Güveni Yok

• Konu Sahibi Konu Sahibi acilikiz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yani başka bir ilişkisi olduğunumu kasdediyosun cnm. Ya çok şüpheli davranıyo bazen. Bu uyku meseles, sonra nete girdiğimden şüphelenmesi ha bugünde şu oldu çok tuhaf geldi bana ama. Ben epeydir bunun başka bir hattı olduğundan şüpheleniyorum hayır yok dedi ama bir daha sorarsan külahları değişicez dedi. Dün netteyken cam açtık iki kere tlfnuna baktı noldu bişeymi oldu dedim. Yok olmadı dedi. ınanmadımı görüncede tlfnu gözümün önüne dayadı bişey gelirse gör et diye. Ama dikkat ettim her zamanki tlfnu değildi. Ya bunların evinde çok tlfn var. Boş cep tlfnu. Bu sabah sormak aklıma geldi. Tlfnunumu değiştin cnm dedim. Yok aynı tlfnu kullanıyorum dedi. Hyr aynı telfn değildi ama. Anlattım diğerinin özelliklerini. Bu askerdeyken kullandığım telefon yani senin bahsettiğin tlfn dedi. Sonra ben inanmayıncada evet iki tlfnum var dedi. Değiştirerek mi kullanıyosun dedim. ıkisinide kullanıyorum dedi. O zaman iki hattın var galiba cnm dedim. Evet iki hattım var dedi. Ama beni kızdırmak için söylediğini biliyodum. Ona inanmayınca genelde hep bunu yapar. Duymak istediğini duy der ve söyler. Kusura bakma dedim. Eşşeksin sen dedi bana. Ne yani söylediklerin doğru muydu dedim. Cvp vermedi 45 dk. Bende saol cvp bile vermiyosun dedim. Oh iyi oldu sana hanımefendi dedi. Biraz şakayla karışık takıldım ve bak döverim seni dedi bana. ( şaka tabii) gene sordum gene cvp vermedi. Peki saol bundan sonra sende bana karşı bu tür bir soruyla gelirsen cbplamıcam dedim. Yemeğe çıktım cnm teşekkürler dedi. Ne bu şimdi arkadaşlar

acilikiz........ bu bogalarla bu inadiyla bas etmek zor ben bunu anladim, dün kavga cikti ayrildim, hic ugrasamam,....... beni takmayani ben hic takmam, neymis efendim, ark sitesindeki resimlerini SILMEZMIS, kücük hatrim varsa sil dedim, görürsem sölerim dedi bana, yol verdim......

oooo seninki daha fenaymış cnm yaa :( valla ben olsam napcamı şaşırırdım ama sanırım yaptını yapardım nasılsın peki

19 yaşında nete girme hakkını eline verdiğin, daha adam olmamış çocuk için üzülüp durma bence...
çık dışarı dolaş arkadaşlarınla ya bi daha bu yaşta olamayacaksın ki , kendini geliştirecek şeylerle ilgilen ne bileyim yaşın biraz büyüdüğünde gerçek ilişki dertlerinin nasıl olduğunu anlayacaksın zaten güzelim ...
Daha flört halinde bu kadar ipleri eline verme ne demek nete girerken haber vermek daha neler duyacağız ya kendine yazık etme bence

Çok muhabbet tez ayrılık getirirmiş:)
Zira başka konuda sesini duymaz isem ölürüm diyordun..

19 yaşındasın ve ilerde bu çocuğa katlandığın bu günlere belki güleceksin belki de neden çektim ki onu diyerek pişman olacaksın. Bu yaşlar hayatının geri kalanını şekillendirdiğin yıllardır. sorduğun sorulara cevap vermeye bile tenezzül etmeyen, sürekli seni sınırlandıran,seni anlamsız düşüncelere itip kafanı sürekli meşgul eden üstelik senin de pek güvenmediğin bir kişi için neden bu yıllarını boşa harcayasın ki!!

oooo seninki daha fenaymış cnm yaa :( valla ben olsam napcamı şaşırırdım ama sanırım yaptını yapardım nasılsın peki

cok iyiyim vallaa...... beni takmayani ben neden takayim yaaa
dün bitirdim
bu saate kadar aramadigina göre bitti iste
takmiyorum.......
nedemek yani resimlerimi silmem felan, SCS diosan bana yapicsaksin, yamiosa güle güle

senin anlattıklarından bi dolaplar döndüğü belli.. seni kızdırmak ayağına yatıp gerçekleri söylüyo olmasın.. nasılsa sen beni kızdırmak için söylüyo biliyorum dersin diye öyle demiş olabilir.. pek güvenme tetikte ol.

kusura bakmayın ilişkinizde bir sürü saçmalık var
nete girme yasagı bu ne allah aşkına
bence sizin ilişkiniz bitmiş uzatmları oynuyorsunuz
güvensizlik diz boyu
daha çok küçüksün karşına neler neler çıkar
çok daha mutlu olabilirsin boşuna kendini üzme bu kadar çık dışarı gez toz arkadaşlarınla vakit geçir
( kırıcı konuştuysam kusura bakma benım şahsi görüşüm)

o 21 yaşında, sen 19 yaşındasın.

ve bu kadar çocukça tartışıyorsunuz.

kusura bakma ama bn pek inanmadım yaşlarınıza.
bn de o yaşlarda olmasam inanırdım belki.:delphin:
(yaşın bni ilgilendirmez tabii; bn şahsi görüşümü söyledim.
bir erkeğe bu kadar yüz verirsen kendine yazık edersin.)

yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlarım ve ablalarım ama bi çok şüphemi dün yendim. Bahsettiğim tlfn olayını ve uyku olayını dün çözdüm. Telefonu gerçekten bir taneymiş ben yanlış görmüşüm dün bana bunu gözümün önünde göstererek kanıtladı. Uyku sorunu için dün tekrar tartışıyoduk. Sat 21.00 da yine uyku belirtileri göstermeye başlamıştı kendileri. ( Bu arada 20.00 dan beri konuşuyoruz) Bugün bakalım kaçta yatıcaksın diye imada bulundum. Baya bir tartıştık. Aslında ben kızdım o beni kırmamak adına sustu. Bazen alaylı bir ifadeye aldı beni. Ama sonuç olarak beni unuttuğum onunsa ben unutmamışımdır diye bana ısrarla hatırlatmak istemediği bir olayı bir konuyu bana tekrar açıkladı. Ramazan başladığında sana fazla ilgi gösteremem diye ramazana kadar çok ilgiliydi bana. Evet işte hepsi bu kızlar. Ramazan dolayısıyla fazla iş var. Çünkü ramazandan sonra işler durucak. Her neyse. Bu arada saat 21.30 oldu. Beni nete çağırdı ve gittim. Nette görüştük. Çok güzel vakit geçiriyoduk. ( kusura bakmayın uzun oldu ama bundan sonra çok önemli benim için) Taa ki birbirimizin bilgisayarlarına girmeye karar verene kadar.. Önce ben onun pc ye girdim ve özel dosyalarına bakmaya başladım. Özel başlıklı bir dosya dikkatimi çekti ve açtım. O dosyayı açmamla başım aşağıya kaynar suların dökülmesi bir oldu

Biz uzun bir ayrılık dönemi yaşadık. Ortak tanıdığımız olan bir kız vardı ( Kendsini hep nefretle hatırlıcam) Bu kız arkadaşlar, kızlara karşı son derece mesafeli, dik başlı ve hanım bir kız olarak yaklaşırken, erkeklere karşı son derece cıvık, yalaka, ve çok afedersiniz ama neredeyse ağızlarına düşecek gibi yaklaşan bir kızdı. Sevgilimle ayrı olduğumuz dönemde bu kıza msn den çok slm verdim cvp ta verdi arada konuştuk yani. O aralar sevgilimi bir kızdan kıskanmıştım nişanlı bir kızdan ( ne büyük bir hataydı ) Bu söz konusu olan kız yani şu erkeklere asılan kız bana gelip dediki ayıp ettin o kıza benide zamanında birisi böyle yanlış anlamıştı. Tamam dedim ve zamanla kalbini kırdığım kızın gönlünü aldım. Her neyse aradan baya zaman geçti ve birgün karşıma bahsettiğim kızı yanlış anlayan bir kız çıktı. Bana onunla ilgili tüm nefretini kustu nerdeyse. Hatta Bulundıuğu şehire geldi onunla yüz yüze görüşebilmek için. Çünkü o kız zamanında onlarda ayrıyken nişanlısına göz koymuş. Allahtan nişanlısı uyanık ve dürüst davranmışta o kızı hayatlarından çıkartabilmiler. Ama bu seferde benimkine musallat olmuş klızlar. Ya nerde ayrılan bir çift görse hemen yapışıyo. Bu kız hiç face e felan resim koymazdı. Birgün bi baktım bu kızın face de resmi var. Ve ertesi gün bi başka sitede benimki kızı sitenin en güzel kızı ilan edip yanınada parantez içinde kendine güveniyo yazmış. Tabi bunlar ayrı olduğumuz dönemde yaşanıyor. Ben aralaraındaki muhabbete tam olarak hatta hiç tanık olamadım. Bu yüzden bu kızıda benimkiyle konuşurken çok mesafeli olarak biliyodum.

Benimkine sürekli bak şu siteden birisinden hoşlanıyorum( benimkinin takıldığı bir site değil) çok aşığım napıcam ben felan diyomuş. E benimkide haliyle git açıl o zaman olmadı sen zorlanıyosan senin yerine ben söyleyim diye bi kaç söylemde bulunmuş. Ama bu kız bıkıp usanmadan her defasından ya ben napıcam çok aşığım diyip duruyomuş. Ve bir kaç gün sonrada biz barıştık sevgilimle. Bana msn şifrelerini verdi ( ayrı olduğumuz dönemde onun iyiliğini çok istedim yanlış bişey yapıp tekrar kırılmasından korktuğum için çok sık uyarırdım ve bana yeter artık derdi o kızı sil msnenden hayatından bir daha karşına çıkmam bende dedim en sonunda) bir gün açıp baktım bu kızın msnsi olduğunu anladım 2 tane msn vardı ama karışmadım güvendim benimkine çünkü. O silsin istedim. Aradan 1 hafta geçti ve bir gün benimkinin msn yi bi açtım kızlar varya bu kadarrezillik bayağılık görmedim ben. Şok oldum. Kız benimkine gelmiş nbr delü diyo. Ben benimkinin ağzından düzgün konuşmasını söyledim. Kendini düzeltir sandım bi baktım kes uleyn diye konuşmaya devam etti. Böle baya cıvıklık yaptık. Ben benimkinin ağzından iyi kızıyorum kıza baktım laftan anlamıyo ben acilikiz dedim ve bunu dememle kızın öyle mi demesi bir oldu. Ve çekti gitti. Anlıcanız söz konusu ettiği hoşlandığı kişi benimkiymiş ve benim ortaya çıkmamla kız şok oldu. Tabi benimki sitede felanda canım aşkım bitanem diye konışunca benimle kız sırra kadem bastı kızlar.

Tabi bu kız bahsettiğim sitede yetkili birisiydi ve benle barışmadan önce sevgilim sitede gidiple kalmak arasında çelişki yaşıyordu. Sürekli benimkinden ve abisinden ( abiside yetikili) nolur kal lafları duymak istiyordu. Ama duymadı hiç bir zaman. Ve özellikle benimkinin abiside onunla ilgili bu siteden gidiş olayını felan benimkine söylüyodu. Neden söylüyo sana özellikle diye bi kaç kere çıkıştım benimkine ve aramızda olan problemleri bildiği için dedi. Tamam dedim ve o günden sonra o kız hayatımızdan silindi. Taa ki düne kadar. Evet kızlar o özel dosyayı açtığımda kızın face e koyduğu resmi buldum. Hemde benim resimlerimin yanında düşünebiliyo musunuz? O resmi gördüğüm an yerdemiydim göktemiydim bilmiyorum. Benimkinin pc den nasıl çıktım nasıl daha sonra konuşmaya devam ettik bilmiyorum. Ama resmi görünce benimkide şaşırdı. Bu nerden çıktı diye. Güyya kız yollamış buna resmi ( buna inanırım çok cıvık bir kız çünkü) benimki masaüstüne kaydetmiş abisi pc formatlarken buraya atılmış olabiliceni felşan söyledi. Ama kızlar siz halimi tahmin edin. Tamam şuan görüşmüyolar bundan çok eminim. Ama eskiden kalmada olsa benimkinin o resmi oraya alıp koyması ne biliyim bana sanki aralarında birazda olsa bi hoşlantı yaşandığını düşündürdü. Benimki kızın resmine baktı çok mu güzel buldun söyle dedim. Şunun suratına bak nesini güzel bulcam allah aşkına yapma dedi. ıki kere kendini savundu sonra pek oralı olmadı. Ben ruh gibi oldum ama. ıçime kapandım. Daha doğrusu kapanmadım bu bir oyun. O sessizliğimden çok korkar. Ve bana bi daha o kızın konusunu açma dedi. Üsteledi birazdaha üstüme gelirsen ikimizinde sonunu getircek çok kötü sözler sölicem yerinde olsam susardım dedim ve o andan itibaren sustu. Gece 1.30 da yattık. Yani tlfnu kapadık. Aslında resmi ilk gördüğümde fazla sinirlenmedim ama sabah kalktığımda çok koydu bana

Bunu benimkine ödetmek istiyorum ama napıcamı bilmiyorum şimdilik sadece sessiz kalmaya devam ediyorum.

kızım acı bı gercek sölıcem alınma ama
sız ayrılcaksınız. cok yakında hem de.

çok fazla garıp ve aşırı bır ılıskınız var
cocuk senı aldatacak ama aldatamıyo bıle senden korkusundan
dıgerkıza cokcok cırkın falan dıyo sen hala sınırlenıon sonra dıger kızın resımlerını saklııo d emek msnde konusuo kızla
ama senın haberın yok aksam uykusu geldı dıyosun 8de ama adam muhtemelen10da uyuyo senın haberın olmuo
berbat gıden ılıskınız var cok degıl 6-7 ay sonra bıter ılıskınız sölemedı deme uzmek ıstemem senı tabı sevıyosun bellı ama ıyı gıtmıyor kı ılıskın yazmıssın buraya.
bıtecek uzulme

o 21 ben 19 yaşındayım. İlişkimizde net yasak değil sadece haber verip girelim dedik. Hangimizin işi varsa aşkım ben netteyim diyip girsin diye anlaştık ne yaptığımızdan haberimiz olsun diye. Dün tlfnunu kapatmıştı ablasındayken 1 saat sonra geri açtı ve tekrar msjlaşmaya başladık neden böle şöle diye. Eve gelince beni nete çağırdı 2 kere gitmedim daha sonra kendiliğimden girdim. Konuşmaya başladık ben nelere kızdığımı söyledim ama o hala ısrarla tlfn geç açıldı dedi. Bi süre sonra cam açtık ve yüzünde öyle kızgın kırılmış sinirli bi ifade vardı ki.. Ben konuşurken yüzünde söylediklerime inanmadını belirtien alaylı bi ifade vardı ve çok sinirime dokundu o ifade. Baya şey konuşuldu ve ağlamaya başladı. Ben ayrılmak için böyle bir bahane aramaması gerektiğini istiyosa şimdi ayrılabileceğimizş söyledim. Ayrılmak isteyen kim belli hanımefendi dedi. Bi süre sonra barıştık ve ikimizde netten çıkıp yattık. Sabah msj attı uyanınca günaydın aşkım uyandım vs diye. İşe gidene kadar msjlaştık. İyi konuşuyoduk ama aramızda baya soğukluk vardı belliydi bu. O işe gidince bende yattın yatıcamı biliyodu uyanınca msj attım 2 saat sonra gene iyi konuştuk. Ama hala aramızda soğukluk var. Hemde çok fazla. 7 knt meselesi şurdan çıktı. Kontörümüz yok ve şuan knt almaya müsait değil durumu. Patronu bizimkini her aradığında knt kazanıyomuş ve dün akşamda knt kazanmış kazandığı 7 kntle beni aradı hemen. Olay bundan ibaret

hey Allahım ne saçmalık. nete girmek için izin almak.
ben nete giriyorum.haberin olsun:roflol:çok güldüm ya..
ne kadar çocuk saçmalığı bunlar..olgun insanların yapacağı şeyler asla değil...

Back
X