A
acilikiz
Ziyaretçi
- Konu Sahibi acilikiz
yani başka bir ilişkisi olduğunumu kasdediyosun cnm. Ya çok şüpheli davranıyo bazen. Bu uyku meseles, sonra nete girdiğimden şüphelenmesi ha bugünde şu oldu çok tuhaf geldi bana ama. Ben epeydir bunun başka bir hattı olduğundan şüpheleniyorum hayır yok dedi ama bir daha sorarsan külahları değişicez dedi. Dün netteyken cam açtık iki kere tlfnuna baktı noldu bişeymi oldu dedim. Yok olmadı dedi. ınanmadımı görüncede tlfnu gözümün önüne dayadı bişey gelirse gör et diye. Ama dikkat ettim her zamanki tlfnu değildi. Ya bunların evinde çok tlfn var. Boş cep tlfnu. Bu sabah sormak aklıma geldi. Tlfnunumu değiştin cnm dedim. Yok aynı tlfnu kullanıyorum dedi. Hyr aynı telfn değildi ama. Anlattım diğerinin özelliklerini. Bu askerdeyken kullandığım telefon yani senin bahsettiğin tlfn dedi. Sonra ben inanmayıncada evet iki tlfnum var dedi. Değiştirerek mi kullanıyosun dedim. ıkisinide kullanıyorum dedi. O zaman iki hattın var galiba cnm dedim. Evet iki hattım var dedi. Ama beni kızdırmak için söylediğini biliyodum. Ona inanmayınca genelde hep bunu yapar. Duymak istediğini duy der ve söyler. Kusura bakma dedim. Eşşeksin sen dedi bana. Ne yani söylediklerin doğru muydu dedim. Cvp vermedi 45 dk. Bende saol cvp bile vermiyosun dedim. Oh iyi oldu sana hanımefendi dedi. Biraz şakayla karışık takıldım ve bak döverim seni dedi bana. ( şaka tabii) gene sordum gene cvp vermedi. Peki saol bundan sonra sende bana karşı bu tür bir soruyla gelirsen cbplamıcam dedim. Yemeğe çıktım cnm teşekkürler dedi. Ne bu şimdi arkadaşlar