Guven

Bu benim elimde degil ki nasil basardin ? Bu cok guzel bir sey.

Bu benim elimde degil ki nasil basardin ? Bu cok guzel bir sey.

bilmiyorum belki benim yaşadıklarımla alakalı. ben annemi kaybettikten sonra pek kimseye/bi yere bağlanmadın.
nasıl olsa ölücez diye. çok sağlıklı değildir belki bilmiyorum. gerçi sevdiğim zamanda çok seviyorum o ayrı.

belki böyle düşünürsen biraz rahatlarsın? çünkü sürekli düşünmek çok yorucu

Baglanamama sorunu bende de var aslinda cok sevdigim seyler yoktur benimde.cok sonradan farkettim bunu.Basinizsagolsun

Reactions: KV_
benim instagramda keşfetime sürekli eskort sayfaları düşüyor, arkadaş listemdekiler takip ediyor, ben de meraktan girip baktıkça, etkileşim kurduğum hesaplara benzer diye eskort kız doldu keşfetim, bir ara temizleyeyim :) neyse, ama yine de eşim sosyal medyada eskort yazıp aratsa kıyameti koparırırm, güven sorunum da yok, ama hiç normal değil, sözlükte falan denk gelir girersin o ayrı da insan neden eskort, jigolo gibi direk amaca yönelik aramalar yapar?

Bu tarz konulari konusamayip sıkılan biri yasar ama dilllendiremez.vallahi hic zannetmiyorum yapabilcegini ya merak etti ya da ortamda geyigini dondurduler o an bakti kaldi hani yapsa ilk ordan silerdi ama safim kendi acti twiti.amacim korumak degil ama aklima yatan bu

işte ben de diyorum ki merak eder x bir şahsın sayfasına girer bakarsın, ya da link denk gelir girersin, ama bir insan "eskort" yazıp aratıyorsa, altında bir pislik ararım, dediğim gibi hiç güven sorunum yok ama ben bile böyle bir durumda ağır arıza çıkarırım, sizin tepkiniz fazlasıyla normal, hatta hafif bile bence tabi.

Ya sen aklında şüpheyle yaşarsan bu düşünceden kurtulamazsın. Anın tadını çıkarmakta fayda var. Hayatı kaçırırsın böylelikle. Herkesin hayat hikayesi aynı olmuyor. Aileninkiyle seninki farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…