- 15 Temmuz 2016
- 917
- 583
- 103
- 28
- Konu Sahibi gencanneee
Merhaba kızlar hemen konuya gireyim 3 yıllık evliyim eşimle de aramız iyi çok şükür ufak tefek sorunlar dışında bir problemimiz yok annesine babasına ailesine evine bağlı bir adam annesiyle babasıyla da bir problemim olmadı pek neyse konu şu ki ben butun bunlara rağmen kendime hayatı zindan etmeyi başarıyorum mesela çok evhamlı ve şüpheciyim eşim şimdiye kadar guvenimi sarsıcak bi hareket yapmadı ama benim güvenim yok gibi birşey çok yakın çevremde aldatılan kişiler oldu beni etkileyen bu mu bilmiyorum ama kıskançlıklarım şüpheci yaklaşımlarım beni öldürecek kimi zaman bj duygularımı kontrol altına alabiliyorum ama çoğu zaman abuk sabuk şeyler düşünüyorum eşim tlfnunu gizlemez şifrelerini bilirim ama yinede guvenemiyorum ona yansıtmamaya çalışıyorum ister istemez ara sıra yansıtıyorum genel olarak erkeklere güvenmiyorum burda aldatıldım diye konular okudukça daha da bileniyorum bu durumdan nasıl kurtulabilirim psikolojik destek alsam işe yarar mı onu da bilmiyorum benim gibi olanlar var mı neden böyleyim ya