bir gariplik yok ama çiftler gidiyor sen ona gelme diyorsan sorun orda başlar bence

Belki haberlerden duymuşsunuzdur. Sözleşmelileri kadro veriliyor. Ben de sözleşmeliydim. Kadroya geçen arkadaşlarım bunu kutlayalım dediler şehir dışı planı yapmışlar. Sonra gelemeyenler oldu programı iptal ettik. Erkek arkadaşıma gideceğim dedim mırın kırın etti izin almıyorum haber veriyorum dedim çünkü başlarda bu konularda kural koyuyordu ben bu durumu baya düzelttim böyle bir ilişki iki tarafa zarar verir diye konuştum. O günden beri pek müdahale edemiyor açıkcası bu konuda onu biraz yonttum ama evlendikten sonra bu kadar ılımlı olacağına inanmıyorum çünkü bir laf söylememek için kendini zor tutuyor biliyor ki bunun sonunda ben çekip gideceğim konuşmayacağım. Neyse başlarda gitme demekten başka bir şey diyemedi. Program iptal oldu ben de haber verdim gitmeyeceğim diye bir sevindi çocuk gibi pazar günü beraber çıkarız dedi. Erkekler niye böyle şeyleri kafaya takıyorlar ben mesela onun benden ayrı program yapmasını yadırgamıyorum bunda kıskanacak bozulacak ne olabilir ki. Erkeklerin bu konudaki güvensizliklerine anlam veremiyorum klasik bir laf sana güvenim sonsuz ee sorun ne o zaman. Bana göre bu durum kendilerine olan güvensizlik sizce yanlış mı düşünüyorum?

bu biraz kıskançlık derecesine bağlı mesela bende de şu vardır benle geçirceği vakti neden başkasıyla geçirsin ? tabi ben bunu söylediğim anda ben arkadaşlarıma vakit ayıramazmıyım gibi bi cevapla karşı karşıya kalıyorum:44: karşındakini ihmal etmediği sürece herkes arkadaşlarıyla beraber olabilr.ama erkekler nedense ben gezeyim sevgilim benim kadar gezmesin istiyorlar bi korkuları var ama ne onu ben de bilmiyorum açıkçası :1:

Back
X