güvenilmez arkadaşlar

ebrugnss

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2025
34
22
3
26
kızlar benim ilişkimdeki tek sorun güvenmediğim iki tane arkadaşı. yani onlarla birlikte olunca içimi inanılmaz bir huzursuzluk kaplıyor. diğer kişi ve zamanlarda asla böyle değil gözüm kapalı güvenirim istediği her yere ama onlarla olunca bi iğreniyorum. çok kez görüşmeyi kesmesini istedim fakat çok uzun süreden gelen bir tanışıklık ve birlikte iş yaptıkları için bu mümkün olmuyor en fazla asgari düzeye iniyor. adamlardan biri güzeller güzeli eşini aldatıyor diğeri de kaç yaşına gelmiş hala karı kız peşinde. ikisiyle de asla muhatap bile olmuyorum biliyorlar onları hiç sevmediğimi. sevgilimin bana karşı bir yanlışı olmadı şimdiye kadar ama onlar yüzünden çok kez kavga ettik. her gittikleri yerde garsonlarla falan gereksiz samimiyet muhabbete girme vs bunlar beni çok rahatsız ediyor. benim sevgilim bunu yapmasa bile sonuçta onlarla aynı masada. yani ben abartıyor muyum onların yanlışı kendilerine falan diyip geçmem mi gerekir ama çok kafaya takıyorum bunu. midem bulanıyor falan fiziken. evet görüşmeyi azalttı zamanla ama onların adını duyunca yine bana bir fıttırma geliyor. galiba ben onları takıntı yaptım. normal hayatta yuzune bakmayacagim insanlar sevgilimin isleri yuzunden hayatimizda ve benim hayat kalitemi etkiliyor inanilmaz. sizden ricam bu takintiyi kesmek icin tavsiyeler…

kızlar benim ilişkimdeki tek sorun güvenmediğim iki tane arkadaşı. yani onlarla birlikte olunca içimi inanılmaz bir huzursuzluk kaplıyor. diğer kişi ve zamanlarda asla böyle değil gözüm kapalı güvenirim istediği her yere ama onlarla olunca bi iğreniyorum. çok kez görüşmeyi kesmesini istedim fakat çok uzun süreden gelen bir tanışıklık ve birlikte iş yaptıkları için bu mümkün olmuyor en fazla asgari düzeye iniyor. adamlardan biri güzeller güzeli eşini aldatıyor diğeri de kaç yaşına gelmiş hala karı kız peşinde. ikisiyle de asla muhatap bile olmuyorum biliyorlar onları hiç sevmediğimi. sevgilimin bana karşı bir yanlışı olmadı şimdiye kadar ama onlar yüzünden çok kez kavga ettik. her gittikleri yerde garsonlarla falan gereksiz samimiyet muhabbete girme vs bunlar beni çok rahatsız ediyor. benim sevgilim bunu yapmasa bile sonuçta onlarla aynı masada. yani ben abartıyor muyum onların yanlışı kendilerine falan diyip geçmem mi gerekir ama çok kafaya takıyorum bunu. midem bulanıyor falan fiziken. evet görüşmeyi azalttı zamanla ama onların adını duyunca yine bana bir fıttırma geliyor. galiba ben onları takıntı yaptım. normal hayatta yuzune bakmayacagim insanlar sevgilimin isleri yuzunden hayatimizda ve benim hayat kalitemi etkiliyor inanilmaz. sizden ricam bu takintiyi kesmek icin tavsiyeler…
Benzer olmasalar arkadaş olmazlardı diye düşünüyorum. Bu konuda yapacak bir şeyiniz yok. Kendisi istemediği sürece uzaklaştıramazsınız. Kavga edersiniz, trip atarsınız o da gizlice görüşür.

Afedersin senin esini aldatan kiz kankan olsa, bir digeri de tonla erkekle takilan biri olsa sevgilin onlarla gece gunduz gorusmene musade eder miydi once bunu sorgula bi
Muhtemelen onlarla gorusme arada kaynarsin adin cikar vs derdi sana
Ee kendi gorusuyor hatta onlar icin senle kavga ediyorsa kafa yapilari benzerdir zaten
Senin esini aldatan arkadasin olsa kendini bi cekersin dimi bi sogursun yani
Ustelik bu kisi kocan bile degil, sevgilin
Neden cekmek zorundaymissin gibi hala bu iliskidesin?

Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim
Etrafındaki beş kişinin ortalaması olursun
At atın yanında kalsa anladınsen
Bunlar boş laflar değil
Dikkat!!!
Yarın kendi eşinin telefonunda bişey yakala kesin bu arkadaşın olur

Afedersin senin esini aldatan kiz kankan olsa, bir digeri de tonla erkekle takilan biri olsa sevgilin onlarla gece gunduz gorusmene musade eder miydi once bunu sorgula bi
Muhtemelen onlarla gorusme arada kaynarsin adin cikar vs derdi sana
Ee kendi gorusuyor hatta onlar icin senle kavga ediyorsa kafa yapilari benzerdir zaten
Senin esini aldatan arkadasin olsa kendini bi cekersin dimi bi sogursun yani
Ustelik bu kisi kocan bile degil, sevgilin
Neden cekmek zorundaymissin gibi hala bu iliskidesin?
aslinda bu kavga hayir onlarla gorusecegim kavgasi degil. birlikte is yapiyorlar ve gorusmeleri zorunlu gibi bir sey. telefonda halledilmeyecek seyler de oluyor. cok uzun yillardir da devam ettigi icin bu bagi koparip atamam yalnizca az gorusmeye indirebilirim diyor bana. onlarin yaptigi yanlislari gelip kendi bana anlatiyor yani kafa yapisi benzer olmadigini goruyorum ben. sadece bu durumu nasil takmayabilirim onu dusunuyorum. son cumlenize katilmiyorum cunku bunun disinda her seyiyle tatmin oldugum bir iliskideyim

aslinda bu kavga hayir onlarla gorusecegim kavgasi degil. birlikte is yapiyorlar ve gorusmeleri zorunlu gibi bir sey. telefonda halledilmeyecek seyler de oluyor. cok uzun yillardir da devam ettigi icin bu bagi koparip atamam yalnizca az gorusmeye indirebilirim diyor bana. onlarin yaptigi yanlislari gelip kendi bana anlatiyor yani kafa yapisi benzer olmadigini goruyorum ben. sadece bu durumu nasil takmayabilirim onu dusunuyorum. son cumlenize katilmiyorum cunku bunun disinda her seyiyle tatmin oldugum bir iliskideyim
Bu kisilerle is yapiyorsa bu boyle devam edecek demektir
Omur boyu gorusecekler demek ki
Sizin huzursuz oldugunuzu bile bile gelip X esini aldatiyor Y kadinlara asiliyor falan diye anlatmasi da cok enteresan
Madem mukemmel iliskiniz var o zaman bu arkadaslari sindirmeye bakin cunku hep hayatinizda olacaklar

İkisi berbat ama senin sevgilin sütten çıkmış ak kaşık 🤷‍♀️
İstesede masum kalamaz yanlarında…

Benzer olmasalar arkadaş olmazlardı diye düşünüyorum. Bu konuda yapacak bir şeyiniz yok. Kendisi istemediği sürece uzaklaştıramazsınız. Kavga edersiniz, trip atarsınız o da gizlice görüşür.
benzer oldugunu düşünmek istemiyorum. onlarla arasinda her konuda ucurum var. ama dediginiz de dogru. arada baska seyler olmasa kendisi zaten isteyerek gorusmedigini soyluyor bana. ben o gorusme ayda bir bile olsa rahatsiz oluyorum

İkisi berbat ama senin sevgilin sütten çıkmış ak kaşık 🤷‍♀️
İstesede masum kalamaz yanlarında…
ben onlar tek arkadasi ya da yakin arkadaslari dememistim aslinda. is yaptiklwri icin gorustukleri arkadaslari demistim. gorusme sikliklari az bile olsa takinti yapiyorum bunu soyledim siz daha cok icimi sisirdiniz hahshhshhjs

iş için görüştüğünü söylüyorsunuz hayatta böyle şeyler olabiliyor etrafımızdaki hiçkimsenin içini ve özel hayatını bilmiyoruz bilmemiz de mümkün değil ayrıca herkesin iradesi var onlara benzemek istemezse benzemez bukalemun değiliz eylemlerimiz kontrolümüz dışında değil yani ve herkes kendi yaptığından sorumlu sevgilin de zaten farkındaymış nasıl insanlar olduklarının rahatsız olmasa gelip anlatmaz yadırgadığı için anlatıyor bir gün yanlış bir şey yapsa dahi bundan arkadaşları değil yine kendisi sorumlu

ben onlar tek arkadasi ya da yakin arkadaslari dememistim aslinda. is yaptiklwri icin gorustukleri arkadaslari demistim. gorusme sikliklari az bile olsa takinti yapiyorum bunu soyledim siz daha cok icimi sisirdiniz hahshhshhjs
Böyleleriyle iş bile yapılmaz maalesef…

Nefret ederim bu keloğlanların yanında gezen bilgecan dedelerden. Benim eşimin de hayatında var böyle arkadaşları hayatından çıkart demedim ama eşim görüşmüyor telefonla araşıyor ya da denk gelirse ayak üst konuşuyor artık ben uyarmadım bile kendisi evlilikten sonra böyle mesafe koydu, neden biliyor musun çünkü bu bilgecan dedelerle sık görüşseler bunlardan her şey beklenir kendilerini de o kadar biliyor erkekler

Sevgilinizin arkadaşları ile aynı ortamda olmak zorunda değilsiniz ki ne alaka ayrı buluşun sevgilinizle .Hem eşiniz değil belki yarın eski sevgiliniz olur niye çekiyorsunuz ki bunu.

Hem para kazandığı insanlarla ilişkiyi kesmez kimse kesmez fakat iş başka arkadaşlık başka arkadaş olarakda görüşmeye zorunlu olması garip sonuçta insan kendine denk insanlarla arkadaş olur size öyle demese de

Back
X