- 27 Ağustos 2025
- 34
- 22
- 3
- 26
kızlar benim ilişkimdeki tek sorun güvenmediğim iki tane arkadaşı. yani onlarla birlikte olunca içimi inanılmaz bir huzursuzluk kaplıyor. diğer kişi ve zamanlarda asla böyle değil gözüm kapalı güvenirim istediği her yere ama onlarla olunca bi iğreniyorum. çok kez görüşmeyi kesmesini istedim fakat çok uzun süreden gelen bir tanışıklık ve birlikte iş yaptıkları için bu mümkün olmuyor en fazla asgari düzeye iniyor. adamlardan biri güzeller güzeli eşini aldatıyor diğeri de kaç yaşına gelmiş hala karı kız peşinde. ikisiyle de asla muhatap bile olmuyorum biliyorlar onları hiç sevmediğimi. sevgilimin bana karşı bir yanlışı olmadı şimdiye kadar ama onlar yüzünden çok kez kavga ettik. her gittikleri yerde garsonlarla falan gereksiz samimiyet muhabbete girme vs bunlar beni çok rahatsız ediyor. benim sevgilim bunu yapmasa bile sonuçta onlarla aynı masada. yani ben abartıyor muyum onların yanlışı kendilerine falan diyip geçmem mi gerekir ama çok kafaya takıyorum bunu. midem bulanıyor falan fiziken. evet görüşmeyi azalttı zamanla ama onların adını duyunca yine bana bir fıttırma geliyor. galiba ben onları takıntı yaptım. normal hayatta yuzune bakmayacagim insanlar sevgilimin isleri yuzunden hayatimizda ve benim hayat kalitemi etkiliyor inanilmaz. sizden ricam bu takintiyi kesmek icin tavsiyeler…