- 20 Ocak 2019
- 2.998
- 2.689
- 133
- 33
- Konu Sahibi -SWEET MOM-
-
Bende spama a liyorum dun bi tane daha gelmis iskillenmeye basladim acikcasiEngelleyin spamlayın. zaten data satışı ülkemizde yaygınlaştı
Denedim ama mynette kopyalanmiyor mesajlar. Epey de uzun ben yazip bakmak istedim ama. Sagolsun bi arkadas ozelden yazdi cevirecek benim icinmaili actiysaniz kopyala yapistir yapip translate den cevirebilirsiniz.
en azindan bir fikriniz olur.
tamam ozaman insallah bir sorun yokturDenedim ama mynette kopyalanmiyor mesajlar. Epey de uzun ben yazip bakmak istedim ama. Sagolsun bi arkadas ozelden yazdi cevirecek benim icin
Umarim cok tesekkur ederimtamam ozaman insallah bir sorun yoktur
Cok tesekkur ederim bi kac arkadas ozelden ulasti onlara gonderdim resimleriBuraya atarsanız yardımcı oluruz.
Merhaba atabilirsiniz ben çeviririm.Hanimlar merhaba.. son 1 aydir esimin email adresine yabanci isimlerden cesitli mesajlar geliyor. Ingilizcem de yok acikcasi korkuyorum da bu tur mesajlari acmaya gecenlerde bir tanesini actim ama o kadarini anlayacak kadar ingilizcem yok. Eger akici ingilizcesi olan arkadaslar varsa burdan ozelden rsmini atabilirim yardimci olur musunuz?
Korkumda su yonde belirteyim son donemde olusan dolandiricilik vs.. ikimizinde telefonunda mobil bankacilik uygulamalari var acikcasi cok cekiniyorum simdiden tesekkurler....
Tesekkurler bi arkadas yardimci oldu buradanMerhaba atabilirsiniz ben çeviririm.
Tabi kiii aklinca para tirtiklamaya calisan insanlar.Neymiş öğrendiniz mi
Eeee neymiş pekiTesekkurler bi arkadas yardimci oldu buradan
Onceden hic gelmiyordu. Simdi son 1 ayda 5 tane falan geldi bi tanesini acmistim cesaret edip ona bakti arkadas sagolsun. Yoksa direk spama atiyorumAçmayın onları ya direk engelleyin, bana da geliyor bazen.
Cok sagolun cevirdiler iyi kk varGönder bana İngilizce Fransızca hangisini istersen çevireyim
Cok zengin birisiymis paragraflarca anlatmis iste ne isler yaptigini nasil zengin biri oldugunu. Sonra bunlari korsanlar alikoymus da bankaya vs ulasamiyorlarmis da esimden para istiyorlar kisa ozeti buEeee neymiş peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?