Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah hayırlı etsin,bşi soracam hastaneninn sgk ile anlaşması var mı ?çok almışlarbende central da yaptım 3 ay önce 1.500 ytl ve nakit alıyolar kredi kartıda kabul etmediler hastane görüntüsü güzel ama ben personel ve odaları hiç beğenmedim biz ordayken boya yapıyorlardı tiner kokusundan ölücektik o kadar para verdik boşyere ama bülnet bey iyi
benim ilk doğumumu da bülent bey yaptırdı hiç bir sorun yaşamamıştım çok profesyonel ,insana güven veriyor şimdi başka bir rahatsızlıktan dolayı gidiyorum,işim biraz uzun sürecek galiba bazı şeyleri önceden öğrenirsem kendimi ona göre hazırlayabilirim.evet canım ssk ile anlaşması var ve özel sigortalarlada anlaşması var ama ücret 1.500 evet bülent beye lafım yok o gerçekten bir nuamara doktor ... cickizsinem
çok teşekkürler evet paragöz olmadığı kesin bu yüzden insan para da konuşamıyor,ama işlemleri düşününce bütçemin sarsılacağı kesin,acaba devlet hastanesine yönlendirdiği arkadaşlar var mı?ystrdy canım çok geçmiş olsun benim iki doğumuda o yaptırdı pek paragöz bir doktor değil ama tabiki sen iyice araştır ona göre kendini hazırlarsın.. Hem o devlet hastanesininde doktoru ordanda yardımcı olacağını düşünüyorum..