• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seni öyle görmüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence sana katlanabilen birini bulduğundan bu takıntın 🤦🏼‍♀️

Eki Görüntüle 3727754
Yok, saçma bir yorum. Kstlanmak zorunda değil, çıkarı ne, çekip gitsin. Aziz mi de katlanıyor. Diğer yorumlarda yazmıştım, ben sildim onu, şuan rest çeken şart koşanda benim, inanmıyor olsbilir tabi ama en azından fırsat bu fırsat deyip gitsin katlanmak zorunda olmadığı insanlara. Beni yanında tuttuğu sürece bu ihtimali riske atmış oluyor. Biliyor.

aranızda cinsel çekim olsa zaten bu adam seni bırakamaz üzgünüm geceleri de birlikte olsak teklifine olmuyor işte demesinin sebebi bu.
ha arada cinsel çekim oluşabilir diye düşünüyorsan ki detayları sen biliyorsun, o zaman senin ilgin onun bi tarafını kaldırmış bu yüzden sürekli senden uzaklaşıyor, üstüne düşme kendi haline bırak hatta kendi hayatına dön, o gelsin peşinden
Eskiden oluşmuştu çekim. Sonra saçma sorunlar girdi. Ama çok üstüne düşmüş olabilirim, geri çekilmeyi deneyeceğim.

Şimdi baktım ne olduğuna. Yörüngesinde tutuyor yani beni. Umarım öyle değildir. Bir de ne kadar tutabilir ki, planı ne, sonunda ne olacak? Beni tutsa diğer hayatı da zarar görür.

yok hiç öyle olmuyor. gerçekten birisine aşık olup hayatını onunla geçirmek istediğine karar verene kadar sizi yörüngesinde tutacak. hayırlı olsun.

Elbette. On yıldır birlikteyiz. Hayatlarımızda çok fazla şeyi birbirimize göre değiştirdik; yaşadığımız şehir, gelecek planları falan. Engel olabilecek her şey. Bende bu yüzden anlamıyorum. Aramızda normal öpüşmeler, samaş dolaş olmalar yaşandı. Daha fazlası değil.
Normal öpüşme dediğiniz yanaktan öpüşme mi?

Neyse, fazla öfkeli insanlar.
@Mune konumu kapatabilir misin?
Öfke değil de anlamadık.
Ben anlamadım yani.
Edebiyat parçalıyorsunuz sayfa sayfa da net kelimesi takılmak.
Adamla takılmışsınız buna da ağır edebiyat yazmışsınız.
Adama bir arkadaşı neyin bu kız dese “takılıyoruz yea” diyecek.
sade bir bakın olaya görürsünüz.
Bir adamın yedeği olarak on yıl kalmışsınız ve böyle devam etmekle yetinmek istiyorsunuz da gerek yok.

Elbette. On yıldır birlikteyiz. Hayatlarımızda çok fazla şeyi birbirimize göre değiştirdik; yaşadığımız şehir, gelecek planları falan. Engel olabilecek her şey. Bende bu yüzden anlamıyorum. Aramızda normal öpüşmeler, samaş dolaş olmalar yaşandı. Daha fazlası değil.
Aranızda gerçekten bir arzu, çekim olsa normal öpüşmekle kalmazdı bence. Kendisi başkasını sevmek istiyor sizi de yedekte tutuyor. Gerçekten sevdiği biri olunca işler değişir. Siz de kendi hayatınıza bakın, ondan vazgeçin, kendi sağlığınız için psikolojik destek alın lütfen. Sevgi böyle uzaktan ve zihinle yaşanan bir şey değil.

Olay daha da ilginç bir noktaya geldi. Adam sizin ona aşık olduğunuzu biliyor, karşılık vermiyor ama iletişime de devam ediyor. Bunu genelde kadından cinsel olarak fayda sağlayan erkekler yapar. Adamın cinsel bir çıkarı da yok.

Hem bu konu hem diğer konulardaki yorumlarınızdan ben sizi “Yalan Dünya-Açılay”a benzettim. Birbirinizin aynısı olduğunuzu söylediğinize göre o da böyle bir tip. İkiniz de kendinizi toplumla uyumsuz, aykırı, farklı, özel, anarşist tipler olarak görüyorsunuz. Muhtemelen ikiniz de asosyalsiniz. 10 yıldır ikinizin de hayatında başka kimse olmama sebebi bu bence. Adamın bu iletişimi sürdürme sebebi de bu gibi geldi bana.

Aranızda sizin kafanızda kurduğunuz gibi bir şey olduğunu sanmıyorum. Bu adam olur da sevgili yaparsa sizin için “öylesine arkadaşımdı, bana takıntılıydı” gibi şeyler söyleyebilir.

Şimdi baktım ne olduğuna. Yörüngesinde tutuyor yani beni. Umarım öyle değildir. Bir de ne kadar tutabilir ki, planı ne, sonunda ne olacak? Beni tutsa diğer hayatı da zarar görür.
Bence siz ısrarla anlamak istemiyorsunuz, o kadar özel biri değilsiniz. Adamın hayatına tutulduğu bir hatun girdiği an yoksunuz onun için. Sizi kaybetmek istememe sebebi hayatının B planı olmanız. Sizi yanda tutuyor.
Sizle öpüşüp sarılmış ama elinizden tutup sevgilim diye ortalığa çıkartmamış, sevgilim bile diyememiş size. Bir kadın için aşağıda olması gereken bir durumken siz bunla avunuyorsunuz. Sizi resmen kullanmış, hayatından çıkartmayarakta buna devam ediyor.
Aynı sizin gibi bi kız tanıyorum çocuk birini buldu kız görüşmeyeceksin dedi ve kızı şutladı resmen, hatta o kız için “arkadaştık ama bi ara takıldık onu hiç ciddiye almadım” şeklinde tanımlar konuşurdu. Seneleri boşa gitti, onla gelecek kurmak istemeyen bi adam için göz yaşı döktü adamsa karısı ve çocukları ile mutlu bi hayat sürüyor.

Neyse, fazla öfkeli insanlar.
@Mune konumu kapatabilir misin?
Kimse öfkeli değil. Üzgünüm ama konudaki en öfkeli kişi sizsiniz. Burada kadınlar size bir şeyler anlatmaya, yardımcı olmaya çalışıyor ama siz sürekli ofansif bir tavırdasınız. Neyse umarım sizin için en iyisi olur.

Merhaba, bu kadar yana yakıla fikir alma ihtiyacı duyduğum hiçbir an yaşamadım hayatımda. Yoksunluk krizine girmiş gibiyim ve ve bunu bir ölünün ardından yaşıyorum sanki. Oysa herkes hayatta, mutlu, güzel güzel yaşıyor. Neyse konuya gireyim;

On yıllık bir arkadaşım var, erkek. A olsun adı. A ile daha çocuk sayılacak yaşta tanıştık ve birbirimizi büyüttük. Zhinimizin ve kalbimizin içinde ne varsa birbirimizin eseri. Düşünmenin de duyguları yaşamanın da üzerine kitap gibi çalıştık. Onu hep sevdim ama tüm akranlarından geç büyüyen, çok kuralcı, hayatı kusursuz yaşamak isteyen ve bu nedenle her şeyden korkup kaçan biriydim. Kusursuz, yüce bir insan olmaya ve A'yı da kendimce öyle yapmaya çalıştım. O da benim gibiydi, belki biraz daha pasif, ama zıt düştüğümüz bir konu olmadı neredeyse.
Bu kusursuzluğu hazlar bozuyordu benim küçük dünyamda. Yine de A'nın yıllar önce attığı yakınlaşma adımına heyecanla karşılık verdim, yapıştım adeta. İçimde olmayan bir şeyi yaratmıştı. Ama sonra iki yeteneksiz olarak sırayla hatalar yaptık; bir o bir ben, ikimizde sevgimizden emindik sadece başarısız insanlardık işte. Ama hiç bir gün ayrılmadık. Ve birbirimize emek vermediğimiz, yalnız bıraktığımız tek bir an olmadı. Canımı ona emanet edip huzurla uyuyabilirim. Ve onu korumak için yürüyerek dünyanın diğer ucuna gidebilirim.
Lakin arkadaştan fazlası olma konusunda başarısızlıklar yaşadık. Yine de dediğim gibi asla uzaklaşmadık. Ben isim koyma sevdasına tutuldum nedense, hiç de öyle biri değilim ama çok kaygılı kişiliğim nedeniyle esir almak istedim onu, güya bunu da isim sağlayacaktı. O da bir yanaştı bir kaçtı, ama bu esnada yaptığımız hataların derecesi aynıydı bence.
Bu on yılda onun da benimde sevgilimiz olmadı. Zaten ben onu her şeyim olarak görüyordum. Mutluydum, ölene dek böyle yaşardım.
Şimdi ise o birisiyle konuşuyor. Ve ben işte ilk paragrafta hissettiklerimi yaşıyorum. Mide yanmasından uykusuzluğa kadar, bittim gittim sanki. Ve şaka değil bu, düşüyorum.
Ciddi değiller, sevgili değiller ve hatta doğru düzgün sohbet edemiyorlar. Kadın hakkında bunları biliyorum, kalanı sır. Bu A kişisi ile birlikte büyüdüğümüzden ve ben tam bie hayatsız olarak sadece kitaplarla yaşayan bir kişi olduğumdan oturup rahat on saat konuşabiliyorduk. Bunu başkalarında bulamıyor tabi. Dışarıda yığınla acayip zeki insan var ama biz saçmalıklarımızı bile birlikte yaratıp muhteşem düşünceler olarak damgaladık. Yani eksik ve fazla yanlarımız bir bütün oldu.
Yeni biriyle konuştuğunu öğrenince benim eteklerim tutuştu. Hayatının son günlerini yaşadığına inanan ve bunu engellemek isteyen bir deliye dönüştüm. Her şeyi yaptım, ilk defa ağladım mesela, suçladım, onlarca deda engelleyip geri açtım falan. Meğer gururla arkasını dönüp gidebilenlerden değil mişim. Elimde olsa ondan rıza almadan tutarım yanımda bir ömür.
Hâlâ buluşuyor, görüşüyoruz. Ona kendisini hep sevgili olarak gördüğümü söyledim. O da başkasıyla olmasam bile seni sevgili olarak görmem dedi, daha fazlasısın dedi, bu isteğim belki gelip geçer ama seninle kurduğumuz ilişki sonsuz dedi. Başkası olursa ben asla olmam dedim, umudum bitene dek dayanacağım dedim.
Aklınızda kötü bir adam canlanmasın. Dediğim gibi ikimizde çok hata yaptık. Anlatmak konuyu karmaşık hale getirecektir. Sadece beni silemez ve bende onu. Ve ben varken hayatında bir başkası da durmaz, kabul etmez kimse benim gibi birini. Kısacası A çıkmazda.

Zamanında yakınlaşmış, bundan keyif almış insanlar olarak şimdi bu durumda kurtulmamız mümkün mü? A'nın fikri değişir mi, nasıl değişir? Seni öyle görmüyorum diyen bir kişi geçmişi hatırlar mı? Belki öfkesinden belki inadından yapıyor olabilir mi? Onu nasıl etkim altına alabilirim?
Çok sayıda kitpa okudum, taktikler de denedim ama hemen yakaladı. Güldü. Dün bir mektup verdim ve içine her şeyi yazdım, bekliyorum da dedim.
Benimle iş planı yapıyor, birbirimize cidden hayatta ihtiyacımız var. O da bensiz ilerleyemez ben de onsuz. Ama bu mesele çözülmeli.
Değişir mi, beni sevgili olarak görmeye başlayabilir mi? Ona "hem dostluğu hem geceleri birlikte geçireceğin kişiyi aynı kişide bulsan kötü mü yani" dedim, o da keşke ama olmuyor işte dedi.
Fikrini nasıl değiştiririm. Onlarca defa düşün, hatırlayacaksın eski günleride dedim. O da tamam dedi, düşüneceğim dedi. Söz verdi. Ama bir daha konuyu açma da dedi, zor bir iş sürecinde ve bu konular ikimizide mahvediyor. Düşünmekten kaçıyor.
Böyle bir şey deneyimlemiş kimseler var mı? Dost, sevgili, arada bir şeyler ve sonra yeniden sevgili olan kimseler. Şansım var mı. Bir şey hissetmemek mümkün mü cidden? Ne olacks bu işin sonu? Hiç umut yok mu? Sihirli söz, sihirli hareket? Nasıl etkilerim nasıl her şeyi sende buluyorum dedirtirim.
Yardımınıza gerçekten çok ihtiyacım var.
Yaşadıklarınız için üzgünüm ama A'yı yanında tutmak ve sana karşı bir şeyler hissetmek için zorlayamazsın. Onun duygularını sen değil, kendisi bile yönetemez. İçten gelen şeyler bunlar. Bence çok üstüne gitmeyin. Bir süre geri çekilin. Sizin için zor olacak ama inanın ikinize de iyi gelecek. Bi geri çekilin. İkinize de düşünecek vakit, nefes alacak alan tanıyın.

E o senin gerçekliğin. Bende diyorum ki benim hayatımda kapladığı yer büyük. Ne yapayım, seni mi taklit edeyim? Olanı söylüyorum, aa Kudralobar diye birisi var ve eşi hayatında çok yer kaplamıyormuş diye olduğum hali ansızın tersine mi çevireyim?
Olması gereken, doğru olan bu demiyor, sadece olan bu, durum bu. Önemliyken önemsiz dersem ne işe yarayacak? Evet o yapabilir, ama eğer insan bir başka insanı biraz olsun tanıyabiliyorsa, eğer insan dünyanın en gizemli, bilinmez varlığı değilse, eğer insanın sözlerinde birazcık doğruluk bulunuyorsa o halde bence kolayca yapamaz diyorum. İmkansız değil ama zor bence. Bunu söyleyince kendimi özel mi yapmış oluyorum? Yok. Bende onsuz yapamam diyorum. O süper bir insan olduğundan mı? Yok.
Çakıldım zaten, onu anlattım.
Eğer insan kitapta yaşadığını sanmıyorsa, gerçek dünyanın farkındaysa, hayatın olağan akışına aykırılıkları farkedebiliyorsa, kedine bir roman karakteri muamelesi yapmıyorsa… Bakın ben de sizin gibi yazabiliyorum 🤭

Hayır daha çakılmamışsınız ama yakındır.

Bu ilişki bence olmaz. Başka insanlarla olmanız lazım. Aranızdaki dostluk ama gerçek bir aşk gibi gelmedi bana. Bir süre uzaklasmalisiniz. Sonra eski birer dost olabilirsiniz belki çekim veya cinsellik olmadan normal arkadaş olabilmeyi basarirsaniz bu sizin için çok daha iyi olur. Hayatınızı harcamayın. Sekssiz ve ilişkisiz geçiyor harcanıyor hayatınız. Disarda sizi çok mutlu edecek erkekler var. Evlenip çocuk sahibi olabilir süper bir cinsellik yaşayabilir size farklı dünyalar açacak başka bir erkekle olabilirsiniz. Geçmişe takılıp kalmamalisiniz. O da güzel bir çocukluk arkadaşı bir dost olabilir hayatınızda yani ama aşk bence böyle bir şey değil daha zevkli daha tatmin eden bir şey.

Of yaş kaç?

Bu situationship bizim ülkeye uygun değilllll kaç defadır aynı şeyi söylüyorum.

Dizi tadında ilişkiler yaşamak mayamızda yok. Kardeşim alacaksın adamı karşına benim niyetim ciddi geldim şu yaşıma var mısın yok musun? Varsan devam edelim evlenelim yoksan da hadi naş oyalama beni diyeceksin yeter bu bizim kadınlarımıza bu tür ilişkiler kadınları sömürüyor erkeklerin işine geliyor

Olay daha da ilginç bir noktaya geldi. Adam sizin ona aşık olduğunuzu biliyor, karşılık vermiyor ama iletişime de devam ediyor. Bunu genelde kadından cinsel olarak fayda sağlayan erkekler yapar. Adamın cinsel bir çıkarı da yok.

Hem bu konu hem diğer konulardaki yorumlarınızdan ben sizi “Yalan Dünya-Açılay”a benzettim. Birbirinizin aynısı olduğunuzu söylediğinize göre o da böyle bir tip. İkiniz de kendinizi toplumla uyumsuz, aykırı, farklı, özel, anarşist tipler olarak görüyorsunuz. Muhtemelen ikiniz de asosyalsiniz. 10 yıldır ikinizin de hayatında başka kimse olmama sebebi bu bence. Adamın bu iletişimi sürdürme sebebi de bu gibi geldi bana.

Aranızda sizin kafanızda kurduğunuz gibi bir şey olduğunu sanmıyorum. Bu adam olur da sevgili yaparsa sizin için “öylesine arkadaşımdı, bana takıntılıydı” gibi şeyler söyleyebilir.
yine fayda sağlıyor aslında, adamın olayı tamamen çıkar ilişkisi. bence tespitiniz doğru.

önceki mesajlarından parçalar koyuyorum :

Yine de A'nın yıllar önce attığı yakınlaşma adımına heyecanla karşılık verdim, yapıştım adeta.
bu situationshipi başlatan konu sahibi değil, karşı taraf.
Şak diye bırakırsa beni kendisi de yolda kalmış olur. Planladığı işi bensiz yapamaz mesela.
sanat sepet işleri yapıyorlar belli. bence adam, konu sahibinin yaptığı bir şeyleri araklamak için bu olayı başlatmış, yıllarca ağzına bir parmak bal çalıp emeğini sömürmüş. şimdi de başından atmaya çalışıyor.
Sürekli bana "bizim yarattığımız şey gelip geçici hazlarsan daha üstün" diyor
bir yandan da ceylanı da ürkütmek istemiyor, yan cebinde kalsın istiyor.
Mesela iş planı var ve o planda ben kendisi kadar önemli yere sahibim. Ciddi ciddi çalışıyor üzerinde. Benden kaçması demek planlarından, hayallerinden kaçması demek.
buradan bi mathilda effect olayı çıkarsa şaşırmam.

Sizin ilginiz de hayatı boyunca şeftaliden başka meyveyle tanışmamış birinin onun meyvelerin şahı olduğunu düşünmesi gibi. Adam da başkasıyla deneyemeyecek kadar korkak olduğu için arkadaş mı ne olduğunuz belirsiz bir ilişkiniz vardı.

Tarafların ilişkiye istekli olması güçlü bir ortak alana sahip olmaktan daha önemli. İlk şart budur zaten. Adamın hayalinize katılımcı olmamasını taktikle değiştirmeye çalışmanız çok anlamsız o yüzden.

Onun çıkarı yedek kulübesinde olmanız. Hiç umduğunu bulamazsa çekim olmasa da karşı cins olarak döneceği bir zemin var. Sizin onda partner olarak olası yeriniz 'hiç yoktan iyidir' gibi duruyor malesef üzgünüm. Daha fazla ısrar etmek kendinizi küçük düşürmek olur.

Salın onuda kendinizi de hür bırakın .Bu nedir esaretin bedeli gibi yani keşke tanışmamış olsaydınız kendinizi esir ettiğiniz şu dünyadan çıkın.Beceriksizligi kabul etmemek bu saplantı bu.Bana çok güzel falan gelmedi aranızdaki saçmalık.Birbirinizin gelişmesini engelliyorsunuz.Akilli çocukmus umarım kendi potansiyelini yaşamaya devam eder .Size ne diyebilirim .Çok hatalı gittiğiniz yol insan hayata yaşamaya gelir yok cocukluktan şöyle böyle.Onun gözü açılmış artık farkında ve onun arkadaşlığını da birine gerçekten aşık olur olmaz kaybedeceksiniz.Sizi sevmiyor tanidiksiniz eskiye dairsiniz yanınızda rahat olsada tutku yok boşa çaba bunlar üzülen de siz olacaksınız.İlerleyen aylarda yazın öyle oldumu olmadimi ?

Bu arada o sizden hızlı güncelleniyor siz zor bulursunuz eski A yi .Bunuda zamanla görürsünüz.O çoktan değişmiş siz sadece egosuna iyi geliyorsunuz iyice güç alsın askıda bulacak tutkuyuda sizde kendi kendinize söyler yazarsınız .Tamamen fikrim bu

Aman siz hala anlamiyorsunuz bekleyene git demez çoğu erkek.Yillarinizi harcayın durun madem Ciddi niyeti yok sizinle hayatını birleştirme fikri yok .İstediğiniz kadar cabalayin istediğiniz kadar da bekleyin biz ne karisiriz on sene sonra onun çocukları büyürken öyle bakarsınız hele bı aşık olsun da size bunları söyleyen A yi taniyabilecekmisiniz bakalım.Sevgilisinin bir kelimesine bakar sizin o çocukluk arkadaşlık fanteziniz . Seveceği birine bakar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X