• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güven sorunu

nazlihilton

Zaten kırılmış bir kızım 👰🏻
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
2.263
4.806
133
Arkadaslar merhaba hepinize

Gecen sene soz attiktan sonra kimselerle muhattap olmadim icimden gelmedi. Şimdi bir arkadasimin vasitasiyla 2 gundur biriyle yazistik haftasinu da gorusucektik yüz yüze. Kurt düştü icime fake hesaptan yazdım adama. Şakır şakır konusuyor tanisalim sesli konuşalım diyor. Bende mi sorun var gecenki ilişkim de adamin swarmdan onu bunu eklemesi yuzunden aileler isin icindeyken bitti. Bu arada 23 yaşındayım çalışıyorum üni mezunuyum. Kime güvenicem ben butun erkeklermi tirt cikar ya :kusmuk:

Gecen sene soz attiktan sonra kimselerle muhattap olmadim icimden gelmedi. Şimdi bir arkadasimin vasitasiyla 2 gundur biriyle yazistik haftasinu da gorusucektik yüz yüze. Kurt düştü icime fake hesaptan yazdım adama. Şakır şakır konusuyor tanisalim sesli konuşalım diyor. Bende mi sorun var gecenki ilişkim de adamin swarmdan onu bunu eklemesi yuzunden aileler isin icindeyken bitti. Bu arada 23 yaşındayım çalışıyorum üni mezunuyum. Kime güvenicem ben butun erkeklermi tirt cikar ya :kusmuk:
Bence güvenilecek erkekler korunuyor onları bulmak çok zor :KK47: Sizde yeni konuşmaya başladığınız için öyle birşey yaptı bence yani tüm kızlarla konuşacak önce sonra hangisi aklına yatarsa onunla olacak, arayıştadır yani :KK51:

Bence güvenilecek erkekler korunuyor onları bulmak çok zor :KK47: Sizde yeni konuşmaya başladığınız için öyle birşey yaptı bence yani tüm kızlarla konuşacak önce sonra hangisi aklına yatarsa onunla olacak, arayıştadır yani :KK51:

Aynen haklisiniz seciyolar resmen ya :sinirli:

daha tanışmadan adamı güvenilirlik testine tabi tutmuşssun.
tabi şimdi moda fake hesapla yapılıyor artık bu testler.
hata etmişssin.
bu yaşta bu acele neden?
bir tanış görüş,zamana bırak.
zaten adam kendisini ortaya koyacaktır.
henüz tanışmadığın bir adamın başkalarıyla da tanışma girişiminde
bulunuyor olması abes değil.

Adamın sana herhangi bir bağlılığı, bir sözü yokken sadık olmasını beklemek saçma değil mi? Daha yüzyüze görüşmediğin adamı teste tabi tutmak niye? Sevgilin dahi olsa bu yöntem doğru bir yöntem değil güven duymak için.

Bunu anladım da obur ılıskının neden bıttını anlamadım

Daha ilişkiniz başlamamış şimdilik bişey yapamazsınız ama güvensizlikle giderseniz güvensizlikle geri dönersiniz. Akışına bırakıın

Bunu anladım da obur ılıskının neden bıttını anlamadım

Swarm denen bir illet var ya uygulama. Ordan adam habire yer bildirimi yapiyor metrobus duraginda gitmediği cafelerde megersem ordaki kizlardan beğendiklerini ekliyomus. Tek sebep bu değildi tabi :işsiz:

Bazen böyle angutlar denk gelebiliyor.
Ama yeni tanışcan kişiyle henüz bir yola cıkmamışsınız.

şans meselesi tamamen cnm demek ki şanssızmışsın

23 yaşında gereksiz bi zorlama çaba içindesin. hemen herkese ciddi evlilik gözüyle bakma. tanı bi önce. ayrıca daha iki gündür konuştuğun adamı ne hakla test ediyosun onu anlamadım. o aynısını sana yapsa hoş mu? aranızda resmi bşey yok sonuçta. istediği ile konuşabilir. şu an sadece konuştuğu birisin sen.

İyiler erken kapılıyor kocama baktm 5 haftada bastık nikahı saf mıyım kaçıracak

Eşimi bulduğumda yakasına yapıştım, daha da bırakmammmm!!!! Doğru insan olduğunda anlayacaksın zaten. Çok zorlamayın.

Sizi sevmeyenle, az ilgilenenle, Şevket göstermeyen, yalan söyleyen, işsiz güçsüz, boş beleş erkeklere şans tanımayın.

Back
X