Güven Tıp Merkezi Nevin Küçükgül

hayalimm34

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2013
22
0
16
İstanbul
Merhaba herkese ben Anadolu yakasında atalarda güven tıpta nevin küçükgül hanıma gidiyorum aranızda ona giden doğum yapan var mı ? Bildiğim kadarıyla doğumlarını central hospital da yapıyor ama normal doğum yapan memnun kalan var mı?

Merhaba herkese ben Anadolu yakasında atalarda güven tıpta nevin küçükgül hanıma gidiyorum aranızda ona giden doğum yapan var mı ? Bildiğim kadarıyla doğumlarını central hospital da yapıyor ama normal doğum yapan memnun kalan var mı?

cnm bi bilgim yok ama bende Maltepe civarında iyi bir doktor arıyorum güven tıp merkezini duydum orda Bülent bey varmış onu çok methediyolar.sen memnunmusun peki birde muayne ücreti nekadar.

nevin hanım dan çok memnunum ücret 85 tl ama çok ama çooook memnunum.Çok ilgili ve çok tatlı bir bayan. Testleri çoook ucuza yaptırıyorum diğer özel hastanalere kıyasla.

canım meraba
ben de orda bülent beye gidiyorum, ama henüz yeniyim 3 kez gittim
ben de bu konuda konu açtım ama fikri olan birine rastlayamadım :(
dr.um biraz yoğun ama ii biri memnun kaldım yani
ordaki kadın doğumcuların hastaları hep çok memnun orda konuştuğum hamilelerden anladığım kadarıyla ama burda hiç hastasını bulamadım

yani benim de biraz fikre ihtiyacım var, umarım yardımcı olan birileri çıkar

buarada muayene ücreti 85 ama 1ay içinde tekrar gidiş 12 lira
yani 48e geliyor...
tahlil ücretleri nasıldır bi fikrim yok
sen biliyomusun canım? ve ne kadarlık hamilesin?

Benim 15 hafta oldu ben çok memnunum civar hastaneleri kıyaslarında tahliller uygun idrar tahlili 5 tl sen düşün çoğu hastaneye göre uygun canım bu arada sen kaç haftalıksın.

Son düzenleme:

Cnm ben hamileliğimin ilk 3 ayı Newin hanıma gitmiştim. daha sonra ona gidipde memnun kalmayan birileri bişiler söledi kafam karıştı öle oluncada.başka bi doktora başladım ama daha sonra pişman oldum dewam etmediğime. bi arkadaşım ikiz bebeklere hamile o gidio newin hanıma çok memnun. bende keşke dewam etseydim diyrm ama kısmet. hayırlı we kolay doğumlar nasip etsin Rabbim.

gülen tıpta cenk beye gidiyorum ben ve inanılmaz memnunum
ancak doğumlarını central hospitalda yaptırıyor olması hoşuma gitmiyor bu sefer gittiğimde soracağım bakalım başka hastanede doğum yaptırma fikrine ne diyecek
çünkü central hospital hakkında olumlu şeylerduymadım açıkçası hoşuma gitmedi en basitinden doğum fotoğrafçısı kabul etmiyorlar eşleri doğuma almıyorlar hemşire lerin ilgisi kötü gibisnden vs

ha doktor önemli ancak doğumdan sonra doktor durmuyorki başında hastanedekilerle kalıyorsun

bende nevin hanıma gidiyorum şimdilik memnunum pazara kdr normal olmazsa sezeryan olcak.. bebişten sonra fırsat bulursam aktarırım hem central hospital le ilgili hem dr un ameliyatıyla ilgili görüşlerimi..

arkadaslar bende 12 haftalık hamıleyım ve cenk beye gıdıyorum,aslında cenk beyden cok memnunum ama ıste dedıgınız gıbı dogumun central parkta olması benımde hıc hosuma gıtmıyor.normal dogum ıstıyorum ve sankı o hastane bıraz sezeryandan yanaymıs gıbı gelıyor ve muameleler hakkında bende olumsuz seyler duydum, bu arada esın doguma gırememesını bılmıyodum!!ne yapsak kkı???

arkadaslar bende 12 haftalık hamıleyım ve cenk beye gıdıyorum,aslında cenk beyden cok memnunum ama ıste dedıgınız gıbı dogumun central parkta olması benımde hıc hosuma gıtmıyor.normal dogum ıstıyorum ve sankı o hastane bıraz sezeryandan yanaymıs gıbı gelıyor ve muameleler hakkında bende olumsuz seyler duydum, bu arada esın doguma gırememesını bılmıyodum!!ne yapsak kkı???
Arkadaşlar nevin hanima devam eden varmi

3 kere gittim. güleryüzlü biri zaten bir arkadaşıma doğum yaptırdı. sadece biraz yoğun soruları önceden hazırlamak gerek. gerçi whatsapp tan mesaj atabiliyorsun sana oradan da cevap veriyor. 3 hafta sonra tekrar gidicem. ikili test yapacak. hale hanım siz peki hiç gittiniz mi gitmeyi düşünüyormusunuz

3 kere gittim. güleryüzlü biri zaten bir arkadaşıma doğum yaptırdı. sadece biraz yoğun soruları önceden hazırlamak gerek. gerçi whatsapp tan mesaj atabiliyorsun sana oradan da cevap veriyor. 3 hafta sonra tekrar gidicem. ikili test yapacak. hale hanım siz peki hiç gittiniz mi gitmeyi düşünüyormusunuz
Ben bir düşük yaşadım. Ondan sonra gitmeye başladım hala çocuğum olmadığı için kendisine whatsapp tan gebelik testi sonuçlarımı atıyorum onlara cevap veriyor şimdilik.

Konuyu güncel yakalamışken sor ak istedim. Ben de Nevin hanıma gitmeyi planlıyorum da tahlil ücretleri vs Nasıl orada? Bir randevu almak zor oluyor mu?

Back
X