Güvenemiyorum

ayseguuul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2014
24
0
1
Tekirdağ
Arkadaşlar iki yıl önce bi çocukla tanıştım bayağı yakın olduk ve çocuktan hoşlanmaya başladım ama bunu ona söylemedim. Sonra çocuk başka bi kızla çıkmaya başladı ve biz mesajlasırken sevgilisi olan kız çocuğun hesabina girip bana bi şeyler yazdı (sevgilimden uzak dur vs vs) üstelik gayet normal konuşurken. Haliyle ben çocukla konusmadim bu olay üzerine. Ertesi gün çocuk gidip sevgilisine arkadaşıma nasıl öyle davranirsin diye rest çekmiş ve ayrıldılar. Çocuk bana gelip durumu anlattı tabi eskisi gibi yakın olmadım ama soğuk da olsa konuştuk. Bir hafta sonra kızla barıştı. Ben de aranızda durmak istemiyorum diyerek arkadaşlığımı bitirdim. Bunlar bikaç ay daha çıkmış ve ayrilmislar. Ayrıldıktan bir ay sonra falan bi arkadas aracılığıyla barışmak istediğini söyledi. Neyse baristik bu bana cok iyi davraniyo canımlı cicimli konuşuyo falan. İşten izin alamamasindan yakıniyodu sürekli izin günümde beraberiz dedi. Birkac gun sonra tekrar işten izin alma konusu açılınca isterse erkek arkadaslariyla gecirebilecegini söyledim ama söz verdim ben sana, olmaz dedi. (Her gece de mesajlasiyoruz bu arada). Bu gece hiç mesaj atmadi ben de atmadim sonra tesadufen anasayfada cikti arkadaşı duvarina yarin izinli misin yazmış o da evet takiliriz gibi bişey demis bana söz verdigi halde. Boyle davranmasi cok garip geliyor haliyle.Sizce ne yapmaliyim?

Sonuçta 24 saat beraber olacak değilsiniz . Sen sonra yada önce arkadaşıyla görüşür . Bilmem bana pek güven vermedi ama bu çocuk

bence sizin ona olan ilginizin farkında ve en başından beri sizi yedek olarak tutuyor. diğer kızdan daha çok hoşlanmış ki o öncelik olmuş ve hayatına girmiş sizden hoşlansaydı diğer kız olmaz siz olurdunuz sevgilisi. o kızla bitince de ona ilgi duyduğunu bildiği kıza yani size dönmüş işte. tam olarak niyetini de belli etmemiş ama. hala yedekte olabilirsiniz. çok yüz vermeyin bence..

Konuşmaya çekindim aslında ama ben de ona olan ilgimin farkında diye düşünüyorum. O gün için de arkadaşının işten zor izin aldığını falan söyledi bi daha olmaz vs vs. Ben de çok üstünde durmadım ve soğuk davranmaya başladım. Tavrımı koydum. Şimdi ne olduysa çok iyi davranıyo bana

Konu güven olunca az önce yasadigim bir sorunu yazmak istedim.erkek arkadadimla 1,5 yildir cikiyoruz ve haliyle benim yakin arkadaslarimi filan biliyor.genelde kiz arkadaşlarımla arasi daha iyi nedense.bayramlarda onlara mesaj atiyor falan.bu bayram da yakin olduğum kiz arkadaslarima mesaj atmis ve muhabbet etmisler. Bana bundan bahsetmedi.ben de bahsetmemesinden çok rahatsiz oldum ve tepki gosterdim.sizce fazla mi abarttim.

aslında soylememesi doğal geliyo yani normal bir konuşmadır aralarındaki falan diye. Ama insan o durumda haberinin olmasını istiyor sevgilisinin arkadaşıyla ne konuştugunu bilmek istiyor gayrı ihtiyari olarak. Yani sizde sorun yok gibi bence elinizde olmadan öyle düşünüyorsunuz eminim

Ben sevgilisinden ayrılıp sonra başka biriyle canım cicimli olup daha sonradan sevgilisiyle tekrar barışan erkekten uzak durmalı derim. O kızı sevmiyorduysa barışmazdı. Ama o kızı sevseydi de senin yüzünden o kızdan ayrılmazdı. Güvenilir bir tip değil sanırım aşk ilişkilerinde farklı amaçlar güdüyor sadece tahminim bu ama buyuk ihtimalle haklıyım.

Ask hikayelerimiz baslıgına konu acıyorsun, sevgilisi olan adama böyle seyler besliyorsun demek ki. O adam da güvenilir degil, evet. Sen onun arkadası degilsin, yedek tekerisin, can simidisin yoklukta. Kendine bunu yapma. Ya düzgün biriyle ol ya da kimseyle olma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…