• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güven problemi ?

Guldereli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2016
119
240
103
28
Merhaba bayanlar ben bundan 1 buçuk ay önce bir sitede tam hayalim diyebileceğim biriyle tanıştım ben 20 o ise 24 yaşında. Tek sorun ise farklı şehirlerde yaşıyor olmamız. 5 saatlik bir mesafede bana. Siz benim yerimde olsanız böyle bir ilişkiye şans verir miydiniz ? ( 4 yıl daha okuyacağım)

söylediğin tek şey sitede tanıştık ayrı şehirlerdeyiz 4 yıl daha okuyacağım. biz burdan sana başla ayrıl nasıl diyelim bu 3 madde ile? kimi ilişkiler vardır uzaktan uzağa yıllarca sürer kimi aynı mahallede biter. o erkeğin sütüne kalmış.

Esasında hep hayalini kurduğum eş olabilir. Tanıdığım kadarıyla bile bana bunu hissettirdi. Ama dediğin gibi bazen yanı başındaki insana bile güvenemiyorsun, o kadar yıl bekler mi bir adam uzaktan uzağa ?

bu 4 yıl içinde hiç görüşmeyecek misiniz? sen gidersin o gelir. en azından bi deneyin olmazsa sen yoluma ben yoluma dersin. belki yanyanayken aynı hislerin olmaz. ne bileyim en azından 2 ayda bir görüşseniz yeterli olur ki okuyorum diyosun gidip gelmesi kolay olur ailenden farklı yerde okuyorsan.

Mesafeli ilişki çok zor oluyor gerçekten.Bir yerden sonra kopuyor.Tabi yürüten de vardır.Şimdiden bunu bilemezsin denemen lazim.

Bizde erkek arkadasimla bi oyunda tanıştık başta benim de güven problemim vardı yanıma gelmek de çok ısrarcıydı bende guvenmedigim için istemiyordum 6 ay sonra yanıma geldi görüştük yanıma gelmeden önce ne sesimi duymuştu ne birsey olmuştu 9 ay sonra da sevgili olduk 3 senedir birlikteyiz iyi biriyse ara da sevgi olunca ilişki yürüyor ama farklı şehirde olmak da aşk ne kadar güzelse mesafe de bir o kadar kötü 1.5 ay da kısa bir süre sanki biraz daha tanımalısın bence .

Back
X