- 5 Ocak 2016
- 2.263
- 4.806
- 133
- Konu Sahibi nazlihilton
-
Bence güvenilecek erkekler korunuyor onları bulmak çok zorArkadaslar merhaba hepinize
Gecen sene soz attiktan sonra kimselerle muhattap olmadim icimden gelmedi. Şimdi bir arkadasimin vasitasiyla 2 gundur biriyle yazistik haftasinu da gorusucektik yüz yüze. Kurt düştü icime fake hesaptan yazdım adama. Şakır şakır konusuyor tanisalim sesli konuşalım diyor. Bende mi sorun var gecenki ilişkim de adamin swarmdan onu bunu eklemesi yuzunden aileler isin icindeyken bitti. Bu arada 23 yaşındayım çalışıyorum üni mezunuyum. Kime güvenicem ben butun erkeklermi tirt cikar ya
Daha 23 yasindasin yahu zorlama zamana birak.
Bence güvenilecek erkekler korunuyor onları bulmak çok zorSizde yeni konuşmaya başladığınız için öyle birşey yaptı bence yani tüm kızlarla konuşacak önce sonra hangisi aklına yatarsa onunla olacak, arayıştadır yani
daha tanışmadan adamı güvenilirlik testine tabi tutmuşssun.Arkadaslar merhaba hepinize
Gecen sene soz attiktan sonra kimselerle muhattap olmadim icimden gelmedi. Şimdi bir arkadasimin vasitasiyla 2 gundur biriyle yazistik haftasinu da gorusucektik yüz yüze. Kurt düştü icime fake hesaptan yazdım adama. Şakır şakır konusuyor tanisalim sesli konuşalım diyor. Bende mi sorun var gecenki ilişkim de adamin swarmdan onu bunu eklemesi yuzunden aileler isin icindeyken bitti. Bu arada 23 yaşındayım çalışıyorum üni mezunuyum. Kime güvenicem ben butun erkeklermi tirt cikar ya
Daha ilişkiniz başlamamış şimdilik bişey yapamazsınız ama güvensizlikle giderseniz güvensizlikle geri dönersiniz. Akışına bırakıınArkadaslar merhaba hepinize
Bunu anladım da obur ılıskının neden bıttını anlamadım
Belki sen oldugunu anlamistir ?
şans meselesi tamamen cnm demek ki şanssızmışsınArkadaslar merhaba hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?