Güven Tıp Merkezi Dr. Bülent Kars

ecem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2008
17
0
86
47
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. Ben 3 aylık hamileyim ve Güven Tıp merkezindeki Bülent Kars'a gidiyorum. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gitmeye başlamıştım. Şu ana kadarda memnunum doktorumdan ama yinede sormak istedim. Bülent Bey'le ilgili fikri olan varmı?

Bülent Kars yaklaşık olarak benim 5 yıllık doktorumdur bence anadolu yakasında bu işi
en iyi yapan o. Bu kadar iddialayım benimde bir oğlum var şuan 10 aylık doktorumu asla değiştirmeyi düşünmem çünkü bana her zaman çok yardımcı olmuştur.Kesinlikle insanlarla çok iyi bir diyaloğu olduğunu düşünüyorum kesinlikle herkesin Bülent kars gibi bir doktoru olmalı.Yani ben hamileliğim boyunca heralde 1000 kere telefon açıp soru sormuşumdur.Normaldede çok arar sorarım bir kerede beni kırmamıştır her zaman ilgilidir
ya bu adam çok iyi bir doktor be...! Ben sadece doktorum diyemiyorum aynı zamandada çok iyi bir destek benim için bişiy söyliym çok seviyom onu.

merhaba ben de tavsiye üzerine pazartesi gideceğim kısmet olursa.. şuan bülent beye devam edenler varsa bilgi verebilirler mi?

bende bülent beye gidiyorum bu 2. ci doğumum olucak ve çok memnunum bildiğim en iyi doktor o güvenebilirsiniz..

benimde anadolu yakasında en iyi diye bileceğim dr benimde 2yıllık dr ok memnunum ondan tedavi görürken çok moral vermişti ama şuan hamileyim ona gitmek hiç nasip olmadı arabamızı sattık ter geliyor uzak geldiği içingidemedim ama gitmeyi pilanlıyorum inşallah giderim herkesede tavsiye edebilirim

nagihan bülent bey nerde doğum yaptırıyor sordunmu eskiden özel kartal hospital daydı ama şimdi nerde yaptırıyor daha sormadım senin bilgin varmı?

dıragosta bir hastanedeymiş canım ben doğumla ilgili konuşmadığım için arkadaşım gidiyordu o söylemişti sezeryanda normalde 500 tl ye yaptırıyormuş değişmiyor fiyatı bukadar biliyorum

Ben değil ama bir tanıdığım Bülent Beye gidiyor. Çok memnun olduğunu söylemişti. Hatta bende doktorumdan memnun kalmasam ona gidcektim.

32+4 hamişim en başından beridir bülent beye gidiyorum.benim sol kanalım tıkalıydı,tedavimi yaptı ve hamile kalmama yardım etti,tüp bebek bile yapmayı düşünürken bülent beye gittiğimin 3. ayı hamile kaldım.hem de doğal yöntemlerele.allah razı olsun ondan...doğumumu da onaa yaptıracağım.doğumu central hospital de yaptırıyor şu anda.,bizi oraya yönlendirdi.gittik gördük çok temiz ve lüks bir hastane herkes de çok memnun oradan.ben sezeryan olcam fiyatı herşey dahil:1500tl

bende bülent karsın hastasıydım ama hamileliğimde gidemedim
bu verdiğiniz fiyat 150 milyonmu demek istiyorsunuz
normal nekadarmış

bende central da yaptım 3 ay önce 1.500 ytl ve nakit alıyolar kredi kartıda kabul etmediler hastane görüntüsü güzel ama ben personel ve odaları hiç beğenmedim biz ordayken boya yapıyorlardı tiner kokusundan ölücektik o kadar para verdik boşyere ama bülnet bey iyi

bende central da yaptım 3 ay önce 1.500 ytl ve nakit alıyolar kredi kartıda kabul etmediler hastane görüntüsü güzel ama ben personel ve odaları hiç beğenmedim biz ordayken boya yapıyorlardı tiner kokusundan ölücektik o kadar para verdik boşyere ama bülnet bey iyi
allah hayırlı etsin,bşi soracam hastaneninn sgk ile anlaşması var mı ?çok almışlar

benim de doktorum bülent beydi çok memnun kaldım çok sabırlı ve güleryüzlü anadolu yakasında 1 numara

evet canım ssk ile anlaşması var ve özel sigortalarlada anlaşması var ama ücret 1.500 evet bülent beye lafım yok o gerçekten bir nuamara doktor ... cickizsinem

evet canım ssk ile anlaşması var ve özel sigortalarlada anlaşması var ama ücret 1.500 evet bülent beye lafım yok o gerçekten bir nuamara doktor ... cickizsinem
benim ilk doğumumu da bülent bey yaptırdı hiç bir sorun yaşamamıştım çok profesyonel ,insana güven veriyor şimdi başka bir rahatsızlıktan dolayı gidiyorum,işim biraz uzun sürecek galiba bazı şeyleri önceden öğrenirsem kendimi ona göre hazırlayabilirim.

ystrdy canım çok geçmiş olsun benim iki doğumuda o yaptırdı pek paragöz bir doktor değil ama tabiki sen iyice araştır ona göre kendini hazırlarsın.. Hem o devlet hastanesininde doktoru ordanda yardımcı olacağını düşünüyorum..

ystrdy canım çok geçmiş olsun benim iki doğumuda o yaptırdı pek paragöz bir doktor değil ama tabiki sen iyice araştır ona göre kendini hazırlarsın.. Hem o devlet hastanesininde doktoru ordanda yardımcı olacağını düşünüyorum..
çok teşekkürler evet paragöz olmadığı kesin bu yüzden insan para da konuşamıyor,ama işlemleri düşününce bütçemin sarsılacağı kesin,acaba devlet hastanesine yönlendirdiği arkadaşlar var mı?

bülent bey için çok iyi diyılar bende 5 haftalık hamileyim henüz kara veremedim sence nasıl biri. eşim onun hastanesinde çalışıyo ve kendısını cok begenıyor.

ben o dr çok seviyorum bende doğum yaptım ve baştan bülent beye gitmediğime çok pişmanım keşke gitseydim çok kötü bir doğum geçirdim sezeryanla bülent beye çok güveniyorum eğer birdaha hamile kalırsam uzak ama bülent beye kesinlikle gideceğim

Back
X