Güvendiğim dağlara kar yağdı

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
o kadar kırgınım ki saglıklı dusunemıyorumdur belki haksızlık etmıyım dıye buraya yazıp farklı dusunceler almak istedım.. Annemı kaybettım evlenırkende cokca yokluğunu hıssettım acım dahada katlandı.. Ama kımse yanımda olmadı babam esım bn yaptık herseyı .. Esımın ailesını sevıyorum cok ıyı ınsanlar onlarda beni sever... Fakat ben dört dortluk ceyız alışverısı yaptım daha dogrusu babam hersey en ıyısı olsun istedı.. Be ceyız yerlestırme oldu ne ev temzleme .ben bır yardımcı tuttum. Kımse sormayınca buyuk olarak bnde bişi demedım. Ama uzerındede durmadım dusunememştr kv vs dedım. Ama goruyorumkı ailedekı butun gelinlere buyukler toplanıp gıtmış hpsı temzlmiş evı hepsı ceyız yerlestrmış vs. Bnm kv bugun 12 den 7 ye kadar ceyız sermeye gıttı . Madem boyle adetlerı vardı benım için neden birsey yapılmadı.basımda buyuk olmadıgını bıldıgı halde ne kendı ne gelinlerıne gıttıgı kişilerı gordum. Herseyı esımle bn gece gunduz yaptık ben cok kırıldım ve konuşmayı dusunuyorum. Alındım cunku . Siz ne dusunuyorsunuz yersız bı alınganlıkmı abartıyormuyum yoksa kurılmkta haklımıyım

boşver arkadaşım kimseye minnet duymazsın en azından bizde sana bunları yaptık deyip başınıza kakamazlar sende günü ve yeri gelince lafını söyler içini ferahlatırsın

Gıttıgı gelinin annesı kardeslerı herseyı var ben tek cocugum annem yok .. Herkesın evıne gıdılıorda bıze nıye yapılmıyor anlamıyorum .. Oglu sonucta .. Bole selerı gereksz buluyordur vs dıyordum herkesın gelininin temızlığı ceyızınde bulunmuş. Tabıkı mınnet degılde neden yanı anlayamıyorum

Sen dedin mi ceyiz serme yapalim vs diye? Hani belki senden ses cikmayinca annen yok diye acini kanatmamak icin soylememislerdir.

Bir sorunum yok diyorsun. Bunda da art niyetli davranacaklarini dusunmuyorum.

Benim de annem yoktu. Ceyiz serme yapmadik. Yapsam gelecek kimsem de yoktu zaten.

canım bence sen mutluysan hiç takma bende de ne anne var ne baba,
bu yüzden olsa gerek hiç yardım edenim olmadı,ve bende herseferinde diğer geline yapılanları gördükçe acaba benmi kötüyüm diye düşünüp kendimi yedim(sözde ben bitaneyimdir)
düşün ki bir havlu verenim bile olmadı ama zaman geçtikçe iyiki vermemişler diyorum ne minnet ediyorum nede bişey bekliyorum ben kendime yetiyorum ve bu durumu kabullendiğimden olsa gerek takmıyorum,emin ol bir süre sonra sende görmemeye çokta alınmamaya başlayacaksın...

Ben en bastan dedımkı herseye sen karar ver ben uyayım usul nedır daha ıyı bılıyorsun . Senınde içinde kalmasın bır oğlun var dıye. Onun eltı ve gorumcesı mutlaka gıdıyor

Minnetlik degılki zaten onları yapacak durumum var maksat yanımda olması. Buara cok takıntılı olmaya basladım alıncak birsey yok dıyosun yanı

yok tabi senin canın sağolsun eşinle yuvanda mutlu olda varsın yanında olmasınlar herkesin kendi keyfi bilir..

Gecmis gecmiste kalsin bosver kurcalama...

Sen ve esin en iyi sekilde yapmissiniz zaten , suan eski mevzulari acipta huzurunu kacirma...
Üstelik kiskanc bile derler..

Gecmis gecmiste kalsin bosver kurcalama...

Sen ve esin en iyi sekilde yapmissiniz zaten , suan eski mevzulari acipta huzurunu kacirma...
Üstelik kiskanc bile derler..

:) fesatlıktan degıl gercekten sadece madem guzel adetlerı var kendı nıye yapmadı baskalarının gelini için koşturuyor yapmadıgı adetler için... Fazla hassasıyet gosterıyorum galiba

yok tabi senin canın sağolsun eşinle yuvanda mutlu olda varsın yanında olmasınlar herkesin kendi keyfi bilir..

Canım.. Cok tesekkur ederım ıyı nıyetli yaklasımın için .. Konuşmakta cok işime gelmıyor zaten farklı algılar yaratılmasn

Simdi degil de ...ne bilim gerektigi zaman soyle....
simdi soylesen kiskandi der....
ama mesela bir tartisma sirasinda
gayet sakin sekilde dile getirmen dus etkisi yapar...

Canım.. Cok tesekkur ederım ıyı nıyetli yaklasımın için .. Konuşmakta cok işime gelmıyor zaten farklı algılar yaratılmasn
ne demek canım sanırım,birazda annenin yanında olmayışı seni hassaalaştırdı üzülme hiç hakkında hayırlısı olsun

Olan olmus sen esinle iyiysen sorun yoktur sende mesafe kiy cok samimi olma bence yapmadigi daha iyi ne 100 gr etim olsun ne kasaba minnetim olsun onu mu dert etcen simdi yuvanda huruna bak bosverrr

ne demek canım sanırım,birazda annenin yanında olmayışı seni hassaalaştırdı üzülme hiç hakkında hayırlısı olsun

Annemın yokluğu her daım boğazımda yutkunamadıgım yumruk.. Anne desemde annem gıbı gırmuyorum hıc bnm annem bunu yapmazdı.. Kendı annen gıbı olamıyor zaten

Olan olmus sen esinle iyiysen sorun yoktur sende mesafe kiy cok samimi olma bence yapmadigi daha iyi ne 100 gr etim olsun ne kasaba minnetim olsun onu mu dert etcen simdi yuvanda huruna bak bosverrr

İnsan alınıyor netıcede.. Konuşmasamda mesafemı mutlaka koyucam

elbette kimse senin anneciğinin yerini tutamaz ama bu günler senin hayatının en güzel günleri olucak bütün zorlukları eşinle el ele verip atlatıcaksın eminim kendini böyle değmeyecek şeylerle üzme boşver[/QUOTE]

hani derler ya olmuşla ölmüşe çare yok diye..her şey geçmişte kalmış,içini hiç karartma ,hatta boş ver iyi bile olmuş,ileride olurda aranız açılırsa allah korusun tabi,sana hiç bir şey yapmadıkları için seslerini de çıkaramazlar..eşine bak,yuvana bak,gelecek günlerin güzel şeyler taşıyacağını gör,gerisini salla gitsin ..herşey gönlünce olsun

Cok tesekkur ederım rabbım sızınde gonlunuze gore versın.. İçinde kalsın dıyosunuz en ıyısıde bu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…