güven?

aslikaymaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2015
7
0
Iyi geceler arkadaslar, ben derdim şu; bir yillik evliyim, eşim sürekli yalan söylüyor ve arkamdan iş çeviriyor, en son bugün yaptigini anlatacagim; evimizde hediye verilen fazla halimiz vardi, esim ben evde yokken abisine vermiş, ve bunu bana söylemedi, eltim fotorafini cekip yolladi, ve ben şok oldum, muhtaç durumda da degiller, evi ve arabasi olan bir aile, biz ise kiraciyiz, esime haliyi ne yaptigini sordum ve bana söylemedi, verdigini ogrendigimi soylediginde ise, benimle konusmamaya basladi, ben ne yapmaliyim?

Evlenmeden önce nasıldı? Böyle huylarıyla daha önce karşılaştınız mı? Belkide küçük şeylere büyük tepkiler veren bi tip olabilirsiniz?

Aranızda bi iletişimsizlik var belli ki

bi aile olmayı başarın öncelikle sonrasında evini eşyasını benimser ve ayrı hareket etmez sanıyorum

normalde evinizden verilen şeyler konusunda kısıtlayıcı mısınız? fazla halıyı size söyleyip verseydi sorun eder miydiniz? varlıklı bir aile halbuki diyişinizden sorun ederdiniz gibi geliyor. bu yüzden size söylememiş olabilir. hediye bir halı zaten para vermemişsiniz üstelikta fazla. eşinizin başka yalanları varsa bilemem ama...

Iyi geceler arkadaslar, ben derdim şu; bir yillik evliyim, eşim sürekli yalan söylüyor ve arkamdan iş çeviriyor, en son bugün yaptigini anlatacagim; evimizde hediye verilen fazla halimiz vardi, esim ben evde yokken abisine vermiş, ve bunu bana söylemedi, eltim fotorafini cekip yolladi, ve ben şok oldum, muhtaç durumda da degiller, evi ve arabasi olan bir aile, biz ise kiraciyiz, esime haliyi ne yaptigini sordum ve bana söylemedi, verdigini ogrendigimi soylediginde ise, benimle konusmamaya basladi, ben ne yapmaliyim?

Hem suçlu hem güçlü
Sizinle konuşmamaya başladı nedir yahu.

Karaktersizliğini bastırmak için yalana başvuruyor ama battıkça batıyor.

Özet: Sizi eşi olarak görmeyen bir erkek

Bu zamandaki erkeklerin yediklerine,içtiklerine kesin bir şey katıyorlar.
Ayol hepsi birbirinden garip.

bzim evde 5 tane fazla halı olsa eşimin habaerı olmaz nasıl aklına gelmişte vermiş şaşırdım tamam çok guven sarsacak bı durum değil tabı sadece buysa diğer olayarını bılmıyoruz

Bence sıkıntılı bir durum.
Hatta vahim bir durum gibi.
Yalan soylemeyi alışkanlık edinmiş ve yalani ortaya çıkınca tepkisiz kalıp kabuğuna çekilmiş. Bi doktora götür kocanı :)

Belki halının bir anısı olabilir, sevmediği birinden gelmiş ya da o halıyı görmek istemiyor, nedenini sana söylemek istemiyor olabilir. Ama sorması gerekirdi.. Eltin de fotosunu niye çekip göndermiş onu anlamadım. Bak halı bizde diye mi..

normalde evinizden verilen şeyler konusunda kısıtlayıcı mısınız? fazla halıyı size söyleyip verseydi sorun eder miydiniz? varlıklı bir aile halbuki diyişinizden sorun ederdiniz gibi geliyor. bu yüzden size söylememiş olabilir. hediye bir halı zaten para vermemişsiniz üstelikta fazla. eşinizin başka yalanları varsa bilemem ama...
aiesinin biz evlenirken hiçbir yardımı olmadı, ancak zor durumda olsalar ben teklif ederim, eşya kıskanma huyum yok, sadece eşimin yalan söylemesi, ve bunu saklaması beni üzdü

Hem suçlu hem güçlü
Sizinle konuşmamaya başladı nedir yahu.

Karaktersizliğini bastırmak için yalana başvuruyor ama battıkça batıyor.

Özet: Sizi eşi olarak görmeyen bir erkek
aynen beni suçladı, saçmalıyormuşum, insan evindeki eşyalara sözü geçmeyecekse evliliğin ne anlamı var bilmiyorum

Belki halının bir anısı olabilir, sevmediği birinden gelmiş ya da o halıyı görmek istemiyor, nedenini sana söylemek istemiyor olabilir. Ama sorması gerekirdi.. Eltin de fotosunu niye çekip göndermiş onu anlamadım. Bak halı bizde diye mi..
anısı yok, yeni eve taşındıkları için yollamıştır bence, isterse 10 halı yollasın ama haber vermemesi çok üzücü

Belki size söylerse olayın Büyüyüp sizin tartışma çıkaracağınızdan korkuyordur yada nede olsa ben aldım benim Abi'm veririm düşüncesi vardır.

olabilir ama, haber vermesi gerekmez mi
Tabiki gerekir. Sonuçta o sizin de eşyanız ama erkeler okadar ince düşünmeye biliyor malesef. Eşiniz size bişey söylediği zaman eğer sert tepkiler veriyorsanız farkında olmadan aranızda mesafe oluşmuş olabilir benden size tavsiye eşinizin sizinle bişeyler paylaşmasını istiyorsanız söylediklerine büyük tepkiler yerine güzel güzel konuşun yada o an dinleyin tamam aşkım diyip geçin yoksa yarın öbür gün daha büyük şeyleri saklar.

Ne münasebet canım isterse on tane fazla olsun belki halının biri yanar leke olur çıkmaz yerine onu kullanır din ne insanlar var yaa
Batmismi o hali simdi ona haklisin ama boyle bi insana ne soylesen haksiz çıkarsın

Yalan herşeyin gebesidir çok çırkin bır huydur gittikcede çoğalır azalmaz bundan vazgecirtmesı de ımkansız gıbı bırsey ben 18 yıl ugraştım vazgecırtemedim ayrıldıgım eşimi . Allah yardimciniz olsun amin

X