Güvenemiyorum :(

gozde8888

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
3
0
86
Diğer
Erkek arkadaşımla 1,5 yıldır birlikteyim. Bu süreç içinde bir defasında 1,5 ay ortadan kaybolmuştu hiç haber alamadım fakat sonra kaldığımız yerden devam ettik. Önceden 3 yıl arkadaş kaldığı eski sevgilisi msn de sürekli bir şeyler yazıyordu. Ona tel numarasını vermiş. O kızla konuşmasını istemediğim halde,o numarayı rehberden sildiğim halde geri geliyordu. Arada bir erkek arkadaşıma mesaj atıyormuş o da cevap veriyormuş bir keresinde benim hakkımda konuşmuşlar başka ne konuştuklarını bilmiyorum. Onu çok seviyorum sevgisinden de şüphe etmiyorum o kızla öyle bir amaç için konuştuğunu sanmıyorum ama bunu kendime anlatamıyorum ( Ona güvenemediğimi neler hissettiğimi anlattım sadece arkadaşlık hatrı diyor çünkü bi ay bile sürmemiş ilişkileri. Şu anda onunla konuşmuyor ama ben iyice paranoyak oldum. Sürekli onu kontrol ediyorum. Msn de bi kaç dk bişey yazmasa acaba başka biriyle mi konuşuyor diyorum. Bu huzursuzluk beni delirtecek ama onu da çok seviyorum ve güvenmek için çok çabalıyorum. Ama bu güven problemi ona da zarar veriyor çünkü çok üstüne gidiyorum. Lütfen yardım edin ne yapacağım ben nasıl güveneceğim (

Son düzenleme:
ıyy gıcık oldum simdi benim sevgilimde senin anlattıgına benzer şeyler karıştırıp sonra aradan zaman geöince sen haklıymıssın ozur dılerım dıyo .. canım bilmiyorum ama yani eger gururunu inciticek bişey yaptıysa hiç affetme bence.. burnu sürtsün.. üstğne gitmeyide bırak. o senin üstüne gelsin...

konuşmayıversin senden kıymetli mi?
arkadaşlık hatrıda neyin nesi, 1 ay çıkmakla arkadaş kalalım moduna mı girmişler yani
ayrıca ortadan kayboldu diyorsun böyle bi insana nasıl tekrar güveniyorsun onuda anlamadım

güven malesef cok zor kazanılan ama gitti mi bir daha da gelmeyen bir şey.
bu şekilde ömür geçmez inanın . güvenmiyorsanız ne kadar severseniz sevin bu ilşki size mutluk değil daima hüzün ve acı verir. aklınız hiç bir zaman rahat etmez. daima huzursuz olursunuz.
geri nasıl güvenebilir bir insan , sevgilinize baglı bıraz. belki tekrar guvenebilirsiniz. ama kendi cabanızla asla gıden guvenı gerı hetıremezsınız.

1 ay bile sürmeyen bi ilişkinin derinliği nedir ki ayrıldıktan sonra arkadaş kalabilecekler?
ı ıh olmaz öyle şey.....

hislerine güven, bencede güvenilmeyecek biri, ya evlenincede bi kaybolup bi çıkarsa

senı 1,5 ay bırakan bırıyle baslaman bence hata olmus numarayıda telefonun rehberınden degıl hafızasından sılmelısın..

sen onu kac yıldır tanıyorsun?
o bır bucuk ayın hesabını sordun mu?
sevgılın kac yasında sen kac yasındasın?

iki yıldır tanıyorum ve o zamanlar lisedeydik ailesi benle görüşmesini istemediği için telefon yasağı vardı yani teli yoktu ama bu bahane. her şekilde ulaşabilirdi bunun hesabını sorduğumda sadece özür diledi..

ne bu böyle karabatak gibi adam 1,5 yokolup tekrar piyasaya cıkınca ben senin yerinde olsam kaybol derdim arkama bile bakmadan terkederdim onu

Canim güveni sana kar$i taraftaki insan vermeli.

Eger sen ona hala guvenemiyorsan, bunda onunda kabahati var.

1,5 ay kaybolmak ne demek, habersiz birakmak???

Bunu tekrarlamayacagini nerden biliyorsun.

bu drumda bende aynı şekilde olurdum ki olduğuda olmuştur..yapacak bişi yok cnm bu insanın içinden kolay kolay çıkabilcek bişey değil.bu duruma gelmende erkek arkadaşın suçlu ve onun hatalarının bedeli sen ona karşı güvensizlikle yaşıyoşun işte..

Güvenemiyorsan bu işin sonu yok bence... Sevgiden önce güven önemlidir oda sarsıldımı biter çünki güven ilişkinin temelidir. Hem neden sen siliyorsun no geri geliyor. Ben bunda bi arg niyet ararım yangına körükle gitmek istemiyorum ama buda benim açık düşüncem. Sen onun isteklerini nasıl yerine getiriyorsan oda senin isteklerini kabullenmeli yani seni önemsemeli canım. Yapmıorsa ilerde daha çoookk sarsar bu adam seni.
Al karşına konuş bu güvensizliğini senin yıprandığını anlasın sakın taviz verme o senin üstüne düşsün sen sal bakalım biraz. Birazda o koşsun peşinden çoğumuz bu hatayı yapıyoruz işte onlara dünyada en değerli varlıksın sen düşüncesini veriyoruz. Bunlarda havalara girip yapacaklarını yapıyorlar.. Aaaa nasıl olsa aşık bana nasıl olsa bişi olmaz die.
Dizginleri elden bırakma ne gevşet nede sık...Kızkandığınıda belli etme fazla aman banane de bakalım birde bunu dene ozaman bakalım neyapacak? bi dene bu işe yarıyor bak...

güvenmemekte haklısın cnm..1bucuk ay ortadan kaybolması hatır icin eski kız arkadasıyla görüsüyor olması gec bunları kuzucum aklını basına al ya tavrını koy yada okendisine ceki düzen versin(bitir diyemiyorum anladıgım kadarıyla seviyosun ama sevgide biyere kdr)

Güvenmiyorsan bu işi uzatmanın anlamı yok.
Sen güvensizlikten kendi kendini yerken sevgi de yok olup gidecektir.
Birliktelik istiyorsan güven şart olmuyorsa yolunu ayıracaksın.:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…