- 28 Kasım 2010
- 42.390
- 140.765
- 798
- Konu Sahibi Sulukofte2000
Neden “ben de kafadan sakat bir kadının oğlunu istemem zaten” diye bağırmadınız? Çok üzüldüm,ne terbiyesiz kadınmış.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bağıramadım ince seslerden gerçekten rahatsiz oluyorumNeden “ben de kafadan sakat bir kadının oğlunu istemem zaten” diye bağırmadınız? Çok üzüldüm,ne terbiyesiz kadınmış.
İnsanlara güvenemiyorum.Tam güveneceğim dedim karşıma böyle biri ciktiKadının sizi takip etmesi vs. baya ürkütücü, sorunlu biri olduğu buradan belli. Hiç cevap vermeyerek hanımefendiliğinizi korumuşsunuz siz laf söyleseydiniz bile bunu anlayabilecek kapasitesi olduğunu sanmıyorum.
Ayrıca çocukla iletişimi kestiğiniz için de sizi tebrik ediyorum kendinize saygınız olduğu belli günümüzde bunu yapabilen sayısı çok az.
Güven sorununuzdan kastınız tam olarak nedir?
Asıl komik olan da çocuğun egitim fakültesi okuması..Üniversite okuyan oğlunu da takip etmek ne bileyim sanki ilk okul çocuğu. Bosver belli ki annesi ile henüz göbek bağı kopuk değil, anneci bi tip olmasa kadın böyle takip makip cüretini bulamazdı. O çocuk sana yaramaz en iyisi olmuş muhatap olma ancak oğlanla okulda rast gelince de köşe bucak kaçma.. kaçacak biri varsa da o sen değilsin bırak oğlan senden yaşattıkları için utanıp gözünü kaçırsın
Bence bunun bir sınırı var ne tam güvenmek ne de güvensiz yaklaşmak gerekiyor ki bu olayda sınırınızın tam olması gereken yerde olduğu belli oldu. Güven duyarak hayatınıza birini aldınız ancak kabul edilemeyecek bir olay nedeniyle ilişkiye-kişiye güven duymayı bırakıp ilişkinizi sonlandırdınız. Yani tam olması gerektiği gibi.İnsanlara güvenemiyorum.Tam güveneceğim dedim karşıma böyle biri cikti
Teşekkür ederim.Burada ki bazı üyelerin yorumları içimi rahatlatıyor.Bence bunun bir sınırı var ne tam güvenmek ne de güvensiz yaklaşmak gerekiyor ki bu olayda sınırınızın tam olması gereken yerde olduğu belli oldu. Güven duyarak hayatınıza birini aldınız ancak kabul edilemeyecek bir olay nedeniyle ilişkiye-kişiye güven duymayı bırakıp ilişkinizi sonlandırdınız. Yani tam olması gerektiği gibi.
Maalesef böyle insanlar ne kadar dikkatli olsak bile bizi bulabilir. Bu olayın sizi geriye itmesine, içinize kapanmaya, ve özgüveninizi zedelemesine müsaade etmeyin,
Daha karşılaşmadık.Ama karşılaşırız mutlaka.Bir şey diyeceğini sanmıyorumbu karede sadece tek engelli görüyorum o da o kadın hiç üzülmeyin. ne kötü insanlar var ya. boş verin gitsin. psikopat kadın bir de takip etmiş. peki çocuk naptı bu sırada engellemişsiniz ama. dışarda filan karşılaşmadınız mı bişey demedi mi hiç
Deli galiba, Allah şifa versin, etrafındakilere de sabır versin.Merhaba,gerçekten rahatsiz oldugum bir durumdan bahsedecğim .Erkek arkadaşımın annesi,bizi okulun dışında dolaşırken takip etmiş,kadını tanımıyordum bile oğlu anlatmiş beni.Yanımıza gelip "Ben oğlumun sakat kızla birlikte olmasına izin vermem " diye bağırmaya başladı.Ben de bağırışlardan korktuğum için hemen kaçtım.Biliyorum büyük bir dert değil.Ancak anlatmak istedim.Şimdi çocugu engelledim.Ancak uzun zamandir bende var olan güven sorunumun yeniden başladığını hissediyorum.Sizce bu sorunu nasıl aşabilirim?Ayrıca Tekirdağ'da veya İstanbul'da önerebileceğiniz psikolog var mı?(bu arada tiklerimden dolayı annesinin böyle konuştuğunu düşünüyorum.Yoksa çocuğa bir şey anlatmadım)
Sinirlerim bozukken bile güldüm bu yorumaDeli galiba, Allah şifa versin, etrafındakilere de sabır versin.
Şşş gülme başına gelir.Sinirlerim bozukken bile güldüm bu yoruma
Düşünüyorum da sakin kafayla.Kadın gerçekten normal değil.Iyi ki hemen engellemişim cocugu.Ana kuzusuŞşş gülme başına gelir.
Çocukla yeni flortlesmeye baslamıştık.Hemen annesine anlatması ayrı bir şey zatenKadın normal değil, sizi takip etmesi filan ne o küçük çocuğunu takip ediyormuş gibi. Çocukta ana kuzusu gibi geldi gözüme. Sana layık değiller kuzum takma kafana.
Değişik bir durum yani flörtünün henüz taze olması ve hemen gidip annesine anlatması saçma annesinin üstüne takip etmesi aşırı saçmalar. Engelle gitsin..Çocukla yeni flortlesmeye baslamıştık.Hemen annesine anlatması ayrı bir şey zaten
Siz de mi otistiksiniz yoksaSpektrumun bir yerlerinden merhabalar öncelikle.
Ailesi böyle olanın kendisinden hayır gelmezdi zaten, iyilik yapmış annesi size, haberi yok.
Yaşadığınız her ne kadar rahatsız edici olsa da inanın herkes öyle değil. Size uygun, değer verecek insanlar çok olacak, eminim ben. Siz çok donanımlı, kendini bilen bir genç hanıma benziyorsunuz zaten.
Buarada sesler konusunda çok iyi anlıyorum sizi, bazen tetikleyici sesler duyunca çığlık atasım geliyor, zamanla kontrol altına almayı da öğrendim (içimden atıyorum çığlığı diyelim) ama bu tarz şeyler o anda tepki vermemizi engelleyebiliyor. Bunun doğal olduğunu düşünüyorum.