Güvenemiyorum...:(

sevgi6853

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
273
2
46
35
Avustralya
Arkadaslar bir kac haftadir aklima takilan bir konu var bu konuyu kimseye anlatamiyorum anlatinca yanlis anlasilmakdan korkuyorum zaten kimsede dogru dürüst akil vermiyor tanidik olduklari icin taraf tutuyorlar yada toz konduramiyorlar onun icin sizden yardim istiyorum.

Söyle söylim biz 4 senedir beraberiz erkek arkadasimla bazi nedenlerden dolayi evlenemiyoruz allahin izniyle seneye diyorlar ama bakalim neyse sorun bu is uzadikca benim kendime güvenim azaliyor kendime güvenim azaldikca erkek arkadasimdan süphe etmeye basliyorum sanki heran beni aldatcakmis gibi bir his var icimde aslinda hicde öyle bir izlenim vermiyordu bir hafta öncesine kadar yani hergün ariyor dahalen bile hergün yanima gelir firsat buldukca ailesiyle ha bire benim icin tartisir falan ama bu biz ilk beraber oldugumuz zamanlar benim yanimdayken baska kizlara bakiyordu hep böyle hissediyordum yada yakaliyordum kizdigimdada ya kötü niyetle bakmiyorum diyordu ama ben hissedyordum beyenerek bakdigini neyse bu beni cok kiriyordu birakdi dahada yapmiyordu taa ki bir hafta öncesine kadar beraber bir arkadasimizin dügününe gittik ben kizlarla pistte oynuyordum buda arkamda erkek arkadaslariyla oynuyordu neyse ben oynarken arkama bir bakdim benimki arkasindaki 3 -4tane kiza yan yan bakiyor bikac saniye bakdim gözünü cevirmiyodu snra gittim koluna elledim görüyorum dedim hemen ynaima geldi yeminler ediyor bakmiyodum faln diye neyse konuyu kapattim agiz tadimiz bozulmasin diye ama snradan tekrar actgimda bana dediki ya vallah kötü niyetle bakmadim carpti bana ondan bakdim ama hicde öyle bir bakmaya benzemiyordu insan carpti diye saniyelerce süzermi karsisindakini helede öyle güzel güzel bakarmi cok gururum kirildi hazmedemiyorum ona belli etmememye calisiyorum ama gururm kirildi kendimle ilgili komplekslere girdim sizce benmi abartiyorum yada napmam lazim:58:

evet etrafdaki insanlar yakinlar bu gibi konularda yorum yapmaz iyi olur allahtan kötü olur kuldan
cok kiskanc birimsindir yada ufak seyleri büyütme huyun varmidir bilmiyorum ama eger seziyorsan seni gercekten rahatsitz ettiyse hisslerinin doguruluk payini analiz et sonucta dügünde davrnislarinida gördün az cok
Suda var erkekler bakar güzeldir olabilir neyse amaa
bakmakdan bakmayada degsir durum bence sen esas bunu tart düsün sorunun cevabinida kendin vericeksindir canim

offfff :( sana kendimi çok yakın hissettiğim için yorum yazıyorum. Erkeklerde var böyle birşey malesef. Ben de güvenemiyorum. İçim içimi yiyor. Güven çok önemli ya. Güven olmadan huzur olmuyor. Sana şunu yap bunu yap diyemem. Kelin merhemi olsa kendi başına sürer hesabı..

Canım beynine sokma böyle şeyleri şakayla karışık yaparsan böyle şeyler bende yaparım anlarsın nasıl birşey oldugunu de büyütme bence cünkü erkekler üstüne gidildiklerinde yok sıkma beni boğma saçmalama gibi kaçış yönü bulurlar..

Yapılabilecek en büyük hata eşine şuna bakıyorsun demektir.. Zamanla kızsanızda anlamak zorunda kalıyorsunuz ve hala birlikteliğiniz devam ediyor.. Zamanla bakmasa bile istem dışı daha fazla bakmaya başlarlar ya da siz bunu hep öyle olarak görürsünüz.. Eğer size sadık olduğunu ve sevdiğinizi düşünüyorsanız bu tür davranışlarını göz ardı etmeseniz bile ona açık açık söylemeyin lütfen.Bayanların bu konuda hep yanlış yaptıklarını düşünüyorum..

Bana hiç sağlıklı gelmedi anlattığınız şeyler...Daha evlenmeden bu tarz şeyler oluyorsa evlendikten sonra hiç düzelmez erkek arkadaşınız.Daha iyi düşünün ya sizin istediğiniz gibi olması için çok fazla konuyu gündeme getirin yada baktınız olmuyor en iyisi bitirmek...Çünkü bir erkeğin başka kadınlara bakması çok ama çok grur kırıcı...

Erkek arkadaşın kaç yaşında ? Eğer yaşı küçükse henüz toplum içinde,yanında bayan varken nasıl davranması gerektiğini bilmiyor olabilir,öğretmek lazım.İkazla olmuyorsa,sen de empati kurmasını sağla.Sen de onun yanındayken erkeklere bak.Birşey derse,adama bakmıyorum montu çok güzel ona bakıyorum filan dersin:)

canım bence abartmıyorsun. ben de sen gibiyim bu konuda çok hassasım. o tarafta hareket ooldu diye refleks misali bile bi kıza bakmasına katlanamam benim yanımda. daha önceki sevgililerimle hep sorun oldu bu istemesen de kontrol ediyorsun etrafıyla fazla ilgileniyor mu diye.
anlaşılan seninki ediyor. şimdi bi grup kız arkadaşım var yanlarında erkek arkadaşları benim bile dekolteme fln bakıyor farkettiğini farketmeme rağmen üstelik sevgilisinin yanında. kızın gıkı çıkmıyor ve inan ben utanıyorum ve lanet ediyorum erkek ırkına. yani bunu sorun etmeyenler de var ama ben çok ediyorum açıkçası. sorun etmeyenler de kendlerini kandırıyorlar bence hangi kadın olsa erkeğinin dikkatinin başka yöne kaydığını farkeder gururu kırılır ama sırf onu kaybetmemek için susar. bilmiyorum ama bence sustukça kayma ihtimali daha fazla..

offfff :( sana kendimi çok yakın hissettiğim için yorum yazıyorum. Erkeklerde var böyle birşey malesef. Ben de güvenemiyorum. İçim içimi yiyor. Güven çok önemli ya. Güven olmadan huzur olmuyor. Sana şunu yap bunu yap diyemem. Kelin merhemi olsa kendi başına sürer hesabı..

cok saol canim icten yorumun icin ya haklisin vallah okadar sacma sapan seyler yapmaya basladimki kendim sasiriyorum diyete girdim alisveris yapiorum kndimi deyistirmek icin sanki beyenmio bni gibime gelio aslinda alakasi olmadigini sölüo ama kizlar iste hep ayni

Canım beynine sokma böyle şeyleri şakayla karışık yaparsan böyle şeyler bende yaparım anlarsın nasıl birşey oldugunu de büyütme bence cünkü erkekler üstüne gidildiklerinde yok sıkma beni boğma saçmalama gibi kaçış yönü bulurlar..

bnde öle yapiorum ayni cümleyi kurdum delirdii

cok saolun arkadaslar yorumlariniz icin evet benimde cok gururum kirildi kendimden süphe etmeye basladim dedim acaba benimi beyenmiyor artikda baskalarina bakma ihtiyaci duyuyor ama ona sorsaniz beni cok beyendigini sölüyor gerci hangi erkek yok beyenmiyorum derki...
diyete basladim zayiflamayi koydum kafama bide tarzimi deyistirmeye basladim bugun kiskancindan deliye döndü.
gecenlerde bu konuyu actim ona dedim bakdin ama olsun bende bakarim nolcakki falan deeliye döndü ama yok kararliyim hic ummadigi anda bakcamki ona inat bakdigimi anlamasin onunda icine dert olsun baskasina bakmam
ayyy ben kafayi yedim galiba ya hic saglikli düsünmüyorum bu yaptiklarima kendim inanamiyorum nekdr kötü bisey ya gurur kirilmasi allahim aldatilanlara sabir evrsin onlar napiolar acaba

hic kıskanclık yapma sen yaptıkca o inadına bakar... sen giyin suslen takma hic o kıskansın seni...

Son düzenleyen: Moderatör:
hic kıskanclık yapma sen yaptıkca o inadına bakar... sen giyin suslen takma hic o kıskansın seni...

:51: çok mantıklı canım.

bi arkadaşımın başına geldi, zor bi durumdu ki senin yaşadığın hafif versiyonu :( neyse o da bu taktiği uyguladı sonuç olarak işe yaradı ama ilişkinin sonu belliydi. seninki daha farklı belli ki seviyorsun ki evlenmeye karar vermişsin. umarım düzelir herşey...

:51: çok mantıklı canım.

bi arkadaşımın başına geldi, zor bi durumdu ki senin yaşadığın hafif versiyonu :( neyse o da bu taktiği uyguladı sonuç olarak işe yaradı ama ilişkinin sonu belliydi. seninki daha farklı belli ki seviyorsun ki evlenmeye karar vermişsin. umarım düzelir herşey...

üzüldüm ya arkadasinin adina ama anlasilan haketmemis karsi taraf arkadasini.
aynen bende öyle yapmaya karar verdim zaten bugun kiskanmaya basladi bile ama ben hiiic takmadim aynen devam :64::D

ben 1.5 senelik evliyim evlenmeden önce beni aldattığını kendi ağzıyla söyledi...pişman olduğu için söylemek istedi yada
ağzından kaçırdı.ona olan güvenimi tamamyla yitirdim.yılbaşında eğlenceye gittik bir kız dans ederken sürekli ona bakıyordu.ve dayanamadım artık çok mu beyendin
kızı dedim.nasıl anlamadım dedi yooook sen anladın dedim çok iyi anladın nemek istediğimi.... ben aynı şeyi yapsam hoşuna gidermiydi diye söyledim...ses yok...
tabii kendilerine gelince ses olurmu.... olmazzz
ve sonra tabii eve geldik utanmıyormusun sen dedim...ben yanındayım ve sen benim yanımdayken o derece bakarsan olmaz. dans ediyordur,
hepimiz dans ediyoruz ama normalin dışına taşarsan zıvanadan çıkarsın...1 hafta boyunca hiç ağzımı bıçak açmadı... ama tekrarlarsa bu hareketleri
elimde ne varsa üstüne dökücem çay,kahve,yemek tabağı.... utanmazlar yaaa...utanmazlar...
güvenim yok daha ötesi varmı başından yıktı.... sıkıldığında ne yapıcak çok merak ediyorum...dünde bana konuyla karışık bana güveniyormusun dedi...
hiç bir şey söylemedim....ne söyliyeceğim.... ACAYİP GÜVEN TELKİN EDİYO ÇÜNKÜ...

Carptı diye baktı? İlginc..Kıvırmak icin ne kadar komik duruma düsürüyorlar kendilerini..Malesef hayat kendinden baskasına güvenirsen aptallık olur zaten.

Back
X