öncelikle çok çok üzüldüm böyle bir durumla karşı karşıya kaldğınız için

öncelikle bu güven konusu öyle birşey ki insan sevdiğine güveniyor herşeyin doğru olduğuna inanıyor ya da doğru oldğuna inanmak istiyor çünkü seviyor... Fakat dediğiniz gibi güven birkere yıkıldığı zaman kolay kolay geri kazanılmıyor ki karşıdaki de çaba göstermiyorsa insan kendince karmaşık düşünceler içine giriyor ve bence zamanla karşısındaki sevdiği insan da uzaklaşmaya başlıyor.Ben evli değilim 21 yaşındayım size vereceğim tavsiye ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum ama evlilik çok ciddi bir müessese diye düşünüyorum karşılıklı iki tarafında mutlu olması gerekiyor ki siz bebek istiyorsunuz anladığım kadarıyla. Size şöyle diyebilirim bebek yapmadan önce bence bir düşünün önce kendiniz sonra eşinizle konuşun bu konuyu çünkü şuan sizinle ilgilenmiyorsa bebek oldğunda siz daha hassas olucaksınız ve ikinizinde yani bebeğiniz ve sizin eşinize çok ihtyacınız olucak.hani bebek evliliği kurtarmak sevdiğini kendine bağlamak bu ilgiyi arttırmak için uygunmudur bilemiyorum ama.Bence düşünün böyle ilgisizliğin içine masum bir bebek giripte sonrasında dahada hüsran olabilir herşey üzülmeniz için demiyorum tüm bunları ama ne insanlar görüyoruz haberlerde olsun çevremden olsun öncelikle eşinizle konuşmalısınız derim ben...