Güvenilir Tüp Bebek Merkezi Hangisi

pammuk prensess

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2019
78
73
3
26
Kısmetse bu yaz tüp bebek yaptıracağım ama güvenebileceğim bir merkez bulamadım netten bir güzel yorum okuyorsam beş kötü yorum okuyorum bu yüzden tam emin olamıyorum . İyi bir merkez ve iyi bir doktor önerebilir misiniz :110::110:

Ankara İstanbul olabilir ben yozgatta yaşıyorum ben ama gidebilirim başka şehire
Anladım canım ben ilk 2 kez istanbul bahçeci umutta denedim problemimiz olmadığı halde döllenme gerçekleşmedi. Sonra Şişli memorial a geçtik Allahıma binlerce şükür döllenme oldu. Geçen hafta da transfer oldu pazar günüde kısmetse sonucumuzu öğrencez. Bahçeci acayip paragöz bir yer memnun olan çok olsa da biz eşimle hiç memnun kalmadık. Memorial a geçince anladık fark ortada zaten kesinlikle tavsiye ederim

Anladım canım ben ilk 2 kez istanbul bahçeci umutta denedim problemimiz olmadığı halde döllenme gerçekleşmedi. Sonra Şişli memorial a geçtik Allahıma binlerce şükür döllenme oldu. Geçen hafta da transfer oldu pazar günüde kısmetse sonucumuzu öğrencez. Bahçeci acayip paragöz bir yer memnun olan çok olsa da biz eşimle hiç memnun kalmadık. Memorial a geçince anladık fark ortada zaten kesinlikle tavsiye ederim
inşallah güzel haber alırsın Hoppa ben de ilk bahçeciye gitmeyi düşünüyordum çok fazla kötü yorum okudum bakıcam şimdi memorial a teşekkürler

Back
X