- Konu Sahibi hayalimm34
Tahlili devlette yaptım ben. Ama iki hafta sonra ikili test olacak bakalım fiyatı yazarım buradan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar, bende 3 adet polip var 10 aydır hamilelik yok. Annem önerdi bu doktoru Nasıl biri nazik mi ?!? Yada tedavi olan var mı?
Gebelik takibim icinNevin Hanima gidiyorum. Kesinlikle cok nazik cok tatli ve ilgili bir hanim. Ben yaninda cok rahatim. Kesinlikle tavsiye ederim.
35. Haftam bugün bitti sanırım az kaldı. Nevin hanım inanılmaz iyi
Yanlış bilmiyorsam sezaryen 2500 TLKızlar Merhaba ben 26 haftalik hamileyim bugün maltepe Üniversitesi hastanesinde çalışan doktorum Aygen çelik le tartismamiz sonucu onunla devam etmekten vazgeçtim ve yine bugün nevin hanima tavsiye üzerine gittim bu arada eski Dr um çok ilgisizdi ve soğuktu soru sormaya bile cekiniyordum en sonunda içimi döktüm ve bana çok çirkin cevaplar verdi gitmeyi düşünen varsa hiç tavsiye etmem. Nevin hanim çok şeker bi Dr ancak doğum ücretini soramadim ilk günden merak ediyorum bilen varsa yazabilir mi..
Cnm ben hamileliğimin ilk 3 ayı Newin hanıma gitmiştim. daha sonra ona gidipde memnun kalmayan birileri bişiler söledi kafam karıştı öle oluncada.başka bi doktora başladım ama daha sonra pişman oldum dewam etmediğime. bi arkadaşım ikiz bebeklere hamile o gidio newin hanıma çok memnun. bende keşke dewam etseydim diyrm ama kısmet. hayırlı we kolay doğumlar nasip etsin Rabbim.
nevin hanım dan çok memnunum ücret 85 tl ama çok ama çooook memnunum.Çok ilgili ve çok tatlı bir bayan. Testleri çoook ucuza yaptırıyorum diğer özel hastanalere kıyasla.