Güven problemi

disardayagmurvar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2016
768
403
103
Kızlar bi erkeğe nasıl güveneceğiz? O kadar kafamı kurcalıyor ki bu konu. Bakıyorum hepsi aldatıyor hepsi yalan söylüyor hepsi kandırıyor. Nasıl güvenip de birlikte olacağız, evleneceğiz? Sosyal medyası, arkadaş çevresi, telefonu vs her şeyi kontrol mü edeceğiz? Böyle paranoyak mı yaşayacağız hep? Çok güveniyorum asla yapmaz diyenler bile azcık kurcalasa neler neler çıkıyor. Çevremde bu tarz şeyler çok üst üste geldi artık inancım kalmadı kimseye. :(

Kızlar bi erkeğe nasıl güveneceğiz? O kadar kafamı kurcalıyor ki bu konu. Bakıyorum hepsi aldatıyor hepsi yalan söylüyor hepsi kandırıyor. Nasıl güvenip de birlikte olacağız, evleneceğiz? Sosyal medyası, arkadaş çevresi, telefonu vs her şeyi kontrol mü edeceğiz? Böyle paranoyak mı yaşayacağız hep? Çok güveniyorum asla yapmaz diyenler bile azcık kurcalasa neler neler çıkıyor. Çevremde bu tarz şeyler çok üst üste geldi artık inancım kalmadı kimseye. :KK43:
Çevreni değiştir.

Doğru düğünleri de var tabi. Biraz gerçekçi bakmamız lazım. Biz kadınlar maalesef çok duygusal bakıyoruz ondan kaybettik hep 🥲

Kızlar bi erkeğe nasıl güveneceğiz? O kadar kafamı kurcalıyor ki bu konu. Bakıyorum hepsi aldatıyor hepsi yalan söylüyor hepsi kandırıyor. Nasıl güvenip de birlikte olacağız, evleneceğiz? Sosyal medyası, arkadaş çevresi, telefonu vs her şeyi kontrol mü edeceğiz? Böyle paranoyak mı yaşayacağız hep? Çok güveniyorum asla yapmaz diyenler bile azcık kurcalasa neler neler çıkıyor. Çevremde bu tarz şeyler çok üst üste geldi artık inancım kalmadı kimseye. :KK43:

Ashshshsh off bebek istiyorum ama ya

Koca, bebek, babadan aileden kurtulmak için evlenilmez :)
İlla düzgün biri vardır ama sınırsız kimseye güvenilmez 😎

Erkeklere değil sadece kimseye güvenme bacımsu

güvenmeyin güvenip boşlayan herkes zararlı cıkıyor nedense

Back
X