• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güven ve kuruntular :/

angelalone

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2014
43
10
38
İstanbul
merhaba kızlar.10 aylık bir ilişkim var.ama 10 yıl gibi.o denli bir güven var ilişkide.Hayatımda hiçbir erkeğe bu kadar güvenmediğim kadar.O şuan 2 yıllık bir bölümden mezun ve aklında şuan besyoya hazırlanmak var ama sanırım ben soktum aklına.Çünkü onun iyi bir yerlere gelmesini çok istiyorum.Bugun hazırlancağı kesinleşti.Yani seneye yeniden üniversiteye başlayacak ama ben tedirgin olmaya başladım..çünkü oradaki kızlar biliyorsunuz ki fizikleri çok güzel oluyor.Biliyorum saçma kuruntular ama istemsizce aklıma düşüyor.Ya gözü kızlara kayarsa. Neticede etrafında sürekli güzel fizikli kızlar olacak.Yapmaz o diyorum ama işte erkek sonuçta nefis yani.Hani o istemese bile içindeki erkek nefsi onun sürekli iteleyecek.Bu ihtimali bile beni çok üzüyor.Belki biraz fazla abartıyorum. Ya da güvenmemezlik olarak grebilirsiniz.Çünkü hayatımdaki çoğu kişiden kazık yiyorum.En yakın kardeşim dediğim insanlar bile yok yanımda.Demek ki gitmeyeceklerini sandıklarımızda yarı yolda bırakabiliyormuş bizi :( o yüzden kimsenin sevgisine inanamıyorum.gerçek sevgiye... bu zamanda .Öz kardeşlerimin bile.Sanki onlarda bir gün beni yarı yolda bırakacaklarmış gibi.Erkek arkadaşımda da aynı şeyleri düşünüyorum.Yapmayacağını biliyorum amaişte.. Kayar mı kızlar sizce..Bu arada aynı ünide tanıştık.Ve fiziğimde güzel sayılmaz.10 kilo fazlam var :((

Herşeyi oluruna bırakmaya çalışın.. olursa olur, olmazsa olmaz.. kimseye çok bağlanmayın..
..... siz ondan öncede yaşıyordunuz.. ondan sonra yaşarsınız..

Guveniyorsaniz bu kuruntulariniz olmamaliydi
Bu kuruntulariniz varsa "10 yil gibi, o denli bir guven.."olmamaliydi

Back
X