zaten nişanın o kadar erken olamayacagını ben soyledim. o hesabı o acmıs olamaz cunku benim universiteden sınıf arkadaslarım eklenmis sadece o kadarını bilemez.
o cumlesi beni bu kadar sevdigini cok kıskanc oldugunu soyleyen birinin benim boyle problemimi onemsememesi zaten. yani beni o kadar cok sevdigini soyleyen biri boyle bi konuya duyarsız kalamaz bu durumdada bi yalan soz konusu diye dusundum
Haklısın ben daha once 4yılda birinin yalanlarnı anlamayacak kadar safım zaten :)
Bide bayramda gorustugumuzde fotograf cektirmek istiyo beraber izin vermeliyim bilmiyorum
1 ayda kaç defa buluşturnuz?
O su an istanbulda calısıyo ben adanadaym. 1kere geldi yanıma 1gunumuzu beraber gecirdik. haftaya tekrar goruscez
1 kere görüştünüz ve sana deliler gibi aşık olup, evlilik hayallerı kurmaya başladı öyle mı?
bu işte bir iş var bence
Benim konusmalarımdan kafa yapımızın uydugunu beraber yasayabilecegmizi anlamıs oyle sevmis. zaten beni lisedende tanıyormus
Güvenmemekte son derece haklısın,kendini kaptırmadan yavaş yavaş ilerle;iyice ölç tart bakalım.
kafa yapısı hemen anlaşılıyor yanisen onu tanıyor muydun liseden?
Ben sadece kim oldugunu biliyodum baska hic bi bilgim yoktu zaten arkadas gruplarimizda farklıydi. Bide 5yıl oldu biz mezun olalı zaten degsmistirde lisedeki haliyle
uzaktan ilişki bence çok zor. insan her gün konuştuğunu tanıyamıyor bazen
tongaya falan düşme.
Evet benide korkutuyo. ama o benim oldugum yer (nere olursa olsun) 15gunde bi gelebilecegini soyluyo. ben bayramı bekleym yine tavrımı ona koyarak zaten anlarım bayramda niyetini
acele etme yeter. zaman nasıl olsa çok :) tanımaya çalış iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?