Güven

Naz112233

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2017
43
1
1
31
Arkadaşlar kafam cok karisik yardima ihtiyacim var. Benim nisanlimdan hoslanan daha dogrusu onu seven bi kiz var. Kiz ile ortak arkadasimiz oldugu icin cogu ortamda kizla yuzyuze geliyoruz. Gecen gun kafede otururken nisanlimin ona baktigini ve hatta gozkirptigini duydum arkadasim soyledi bende nisanlima sordum oda dogruladi aciklamasi ise bilerek yaptim kiz bize baksin seninle mutlu oldugumu gorsun ona karsi degil seni sevdiğimi gorsun istedigim icin yaptim dedi. Dun aksamda yine ortak arkadasimizin dogum gunune gittik ben erken kalktigim icin nisanlim bi 5 dk ugrarim yanlarina oyle eve gecerim ddi ve yanlarina gitti. Bu sabahta bana o kizin surekli baktigini soyledi bundan dolayida elindeki yiyecegi ona uzatmis. Benim guvenim sarsildi ama . Simdide gelmis bana guvenmen için ne yapayim diyo. Ben bu durumda ne yapmam gerekiyo. Hic bilmiyorum kafam cok karisik... Lutfen yardım edin...

nişanlın neden nispet yapmaya çalışıyor anlamadım ama bu durumda o ortamlardan uzak kalmanızı öneririm. bence de güven kaybına neden olacak bir hareket. kızdan uzak durmayı bilmeli. hareketlerini takip et, egosunu tatmin ediyor olabilir nişanlın.

Bana surekli yanlis yapma tek hata da biter diyodu smdi yanlısı o yapinca benmde aklimdan ayrilik geciyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…