kızlar nolur akıl verin 18 yaşındayım ve 10 aylık bir birlikteliğim var sevgilimle herşey çok güzel gidiyordu geçen hafta acı bir gerçekle yüzleştim bunun eski bir kız arkadaşı vardı onunla birlkte olmuşlar ve ben bunu bile bile onunla yola çıkmıştım olur dedim kabullendim çok seviyordum oda seviyordu öyle sanıyordum ilk 5 ay kusursuzdu herşey sonra hafifte olsa kavgalarımız başlamıştı ama yinede mutluyduk geçen hafta pikniğe gittik bnunla herşey çok gzeldi face şifresini değiştrmişti istedm verdi bnun eski face ve msnine denedim bu şifreyi oldu o kızla geçmşleri vardıı orda bir mesaj buldm şubat ayına ait bizim 4. ayımızda kızın doğum gününde ona mesaj atmış kıymetlime ithafıyla bir kağıda yazdım o mesajı o akşm çağrdım onu eline verdim kağıdı kalakaldı öyle sonra gidemedim ben ağzıma gelen herşeyi söyledim o ağladı ben ağladım gidicem diye kalktım kaç sefer yanından her seferinde ağlayarak elimi tuttu yalvarırım gitme dedi ağladı dayanamadım gidemedm o akşam ama unutamıyorum sonraki gecelerde beni arayp ağladı saatlerce seni seviyorum ben diye ama güvenemiyorum çok üzerine gidiyorum oda bunalıyo biliyorum ne yapmalıyım akıl verin lütfenn..