• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

güvenemiyorum..:(

28 genç mi canım? :)
Şehir konusu hallolana kadar 31 olurum. İsteyip hemen olmaması da var..

Bir mucize olsa ah..çok iyi bir iş fırsati ile kendi gitmek istese burdan.. Nerdeee..

Ümidini kaybetme kız belki olur?

O zaman sonuna kadar direneceksin yapacak birşeyler yok...Çünkü işin içinde inat var...inat vekin oldu mu ben diyecek birsey bulamıyorum..yalnız ileri de kavgalara hazır ol çünkü esin ailesinin hatasını anladığını düşünüyor...vebencillll...senin de ailen var dimi ama...dur bak aklıma bir şey geldi sen şimdi onun ailesine olan kini ona göstermemeye çalış elinden geldiğince ve ufak ufak şehiri sevemediğini sıkıcı olduğunu sana göre bir yer olmadığını işle...sinsice yaklaş olaya belki zamanla bilincine şehrin olumsuzlukları işlenir ve başka yerin daha iyi olacağını düşünür...yani o şehri ailesi yüzünden değil şehiri gerçekten sevmediğiniz i anlasın... sebeplerini göster ki o da sevmesini..Yani direk sevmiyorum deme tabi gezerken falan mesela ya da duyduğunuz bildiğin olumsuz şeyleri anlat.. olmaz mi dersin? Ya da denediniz mi?

fazla tilki bir eşe sahibim maalesef:)
Şehrin kendisini de beğenmediğimi biliyor çok söyledim ama o çok seviyor. Ve belki bin kez pöykürdüm boşa hayal kurma bu şehirden cop bile almam diye. Öyle asilama hallerim sokmez yani:)

fazla tilki bir eşe sahibim maalesef:)
Şehrin kendisini de beğenmediğimi biliyor çok söyledim ama o çok seviyor. Ve belki bin kez pöykürdüm boşa hayal kurma bu şehirden cop bile almam diye. Öyle asilama hallerim sokmez yani:)

Zaten bende ümitsizce sormuştum. ?.ama belki dedim işte bazen insanın aklına gelmeyebiliyor...doğru dedin bu saatten sonra kanmasi zor..seni çok iyi biliyor demekki...kız o zaman bas gazafaat baz kaza otomotige bağla o vitesi ileri atanan kadar senin ki atmış olsun:KK11:mademsenin kinin üstüne oynuyor sende onun bencilligi üstüne oynayacan 1 değil 10 çocuk olsa geri atmayacagini bilecek...ayağını denk alsın ona gore:KK62:Allah sabır versin şimdiden. ?.inşaallah çok yipranmadan cozersiniz...

Zaten bende ümitsizce sormuştum. ?.ama belki dedim işte bazen insanın aklına gelmeyebiliyor...doğru dedin bu saatten sonra kanmasi zor..seni çok iyi biliyor demekki...kız o zaman bas gazafaat baz kaza otomotige bağla o vitesi ileri atanan kadar senin ki atmış olsun:KK11:mademsenin kinin üstüne oynuyor sende onun bencilligi üstüne oynayacan 1 değil 10 çocuk olsa geri atmayacagini bilecek...ayağını denk alsın ona gore:KK62:Allah sabır versin şimdiden. ?.inşaallah çok yipranmadan cozersiniz...
İnşallah canım. Teşekkür ederim bu saatte derdime ortak oldun. Konuşacağım tekrar tekrar bikmadan içten hesaplar yapma çocuk olsa da değişmeyecek düşüncem beni kendine dusman edersin yuvandan olursun yaşarsın sehrinde bensiz.. Tahammülüm yok zamanla bir sey degisir sanma diyeceğim.. Anlayana.. :(

İnşallah canım. Teşekkür ederim bu saatte derdime ortak oldun. Konuşacağım tekrar tekrar bikmadan içten hesaplar yapma çocuk olsa da değişmeyecek düşüncem beni kendine dusman edersin yuvandan olursun yaşarsın sehrinde bensiz.. Tahammülüm yok zamanla bir sey degisir sanma diyeceğim.. Anlayana.. :KK43:

Inşallah anlar canım. .yoksa sen orada çok belli hiç birşey olmasa da mutsuzsuz olucan.... ..insan bi taktı mi dünyanın en güzel şeyi de olsa mutlu olamıyor. ..

Güvenemiyorum.. Kadın meselesinde değil şehir meselesinde güvensizliğim..
Yedim bir kere kazık malum. İcimde hep bir kusku.

Adamla bir ailesine olan nefretim sorun bir de bu şehir!

İnat ettim takıntı haline geldi.
Ben de burdan ev almayacağım ışte..
Ama mutsuzum.. Çünkü eşimin önüme yeni yeni fikirlerle çıkmasından bıktım. Hem çıkacak kavgadan korkuyor. Hem de ortam hazırlamaya çalışıyor aklınca.

Bıktım artık.. Aklımda bin tilki. Bu konuda iyi niyetine kesinlikle inanmiyorum.. Çocuk isterken bugün yine düşündüm acaba dedim çocuk olunca baskı mi yapacak burda kalmak için..
Olur mu olur.. B.k var burda zerre faydaları olmayan ailesi var..

2 yıla doğu gorevimiz var en geç derken bugün belli olmaz gibi bir cümle ile karsima çıkması delirtiyor beni.

Kafa göz dalmak istedim. Zor tuttum kendimi..

Şehir konusunda esimin bencillik yapacagina öyle eminim ki.. Ne dese boş sanki..

Bu derdime çare yok.. Çok uzuluyorum:KK43:

Kesinlikle aynı seyi yaşıyoruz bende artık saplantı yaptım İstanbul da yaşamak istiyorum ama eşim nefret ediyo bana 4 yıl önce söz verdi ciddi bi baskı altında (benim baskımla) hala o sözün tutulmasını bekliyorum ama artık sanırım iyice yalan oldu İstanbul çünkü ben yaşadığım bu yerden ev aldım bi kere onun borcu bitecek de bla bla bla.. Hala umudum var... İstanbul değil Bodrum ya da Muğla da herhangi bi yer koşa koşa gider biliyorum derdi İstanbul.. ama öyle ama böyle ille de İstanbul benim için !

İstanbul da doğdum büyüdüm aşık oldum erken yaşta evlendim eşimin işi Denizli re bi ilçelerdeydi 12 bin nüfusu olan bir yer aşağılamaya çalışmıyorum ancak herkesherkesin alıştığı bir yaşam var ailesi zaten beni hiç istemedi düğün bile benim Ailem yaptı resmen ellerini hiçbir şeye sürmediler çok sorunlar yaşadım çocuk oldu elimden çocuğumu almaya çalıştılar çünkü çocukta sağlık problem i oldu ve ilçede bir tane çocuk Dr U var ve ne acı ki anlaştığı ilaç firmalarının ilaçlarını herkese veriyo tüm ilce aynı İğneyi yaptırıyordu çocuklarına daha sonra merkeze zar zor eşimi ikna edip çocuğumu Dr a götürdüm 3300 dogan çocuk 50 günlük oldu aynı kilo da ilçedeki Dr ne bir tahlil ne başka şey verdi antibiyotik sabah akşam snra mama verdi emzirme sende olur gibi konuştu meğer çocuğum ölüyormuş merkezde check up yapıldı ve sadece idrar tahlili ile sonuç çıktı boşuna mamaya başladık kayın pederim her şey ime karışıyordu sütün dde mikrop var dediler elimden çocuğumu almaya kalktılar üzüntüden sütü m kesildi sonra merkeze yerleştik hep bi sorun şimdi istanbula taşındım eşim de burda iş buldu ancak biz sevgiyi saygıyı yitirdik artık ben hep orda mutsuzdum kimsem yoktu eşimle tartışınca beni hep evden kovar .iktir git derdi nereye gideyim her kavgada istanbula gelsem haftada üç kere gelip gitmem lazım yani bi yere gidemedim şu an ayrıyım ve kararlıyım boşanmaya beni hiç mutlu etmedi bende onu. Bir erkeğin önceliği karısını mutlu etmek çünkü kadın mutlu olursa eşini her türlü mutlu eder bizim yapımız böyle kadın mutlu ise mutlu çocuklar Yetiştirir birbirine bağıran çağıran küfür eden çocukların ailelerine bi bakın ne kadar mutsuz... istemediğin yerde yaşama sonra benim gibi olurzun

arkadaş şu adamlar ne seviyolarmış analarını ya :KK53:

ben kız halimle evden çıkalı 7 sene oldu

anadır candır o ayrı ama herkes yerinde saolsun

ne bu yani illa dibinde olayım sevdası

yok valla ben erkekleri anlayamiycam galiba :KK49:

İstanbul da doğdum büyüdüm aşık oldum erken yaşta evlendim eşimin işi Denizli re bi ilçelerdeydi 12 bin nüfusu olan bir yer aşağılamaya çalışmıyorum ancak herkesherkesin alıştığı bir yaşam var ailesi zaten beni hiç istemedi düğün bile benim Ailem yaptı resmen ellerini hiçbir şeye sürmediler çok sorunlar yaşadım çocuk oldu elimden çocuğumu almaya çalıştılar çünkü çocukta sağlık problem i oldu ve ilçede bir tane çocuk Dr U var ve ne acı ki anlaştığı ilaç firmalarının ilaçlarını herkese veriyo tüm ilce aynı İğneyi yaptırıyordu çocuklarına daha sonra merkeze zar zor eşimi ikna edip çocuğumu Dr a götürdüm 3300 dogan çocuk 50 günlük oldu aynı kilo da ilçedeki Dr ne bir tahlil ne başka şey verdi antibiyotik sabah akşam snra mama verdi emzirme sende olur gibi konuştu meğer çocuğum ölüyormuş merkezde check up yapıldı ve sadece idrar tahlili ile sonuç çıktı boşuna mamaya başladık kayın pederim her şey ime karışıyordu sütün dde mikrop var dediler elimden çocuğumu almaya kalktılar üzüntüden sütü m kesildi sonra merkeze yerleştik hep bi sorun şimdi istanbula taşındım eşim de burda iş buldu ancak biz sevgiyi saygıyı yitirdik artık ben hep orda mutsuzdum kimsem yoktu eşimle tartışınca beni hep evden kovar .iktir git derdi nereye gideyim her kavgada istanbula gelsem haftada üç kere gelip gitmem lazım yani bi yere gidemedim şu an ayrıyım ve kararlıyım boşanmaya beni hiç mutlu etmedi bende onu. Bir erkeğin önceliği karısını mutlu etmek çünkü kadın mutlu olursa eşini her türlü mutlu eder bizim yapımız böyle kadın mutlu ise mutlu çocuklar Yetiştirir birbirine bağıran çağıran küfür eden çocukların ailelerine bi bakın ne kadar mutsuz... istemediğin yerde yaşama sonra benim gibi olurzun

eşinle sıkıntın olduğunu okumustum sanki ve ben çoktan boşandığını sanıyordum tam ayrılmamış olmana sevinecekken boşanmaya kararlıyım diye okuyunca :/ Allah hayırlı kapılar açsın canım benim.. bende evlenip Ankara ya geldim nasıl gözüm karaysa düşün 20 yaşında tek bir ark. bi akrabanın olmadığı yani eşimin ailesi hariç herşeyi bırak gel.... başta teklif ettim kabul etmedi ama çok sık gideriz gelirler vs ama malesef olmuyo benim eşim çok kıskanç yalnız aileme baba evime bile gitmemi istemiyo.. istiyo ki gideceksen beraber gidelim ama çalışıyo sonuçta ve kaç gün kalabilirsin ben en son gittiğimde 5 gün zor kaldım evliliğimdeki en büyük sorunum bu GURBET.. yurt dışında yasayan eltilerim var yeminle benden iyiler bi geldiler mi 2 ay kalıyorlar sözde ben kendi ülkemdeyim :D :D annemleri bi çaya çağırmak bi akşam yemeğe almak en büyük hayallerimden düşün..... eşimle masaya yatırınca bana bencillik ediyorsun diyo sırf sen istediğin için bütün düzenimizi bozucaz vs.. burda kalınca da sen istediğin oluyo bu da senin bencilliğin diyorum iste İstanbul un ne kadar olumsuz yanı varsa döküyo önüme şu Suriyelilerde nerden geldi bi onlar eksikti şimdi onları da ekliyo maddeler arasına uyuşturucunun nasıl başını alıp gittiğinden vs vs vs...... Offff oofff ben nerelere gidem :mad::mad:

eşinle sıkıntın olduğunu okumustum sanki ve ben çoktan boşandığını sanıyordum tam ayrılmamış olmana sevinecekken boşanmaya kararlıyım diye okuyunca :/ Allah hayırlı kapılar açsın canım benim.. bende evlenip Ankara ya geldim nasıl gözüm karaysa düşün 20 yaşında tek bir ark. bi akrabanın olmadığı yani eşimin ailesi hariç herşeyi bırak gel.... başta teklif ettim kabul etmedi ama çok sık gideriz gelirler vs ama malesef olmuyo benim eşim çok kıskanç yalnız aileme baba evime bile gitmemi istemiyo.. istiyo ki gideceksen beraber gidelim ama çalışıyo sonuçta ve kaç gün kalabilirsin ben en son gittiğimde 5 gün zor kaldım evliliğimdeki en büyük sorunum bu GURBET.. yurt dışında yasayan eltilerim var yeminle benden iyiler bi geldiler mi 2 ay kalıyorlar sözde ben kendi ülkemdeyim :D :D annemleri bi çaya çağırmak bi akşam yemeğe almak en büyük hayallerimden düşün..... eşimle masaya yatırınca bana bencillik ediyorsun diyo sırf sen istediğin için bütün düzenimizi bozucaz vs.. burda kalınca da sen istediğin oluyo bu da senin bencilliğin diyorum iste İstanbul un ne kadar olumsuz yanı varsa döküyo önüme şu Suriyelilerde nerden geldi bi onlar eksikti şimdi onları da ekliyo maddeler arasına uyuşturucunun nasıl başını alıp gittiğinden vs vs vs...... Offff oofff ben nerelere gidem :mad::mad:
Aynısı canım 20 yaşında ist dan Denizli ye gittim eşimin ailesi vardı ama zaten beni en başından istemedikleri için hiçbir şey ile ilgilenmiyordı hep bi yabancı oldular anne kız olamadık kayın validem1.5 yaşına gelince kızımı kucağına aldı gurbet çok zor ben yılda bir kere gidebiliyordum ailemin yanına eşimin maddi durumu iyi değildi yol parasını sorun ediyordu her gidişimde bir yıl onun lafını ediyordu halbuki bi yol parası burda ben para harcamıyordum ailem görüyordu her şeyi hep başıma kaktı en sonda kızdım o zaman köyünden biri ile neden evlenmedin dedim haksız mıyım yurt dışı yaşayanlar benden daha fazla gelip gidiyorlardı.. sonra mutsuz olduk artık aşk sevgi saygı kalmadı :(

canım bi kere önceki mesajında bebeğine çok üzüldüm Allah korumuş çok şükür... ya elbette maddi manevi sorun oluyo illa ki ha deyince gidemiyorsun diyorum ya offf deşmeyin yaramı valla iyice canım sıkılıyo.... yalnız bi de şu var benim ailemde tabi ki ister yakın olmamı ama işte eşimin burda iş durumu iyi eviniz var ordaki ortam Ankaranın muhteşem düzeni :63: benim zerre umrumda olmayan işte bunun yüzünden evini huzursuz etme diyolar amaaaa... çok kavga kıyamet koptu bu sebepten engel olamıyorum kendime napim.. hani eşim rahat olsa ben sık sık gitsem belki bu kadar koymazdı Allah tan ailem kardeşlerim sık sık geliyo yoksa va yaa :KK62:

canım bi kere önceki mesajında bebeğine çok üzüldüm Allah korumuş çok şükür... ya elbette maddi manevi sorun oluyo illa ki ha deyince gidemiyorsun diyorum ya offf deşmeyin yaramı valla iyice canım sıkılıyo.... yalnız bi de şu var benim ailemde tabi ki ister yakın olmamı ama işte eşimin burda iş durumu iyi eviniz var ordaki ortam Ankaranın muhteşem düzeni :63: benim zerre umrumda olmayan işte bunun yüzünden evini huzursuz etme diyolar amaaaa... çok kavga kıyamet koptu bu sebepten engel olamıyorum kendime napim.. hani eşim rahat olsa ben sık sık gitsem belki bu kadar koymazdı Allah tan ailem kardeşlerim sık sık geliyo yoksa va yaa :KK62:

Bu yüzden kavga etmemeye çalışın gerçekten evliliği yıpratıyor bende ankaraya yerleşmek istedim herkesten uzak bir hayat buna ihtiyacım var fakat kolay değil bir ev geçindirmek masraflar yüksek geliri getirecek bi işimde olmadı gidemedim malesef. Eşinle anlaşmaya bak şart koy mesela şu kdar süre ile gitmek istiyorum ille sen gelme işin var sonuçta hızlı tren var hafta sonları bile gelinip gidilir. Hiç mi benim mutluluğumu isemiyorsun falan de.. Erkekler düzenleri bozulsun istemiyorlar malesef biz daha gözü Karayız

Tarafsızca bakınca gitmek için çocuk yapmamak daha mı iyi sanki...
Bakmaya annesini falan getirtebilir mi?

Back
X