• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

güvenemiyorum..:(

nomunomuchua

Susaysan sus, susmaysan afkur!
Pro Üye
3 Eylül 2012
21.855
57.523
798
Güvenemiyorum.. Kadın meselesinde değil şehir meselesinde güvensizliğim..
Yedim bir kere kazık malum. İcimde hep bir kusku.

Adamla bir ailesine olan nefretim sorun bir de bu şehir!

İnat ettim takıntı haline geldi.
Ben de burdan ev almayacağım ışte..
Ama mutsuzum.. Çünkü eşimin önüme yeni yeni fikirlerle çıkmasından bıktım. Hem çıkacak kavgadan korkuyor. Hem de ortam hazırlamaya çalışıyor aklınca.

Bıktım artık.. Aklımda bin tilki. Bu konuda iyi niyetine kesinlikle inanmiyorum.. Çocuk isterken bugün yine düşündüm acaba dedim çocuk olunca baskı mi yapacak burda kalmak için..
Olur mu olur.. B.k var burda zerre faydaları olmayan ailesi var..

2 yıla doğu gorevimiz var en geç derken bugün belli olmaz gibi bir cümle ile karsima çıkması delirtiyor beni.

Kafa göz dalmak istedim. Zor tuttum kendimi..

Şehir konusunda esimin bencillik yapacagina öyle eminim ki.. Ne dese boş sanki..

Bu derdime çare yok.. Çok uzuluyorum:(

Dayatma yaptığında kabul etmiyor mu mesela burda kalırsak ben yokum, ben burda yaşamam filan desen. Bana öyle bişeyle gelse mesela ben derim sana güle güle ben gelmem diye. Madem öyle seninki de aile seninkilerin olduğu şehri yazsın bitek kendi mi ana kuzusu

Esin kolay kolay gitmeyecege benziyor..ailesi çok mu kötü ki? Siz çalışıyor musunuz? çalışıyorsanız ileride bebisiniz olunca çalışmayı dusunurseniz çocuk - yemek konusunda yardım etmezler mi acaba? Bazen kayinvalide gelin birbirini sevmez ama genelde babanneler torun bakmayı severler..

Bi tek ben mi anlamadim ya mevzuyu? Su an ayni sehirde mi yasiyosunuz yoksa ilerde mi yasamak istiyo esin ailesinin sehrinde? Aileyle problemin ne? Niye bu kadar sikinti yapiyosun?

Neden şehir o kadar büyük sorun ki? Önemli olan eşinle yaşaman değil mi nerde olduğunun ne önemi var? Şehir değiştirmedende ailesinden uzak duramaz mısınız Bilmiyorum bunu denediniz mi de.

Dayatma yaptığında kabul etmiyor mu mesela burda kalırsak ben yokum, ben burda yaşamam filan desen. Bana öyle bişeyle gelse mesela ben derim sana güle güle ben gelmem diye. Madem öyle seninki de aile seninkilerin olduğu şehri yazsın bitek kendi mi ana kuzusu

Diyorum demez mıyım? Araba alalim diyor aldirmiyorum sırf ailesi ile daha çok görüşmesine imkan sağlar diye. Ona dedim bu şehirden ev de almam cop de almam diye. Ya alalim yatırım amaçlı giderken satarız dedi. Bak bakalım ben sana artık inanir mıyım hayatta almam dedim. Açık netim yani. Eğer benim istediğim şehirden ev almiyorşak orda hayatımız olmayacaksa burda da olmayacak doğu görevine güvenip geldim bilmiş ol dedim. Ama çocuk istiyoruz artık başka sorunumuz yok benim icimde bu konuda güvensizlik var. Çocuk olunca iyice salarsa kendini nasıl olsa şehir için çocuğa kıymaz diye kavga kıyameti izle diyorum içimden:(

Esin kolay kolay gitmeyecege benziyor..ailesi çok mu kötü ki? Siz çalışıyor musunuz? çalışıyorsanız ileride bebisiniz olunca çalışmayı dusunurseniz çocuk - yemek konusunda yardım etmezler mi acaba? Bazen kayinvalide gelin birbirini sevmez ama genelde babanneler torun bakmayı severler..

Kp tek başına yetiyor anlatsam inanmazsiniz ben onlara cocugumu bırakmam kavga gürültü bakar arkamdan küfür eder çalışıyorum diye. Eltime yapılan bu.. İnat ettim onları mutlu etmeyeceğim burda kalıp ev alıp.. Ama bu konuda huzursuz olmaktan bıktım. Hissediyorum eşim kavga çıkmasın diye susuyor ama zamanla alışmami ses çıkarmamami bekliyor..

Diyorum demez mıyım? Araba alalim diyor aldirmiyorum sırf ailesi ile daha çok görüşmesine imkan sağlar diye. Ona dedim bu şehirden ev de almam cop de almam diye. Ya alalim yatırım amaçlı giderken satarız dedi. Bak bakalım ben sana artık inanir mıyım hayatta almam dedim. Açık netim yani. Eğer benim istediğim şehirden ev almiyorşak orda hayatımız olmayacaksa burda da olmayacak doğu görevine güvenip geldim bilmiş ol dedim. Ama çocuk istiyoruz artık başka sorunumuz yok benim icimde bu konuda güvensizlik var. Çocuk olunca iyice salarsa kendini nasıl olsa şehir için çocuğa kıymaz diye kavga kıyameti izle diyorum içimden:KK43:

Kp tek başına yetiyor anlatsam inanmazsiniz ben onlara cocugumu bırakmam kavga gürültü bakar arkamdan küfür eder çalışıyorum diye. Eltime yapılan bu.. İnat ettim onları mutlu etmeyeceğim burda kalıp ev alıp.. Ama bu konuda huzursuz olmaktan bıktım. Hissediyorum eşim kavga çıkmasın diye susuyor ama zamanla alışmami ses çıkarmamami bekliyor..

Polisti eşin galiba, şark beklemeden tayin isteme hakkı yok mu ya da eş tayini filan durumunuz ordan gitseniz ya da en azından o şehirde uzağa filan taşınsanız şehir büyük mü bilmiyorum gerçi de. Eğer çıkışı yoksa hissettiğin doğrudur çocuğa göre salabilir şarka gitmeden çocuğu düşünmüyorum doğuracak olan benim de bari yapma en azından şuan teksin dik duracak durumun var bebek olunca iki kere düşünürsün

Bi tek ben mi anlamadim ya mevzuyu? Su an ayni sehirde mi yasiyosunuz yoksa ilerde mi yasamak istiyo esin ailesinin sehrinde? Aileyle problemin ne? Niye bu kadar sikinti yapiyosun?

Suan aynı şehirdeyız ailesine 45 dk mesafede.. Başta şehir konusunda eşim bana verdiği sözü tutmadı. Eski konularimda var. Cepten yaziyorum çok açamadım kusura bakmayın. O dönem ciddi kavgamız oldu ailesi karisti hayatıma karisamazsiniz diyerek büyük kavga ettik. Her konuda hadlerini bilmeyen tipler.. Baştan bu olaylar yaşandı inat ettim bu şehirde hayat kurmam ömürlük diye.. Çünkü kendimi kandırılmış sonra da aptal gibi onları mutlu etmiş gibi hissedecegim..

Neden şehir o kadar büyük sorun ki? Önemli olan eşinle yaşaman değil mi nerde olduğunun ne önemi var? Şehir değiştirmedende ailesinden uzak duramaz mısınız Bilmiyorum bunu denediniz mi de.

aynı şehirde evimi uzak tuttum diye babası bir yıldır evimize adım atmadi bayram dışında gitmyorum zaten.. Benim inat konumu anlattim ustte..

Polisti eşin galiba, şark beklemeden tayin isteme hakkı yok mu ya da eş tayini filan durumunuz ordan gitseniz ya da en azından o şehirde uzağa filan taşınsanız şehir büyük mü bilmiyorum gerçi de. Eğer çıkışı yoksa hissettiğin doğrudur çocuğa göre salabilir şarka gitmeden çocuğu düşünmüyorum doğuracak olan benim de bari yapma en azından şuan teksin dik duracak durumun var bebek olunca iki kere düşünürsün

Yaşım 28.. 9 aydır olmuyor zaten.. Belki sorun var bilmiyorum. Ailesi ve şehir takıntısı yüzünden annelik isteğimi erteleyip pisman olmaktan korkuyorum.. Şark dışında tayin hakkı yok ve ben ona tabiiyim maalesef.. Aslında şimdi görüşme konusunda baskı yapmiyor eşim yılda üç kez gittik mesela. Ama çocuk olunca değişebilir belli olmaz diyorum. Torun diye onlar da beni sevmedikleri halde gorusmeyi siklastirmak isteyebilir. Bu süreç iki yılsa dayanir gün sayarim diyorum ama bu şehire yerleşmek asla diyorum onlara inat asla.. Başka sebebim yok..

Anladım canım o zaman hiç kendinden taviz vermeyeceksin hatta yumuşama ...esin her türlü şeyi deneyecek gibi duruyor...da ben bile buradan onlardan çok sogudugunu görüyorum esin seni bu kadar mutsuz huzursuz olduğunu görüp nasıl direniyor..onu anlamak lazım ilk önceki ona göre yol çiz...eşinize bebeği koz olarak kullanabilir o yüzden şimdiden huzursuzluk çıkmasın diyordur belki dediğin gibi...yaşınız kaç durumunuz ne bilmiyorum ama bir süre erteleyemezmisiniz? Birde eşiniz sözünde duran birimi?

"faat, post: 36789196, member: 408887"]Diyorum demez mıyım? Araba alalim diyor aldirmiyorum sırf ailesi ile daha çok görüşmesine imkan sağlar diye. Ona dedim bu şehirden ev de almam cop de almam diye. Ya alalim yatırım amaçlı giderken satarız dedi. Bak bakalım ben sana artık inanir mıyım hayatta almam dedim. Açık netim yani. Eğer benim istediğim şehirden ev almiyorşak orda hayatımız olmayacaksa burda da olmayacak doğu görevine güvenip geldim bilmiş ol dedim. Ama çocuk istiyoruz artık başka sorunumuz yok benim icimde bu konuda güvensizlik var. Çocuk olunca iyice salarsa kendini nasıl olsa şehir için çocuğa kıymaz diye kavga kıyameti izle diyorum içimden:KK43:

Kp tek başına yetiyor anlatsam inanmazsiniz ben onlara cocugumu bırakmam kavga gürültü bakar arkamdan küfür eder çalışıyorum diye. Eltime yapılan bu.. İnat ettim onları mutlu etmeyeceğim burda kalıp ev alıp.. Ama bu konuda huzursuz olmaktan bıktım. Hissediyorum eşim kavga çıkmasın diye susuyor ama zamanla alışmami ses çıkarmamami bekliyor..[/QUOTE]
Anladim

Ya bu çok önemli bir şey
Şimdi bazıları bu yüzden büyütülmez, olay yapılmaz vs diyecek ama yapılır
Ben mesela izmirden başka yerde yaşamam istemem de
Sen de o şehirde yaşamak istemiyorsun net
Kabul edecek mecbur sana sen git mi diyecek sanki bu yüzden boşayacak mı
Kimin iradesi güçlüyse o kazanacak hıh :D

Ama sen onlara mesafenin koyduğunu sürece torun da olsa fazla cogaltamazlar..Bir de ilk torum değil o yüzden çok abartmazlar veanladigim kadari ile eltinin çocuğuna bakıyorlar. ?.baktıklarını sürece daha rahat olursun? Ve birde şu yönden düşün 45 dk. Mesafe iyi aslında uzak durmak için ama emin ol onlarda inat ederse ve sık sık, gelmeyi kafalarına koyarsa siz isterseniz fizana gidin yine gelir yine rahatsız ederler bir sekilde?

Ya bu çok önemli bir şey

Seni gördüğüme sevindim. ? De ben mi yanlış anladım ki? Konu Sahibi şehri değil eşinin ailesinden kacmayacalisiyor...

Ne kadar soğuduğumun farkında.. Annesi dışında hepsi için böyle duygularim biliyor. Kinci olmamdan rahatsız. Konu kapandı yaşandı herkes unuttu sen de unut diyor.. İmkansız benim için. Haddini bilmeyen insanlara fırsat vermeyecegim bir daha unutarak..

Ama eşim umutlu. Zaman çözer diye düşünüyor. Herkes iyi olsun birbirini sevsin istiyor. Zorla sevgi olmaz anlatamadim..

Çok komik bir şehir kavgası haline geldi bu.

O kadar iyi öZelliğinin yanında şu şehir bencilliği, aile delisi oluşu.. Beni dert anası yaptı.

Aynı konu kavgasindan sıkıldım 2 yıldır. Sussa da bakışnda çakallik, içten pazarlık arıyorum. Huzursuz oluyorum.

Ya bu çok önemli bir şey

Bosamaz daha beteri kavga çıkar savaşa dönüşür ikimiz de çok inatciyiz canım. Şimdi savaşmak kolay yine yorulmuş olsam da çocuk varken o gücü bulabilir mıyım bilmiyorum..

Düşün sırf şehir kavgasına da çocuğuma kıyıp boşanmak da itici ve vicdansızca geliyor..

Bosamaz daha beteri kavga çıkar savaşa dönüşür ikimiz de çok inatciyiz canım. Şimdi savaşmak kolay yine yorulmuş olsam da çocuk varken o gücü bulabilir mıyım bilmiyorum..

Düşün sırf şehir kavgasına da çocuğuma kıyıp boşanmak da itici ve vicdansızca geliyor..

gençmişsin daha çocuğun acelesi yok ki yaparsın elbet önce şehir meselesini halledin madem :D

Ama sen onlara mesafenin koyduğunu sürece torun da olsa fazla cogaltamazlar..Bir de ilk torum değil o yüzden çok abartmazlar veanladigim kadari ile eltinin çocuğuna bakıyorlar. ?.baktıklarını sürece daha rahat olursun? Ve birde şu yönden düşün 45 dk. Mesafe iyi aslında uzak durmak için ama emin ol onlarda inat ederse ve sık sık, gelmeyi kafalarına koyarsa siz isterseniz fizana gidin yine gelir yine rahatsız ederler bir sekilde?

haklısın canım. Beni sevmedikleri için kp yasak koydu ondan gelemiyorlar. Ama bana olan nefreti torun sevgisi yener mi diye korkum..

gençmişsin daha çocuğun acelesi yok ki yaparsın elbet önce şehir meselesini halledin madem :D

28 genç mi canım? :)
Şehir konusu hallolana kadar 31 olurum. İsteyip hemen olmaması da var..

Bir mucize olsa ah..çok iyi bir iş fırsati ile kendi gitmek istese burdan.. Nerdeee..

Ne kadar soğuduğumun farkında.. Annesi dışında hepsi için böyle duygularim biliyor. Kinci olmamdan rahatsız. Konu kapandı yaşandı herkes unuttu sen de unut diyor.. İmkansız benim için. Haddini bilmeyen insanlara fırsat vermeyecegim bir daha unutarak..

Ama eşim umutlu. Zaman çözer diye düşünüyor. Herkes iyi olsun birbirini sevsin istiyor. Zorla sevgi olmaz anlatamadim..

Çok komik bir şehir kavgası haline geldi bu.

O kadar iyi öZelliğinin yanında şu şehir bencilliği, aile delisi oluşu.. Beni dert anası yaptı.

Aynı konu kavgasindan sıkıldım 2 yıldır. Sussa da bakışnda çakallik, içten pazarlık arıyorum. Huzursuz oluyorum.

O zaman sonuna kadar direneceksin yapacak birşeyler yok...Çünkü işin içinde inat var...inat vekin oldu mu ben diyecek birsey bulamıyorum..yalnız ileri de kavgalara hazır ol çünkü esin ailesinin hatasını anladığını düşünüyor...vebencillll...senin de ailen var dimi ama...dur bak aklıma bir şey geldi sen şimdi onun ailesine olan kini ona göstermemeye çalış elinden geldiğince ve ufak ufak şehiri sevemediğini sıkıcı olduğunu sana göre bir yer olmadığını işle...sinsice yaklaş olaya belki zamanla bilincine şehrin olumsuzlukları işlenir ve başka yerin daha iyi olacağını düşünür...yani o şehri ailesi yüzünden değil şehiri gerçekten sevmediğiniz i anlasın... sebeplerini göster ki o da sevmesini..Yani direk sevmiyorum deme tabi gezerken falan mesela ya da duyduğunuz bildiğin olumsuz şeyleri anlat.. olmaz mi dersin? Ya da denediniz mi?

Back
X