Sevgilimle bir dönem ayrıl barış bir ilişkimiz oldu benim ailem de onun ailesi de buna tanıktı. Ama öğrendim ki ailesi benimle olmanı istemiyormuş. Biraz zorlayınca bunu bana net şekilde ifade etti. Ama benimle devam etmek istediğini onlara da kararının benimle olmak olduğunu ve karışamayacaklarını söylemiş. Ama ailesinin ilişkiye fazla müdahil olduğunu düşündüm ve bana net olarak da ailem seninle barısmamı istemiyor denince bitirme kararı aldım. Çok ısrar etti halledecegini halledemezse de sorun olmayacağını söyledi. Ama ben bitirdim ve son atığı mesajları da görüldü bırakmıştım. Sonra tekrar konuşurken o mesajlara görüldü bıraktığım için sinirlenip Instagram'da iki üç kız takip ettiğini ve sonra takipten attığını öğrendim, ona birisiyle takipleştin mi diye sormuştum. O da sana gel konuşalım bitirme derken bana görüldü attın, sana sinirlendim o yüzden ettim sonra da geri çıkardım dedi. Ama artık kesin olarak devam etmek istemediğimi söyleyince olabildiğince geri vites yaptı. Bana Instagram verilerini takip ettiklerini falan attı inanmadığımı söyledim. Ama çok inandırıcı bir şekilde geri vites yapmaya devam etti. Hesabını da kapatmıştı anında ondan da şüphelendim. Takip ettiğinden emindim en son kabul de etti ama ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum gerçekten, ayrıydık kimseye yazmadım sen bana görüldü attın istemedin vs dedi. Tamamen bitirdim ama yine de düşünmem gereken bir şey var mı bilmiyorum