Güven Tıp Merkezi Dr. Bülent Kars

Slm herkeze... Bende 1 senelık evlıyım arkadaşımın tavsıyesı üzerine ıkı arkadasımla bülent beye gıttık daha once hıc kadın dogum dr gıtmemıstım once bıraz cekındım ama okadar guzel konusup açıklama yapıyokı ınsan rahatlıyo bız 4 arkadas bülent beye gıdıyoruz cok memnunuz, yanlız cok yogun randevunuzu bıraz gec zamana alabılırsınız olsun deger buarada ofısı çiçek kaynıyo burdan herkeze duyuru bırazda baska hedıye goturmek lazım bence da cok sevınır :)

nagihan hayıorlı olsun bebişin canım çok geçmiş olsun bende szeryan yaptım ama çok kolay geçti bülnt bey di doğumu yaptıran.. sende ne gibi sorunlar oldu?

Arkadaşlar mrb. bülent beye randevu almamış gerekiyor acil yalnız temmuza randevu veriyolar cep telefonunu bilen varmı bi tanıdığımızda 10 cm lik bi kitle var acil ameliayat olması lazım..

merhaba kızlar... benm de annemin miyomdan dolayı aşırı kanaması var. acil rahimin alınması gerek dediler. kartal da oturuyorum. burada ii bi doktor araştırırken yorumlarınıza rastladım. güven polikliniği 3 ağustosa gün veriyo. daha kısa zaman içinde bülent beye nasıl ulaşabilirim? yardımcı olursanız sevinirim...

merhaba kızlar... benm de annemin miyomdan dolayı aşırı kanaması var. acil rahimin alınması gerek dediler. kartal da oturuyorum. burada ii bi doktor araştırırken yorumlarınıza rastladım. güven polikliniği 3 ağustosa gün veriyo. daha kısa zaman içinde bülent beye nasıl ulaşabilirim? yardımcı olursanız sevinirim...

cnm cepten ulaşabilirsin bende var cebi ama burdan vermem doğru olmaz sen gülen tıp merkezini normal telden ara dr beyin numarasını iste verirler zaten oranın telini veriyim sana 0216 457 47 40

özelden banada mesaj atarmısın doktorun cebini ulaşmam lazım

aradan cok zaman gecmis fakat yine de yardımcı olabilirsiniz belki.Bulent beyin cebine ihtiyacım var hastaneyi aradım artık randevu almıyorlarmıs baska bir hastaneye mi gececek acaba.... 7 aylık hamileyim, gecen hafta annemi dogum yapacagım hastanede kaybettim o nedenle anadolu yakasında farklı biryer bakıyorum.

tesekkurler,

Mojo Dr. Cenk Demir'i de tavsiye ederim. Kendisi Dr. Bülent Kars'ın görev yaptığı klinikte çalışıyor, ben ona gidiyorum, çok memnunum.

Evet bülent bey , ki ben abi diyorum mükemmel bir insan ve doktor...geçen sene 23 haftalık doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim başka bir doktorun hatası yüzünden. Bülent abiye gittiğimden beri hiçbir ihtamali atlamadı çok uğraştı...diyalogu iletişimi bilgisi donanımı hafızası gerçekten dört dörtlük:)şu an 12 haftalık hamileyim ve ona çok güveniyorum onunla devam ettiğim sürece sonuç ne olursa olsun kabulum çünkü biliyorum ki yapılacak ne varsa yapılmıştır bence bu çok önemli hiçbir gün kafamda soru işareti ile çıkmadım yanından...buradan bir kez daha teşekkür etmek istiyorum bülent abi iyiki varsın seni tanımak benim için büyük şans:))

Evet bülent bey , ki ben abi diyorum mükemmel bir insan ve doktor...geçen sene 23 haftalık doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim başka bir doktorun hatası yüzünden. Bülent abiye gittiğimden beri hiçbir ihtamali atlamadı çok uğraştı...diyalogu iletişimi bilgisi donanımı hafızası gerçekten dört dörtlük:)şu an 12 haftalık hamileyim ve ona çok güveniyorum onunla devam ettiğim sürece sonuç ne olursa olsun kabulum çünkü biliyorum ki yapılacak ne varsa yapılmıştır bence bu çok önemli hiçbir gün kafamda soru işareti ile çıkmadım yanından...buradan bir kez daha teşekkür etmek istiyorum bülent abi iyiki varsın seni tanımak benim için büyük şans:))

Birde o kadar keyifli ki doktora gittiğiniz saatler sizi dinleyen tane tane anlatan iyi bir doktor.. Doğumda da çok memnun olacaksınızdır.. Muhakak her gün uğradılar yanıma... :)

Bende hamileyim ve Bülent Beye gidiyorum. Hamile kalmadan öncede ona gidiyordum.
Kesinlikle tavsiye edebilirim.
Sizinle herşeyi konuşan en ufak ayrıntıyı değerlendiren bir dr kendisi.
Kafanızda kesinlikle soru işareti bırakmıyor ve güven veriyor.
Tek sıkıntı randevu saatlerinde fazla beklemeniz olabilir ve geç tarihe randevu almak olabilir.
Bunu da dert etmeyin çünkü her hastasıyla özel ilgileniyor yani beklediğinize mutlaka değiyor.

Ben de çocuk sahibi olmak için Bülent Bey'e devam ediyordum, takip etmeye başladığı ilk ay hamile kaldım, şu an 4 haftalık hamileyim. Ve tabii ki harıl harıl doğum yöntemleri araştırıyorum. Kendisi bence de çok iyi bir doktor ancak normal doğum konusundaki yaklaşımını merak ediyorum. Daha önce Bülent Bey'in doğum yaptırdığı arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim :))

Biz de çocuk istiyoruz ve iyi bir doktor araştırmaya başladım. Ve bu son hafta içerisinde iki farklı kişiden Bülent KARS ın adını duydum, çok memnun kaldıklarını söyleyerek tavsiye ettiler.

Arkadaşlar 8 haftalık hamileyim ve düşük riskimin oldugunu söylediler bu yüzden cok doktor arastırdım bülent beyi önerdiler benim durumumda olup giden oldumu bülent beye sonucu cok merak ediyorum

Arkadaşlar Bülent beyin şuanki muayene ve doğum ücretini bilen var mı acaba ?

Back
X