Arkadaşlar iki yıl önce bi çocukla tanıştım bayağı yakın olduk ve çocuktan hoşlanmaya başladım ama bunu ona söylemedim. Sonra çocuk başka bi kızla çıkmaya başladı ve biz mesajlasırken sevgilisi olan kız çocuğun hesabina girip bana bi şeyler yazdı (sevgilimden uzak dur vs vs) üstelik gayet normal konuşurken. Haliyle ben çocukla konusmadim bu olay üzerine. Ertesi gün çocuk gidip sevgilisine arkadaşıma nasıl öyle davranirsin diye rest çekmiş ve ayrıldılar. Çocuk bana gelip durumu anlattı tabi eskisi gibi yakın olmadım ama soğuk da olsa konuştuk. Bir hafta sonra kızla barıştı. Ben de aranızda durmak istemiyorum diyerek arkadaşlığımı bitirdim. Bunlar bikaç ay daha çıkmış ve ayrilmislar. Ayrıldıktan bir ay sonra falan bi arkadas aracılığıyla barışmak istediğini söyledi. Neyse baristik bu bana cok iyi davraniyo canımlı cicimli konuşuyo falan. İşten izin alamamasindan yakıniyodu sürekli izin günümde beraberiz dedi. Birkac gun sonra tekrar işten izin alma konusu açılınca isterse erkek arkadaslariyla gecirebilecegini söyledim ama söz verdim ben sana, olmaz dedi. (Her gece de mesajlasiyoruz bu arada). Bu gece hiç mesaj atmadi ben de atmadim sonra tesadufen anasayfada cikti arkadaşı duvarina yarin izinli misin yazmış o da evet takiliriz gibi bişey demis bana söz verdigi halde. Boyle davranmasi cok garip geliyor haliyle.Sizce ne yapmaliyim?