Daha öncesinde de tanıdığım son 1aydır daha sık görüştüğüm biri vardı. Arkadaş tarzı başlayıp flört tarzına dönen. Çocuktan hoşlanmaya başlamıştım. Bu tek taraflı değildi ama bana karşı bi sıcak bi soğuktu. Mesafeli olmamdan yakınıyordu. Neyizde ne yapmamı bekliyorsun dedim. İyi vakit geçiriyoruz çıkma teklifi yok artık. Bi şeyler yaşayınca sevgilindin zaten dedi. Son buluşmada yakınlaştık. Gayet memnundu hatta ben devam etmek istemedim yeniyiz ve aşırı duygu yok diye.çekim çok fazla falan dedi. Sonrasında hiç yazmadım o da yazmadı. 1 hafta sonra mesaj attı napıyosun diye. Bu nasıl bi sevgililik falan diyince çekim yeterli değil, diğer sebepte yaş farkını ileri attı 5 yaş küçük benden. Ve arkadaş kalalım dedi. Kızlar bu nedir şimdi ben mi çok abartıyorum. Yaptığı yalan söylemek ve bi şeyi bile bile (yaşı) ileri gitmek değil mi.Güvenim çok kırıldı insanlara karşı, hiç beklemediğim beni üzmez dediğim biriydi. Yok yani hoşlanma, sevme anlarım da. Öyleymiş gibi yapıp sonra yan çizmesine çok kırıldım