Güven problemi

fndkkrdu

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2013
2.607
96
363
sözlüm bana güvenmiyo :( napıcam nasıl güvenini kazanıcam bilmiyorum 5 yıldır birlikteyiz birbirimizi delicesine seviyoruz ama o bana güvenmiyo . . .

Sözlünüzün size güvenmemesi için bir neden var mı?Yoksa eğer niye hala onu ikna etmek için uğraşıyorsunuz?Bırakın güvenmek istiyorsa güvensin,istemiyorsa da daha fazla uğraşmayın.

bi gerizekalı buna saçma sapan bişey söylemişti takıldı kaldı orda haklı olduğumuda kanıtladım bi suçum olmadığını felan ama o andan beri güvenmiyo bana bi de aramızda yaş farkı var .

Şu anda güvenmiyorsa ilerde de güvenmeyecektir.Bu da sizi çok yıpratır.İlerde üzülmektense şimdiden doğru bir karar vermeniz gerekiyor.

yapamıyoruz işte :( ayrıyken ikimizede hayat zindan . güven problemini aşmanın bir yolu olmalı :(

bı ılıskı nasıl baslıyorsa oyle gıdıyor hayatın boyunca kendınden bıle suphe duyarak yasayacaksın

sana güvenmeyen adamdan hayır gelmez. ayrıl. 5 yıl az da değil ama geleceği yok bu işin.

sözlüm bana güvenmiyo :( napıcam nasıl güvenini kazanıcam bilmiyorum 5 yıldır birlikteyiz birbirimizi delicesine seviyoruz ama o bana güvenmiyo . . .

canım ayrılık olmaz diyorsan illa bu sorunu asmak istiyorsan ya ayrılıp bisüre zindan hayatı yasıcaksın onun pişmanlını sağlıcaksın.. yada o sana güvenene kadar ki ben bu şeklde güvendim nişanlıma bir süre onun dedğini yapıcaksınç sürekli ara sürekli haber ver msj at nebiliyim bişiler yap işte:) yani hep onla oldunu baska birşeye zaten vakit kalmadını göster. zamanla güvenir ve unutur

aklına karpuz kabuğu sokucak davranışlardan kaçınmaya çalış , demiyorum ki kendini baskıla ,hayatı kendine zindan et..ne bileyim sinemaya gidiceeksen 22 seansına değil 14 seansına git.bu gibi küçük şeyler..sana güvenmesini sağlayamazsın , bana güven de diyemezsin , kendini yıpratma..zamanla o da sen de bununla yaşamaya alışırsınız,tabi sevginiz bunu kaldırabilicek nitelikteyse..

dediklerinizi yapıcam yakında evlenicez bana güvenmeyen biriyle evlenemem . ama bunları atlatıcaz eminim

Back
X