Güvendiğim daglar yok muş hiç miş...

yanlış anlama küçük de değilmişsiniz ama çok çocukca davranıyorsunuz.sen evlenmişsin çocuğun olmuş hala eşim ile görüşmemi söyler diye tedirginsin,o bunu sır olarak görüp seni tehdit ediyor sen bunu ihanet olarak algılayıp ölmekten bahsediyorsun..siz iki kardeş ne kadar uçlarda ne kadar abartarak yaşıyor gibisiniz duygularınızı.

sırda sır olsa bari.:KK11::KK11:Söyleseler ailenize kıyamet mi kopacak yani.Bunun için de ölmek istiyosunuz yani.Sorun sizdemi acaba bide bunu düşünsek
Evet bende...Ablalık yapyığım için.Yorumda süper yani.Bemim canımdıbonlar onlarla paylaştığım bir sürü şey var.Bu söylediği...Tabi ki hayati mevzular var ve onu söylemekle tehdit ediyor

Sır tutanı şeytan dürtükler derler.Dayanamıyoruz söylüyoruz sonradan pişman oluyoruz acaba başkasına söyler mi diye.Bazen arkadaşlarım, yakınlarım, sana birşey söyleyeceğim ama benden duyduğunu kimseye söyleme diyor.Ne demişler sırrını söyleme dostuna dostunun da dostu vardır Oda söyler dostuna .Hiçbir sır bu hayattan vazgeçmeye değecek kadar mühim değildir,belli kırgınsın ama sakinliğini koru.Siz nasıl olaylar hakkında sakinliğinizi korursanız,kendinizi makul şeylerle savunursanız o kadar çabuk atlatırsınız.

yanlış anlama küçük de değilmişsiniz ama çok çocukca davranıyorsunuz.sen evlenmişsin çocuğun olmuş hala eşim ile görüşmemi söyler diye tedirginsin,o bunu sır olarak görüp seni tehdit ediyor sen bunu ihanet olarak algılayıp ölmekten bahsediyorsun..siz iki kardeş ne kadar uçlarda ne kadar abartarak yaşıyor gibisiniz duygularınızı.
Onu söylemiş zaten.Bak bunu söyledim başkalarını da söylerim diye tehdit ediyormuş baska olayları
Bende söyledim söylesin Allahtan başka kimseden korkum yok...

sırrının büyüklük derecesi , ya da eşiyle şuan evli olması, o sırrın zaten problem yaratmayacak bi konu olması değil ki... kardeşlerinin ihaneti onu üzen yıkan...
aynı karından çıkmış olsanız bile bir kez daha insanlara güvenilmeyeceğini anlamış oldun o halde...
habil ve kabildir ilk ihanet ve cinayet... ne yazık ki ikisi kardeştir...

sırrının büyüklük derecesi , ya da eşiyle şuan evli olması, o sırrın zaten problem yaratmayacak bi konu olması değil ki... kardeşlerinin ihaneti onu üzen yıkan...
aynı karından çıkmış olsanız bile bir kez daha insanlara güvenilmeyeceğini anlamış oldun o halde...
habil ve kabildir ilk ihanet ve cinayet... ne yazık ki ikisi kardeştir...
Evet o kadar güzel anlatmışsın ki..
Ben unuttum kabili ve hep habil gördüm onları...

Evet o kadar güzel anlatmışsın ki..
Ben unuttum kabili ve hep habil gördüm onları...
sen bu olanları unut. neden biliyo musun? kendine zarar çünkü sadece.
zor biliyorum ama unut. kardeşlerinle de gereken mesafeyi koy. kesin sınırlar çiz artık eskisi gibi kendinden ödün verme.
anladıkları dil bu demek ki...

Tecrübelerim hiçkimseye güvenecek kadar sevmediğim için anlatmak gereksiminide duymuyorum gerçi öylede sırrım yok Allaha şükürler olsun olsada anlatmam

Seni böyle basit bişeyle tehdit ediyolarsa esahtan bi sırrın olsa napıcaklardı acaba. Açma hiçbişeyini

:KK43: Cok haklısınız...YYapamadım cok guvendim onlara ve bu haldeyim.
Sırra gelince eşimle bir iki kere görüşmüştüm ailemden habersiz.Bu benim ailem için çok önemlidir.Bu sırrım.Evimde bir iki kavgamız olmuştu bide o.
Önemli olan sırrım değil.Önemli olan kardeşimin acı ihaneti sabahtan beri ağlıyorum...
Böyle bir Sırla mı tehdit ediliyorsunuz, eşinizden boşanıp başka biriyle mi evlendiniz ki ben anlamadım.

Ohooo ben ablalarımla kavga ettiğimde (evlenmeden önce) birbirimize dediklerimizi dese sana kardeşin uçurumdan atlıcaktın demek ki..

Maalesef insanlar sinirlenince ne dediğini bilmez, kardeşler, eşler, anneler, çocuklar çok ağır konuşabilir. Olmasa keşke ama olur.

Bence büyütecek birşey değil hele öldürecek kadar kendini.

Bu kadar çabuk yıkılmanızı da anlamadım. Yaşlar da çok büyük değil ona yordum...

Ben seneler sonra sir vermeyi rafa kaldirdim.
Bazen en sevdgim arkdasim gelir " sapsik58 senin baska guvendigin bi arkdasinmi varda bana bisy anlatmiyosun, arkdaslar birbirine sirlarini anlatir".
Dedim ne alaka?
Arkdaslarima sirlarimi anlatmam ben.
Kardesime hic anlatmak.

Back
X