• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güvenim sarsıldı

herkese merhaba içtenlikle bana yardımcı olur musunuz? Erkek arkadaşımla güzel giden bi ilişkimiz var bu zamana kadar bir sorun yaşamadık hiçbir tereddütüm olmadı. Konuya geleyim arada sırada yakın erkek arkadaşıyla PUBG oynuyorlardı bende istemedim ortamı sevmediğim için her neyse ben böyle diyince tamam oynamıyorum dedi hatta sildim falan dedi bugün telefonda konuşurken arkadası yanındaydı oyun sesi geldi ben oynamıyorum o oynuyor dedi bende şüphelendim adını soyadını girince hesabı çıktı ve ikisi bir iki el oynamış baktım kız falan yok hep erkekler var ama benim güvenim sarsıldı akşam buluşacağız ve yüzüne karşı konuşmayı düşünüyorum nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz
Sevgilinize üzülüyorum ya, yakın zamanda "terkedildim nasıl atlatabilirim" adlı konunuzla geleceğinize eminim.

Bırakın oynasın o kadar alanını kısıtlamayın. Ama yalan söylemesi benimde canımı sıkardı sonuçta küçükte olsa yalan

Aynen öyle akşam nasıl yaklaşım sergileyim sizce
Güzellikle konuşun bence, yalan söylemenin güveninizi kırdığını açıkça oynuyorum deseydin bu kadar tepki vermezdim falan diye… ama dediğim gibi sizde çok müdahale etmeyin artık sadece yalan istemediğinizi söyleyin

O zaman bana oynamıyorum demicekti yalan konuşmayacaktı düzgünce oynuyorum deseydi zaten konu kapanırdı yalana başvurmasına tepkim

O kadar baskı yapıyorsunuz ki…
Yalana başvurmayıp neye başvuracak.

Arkadaşınla oyun oynuyor diye ayrılırsın bu yaptığın saçmalık.

O zaman bana oynamıyorum demicekti yalan konuşmayacaktı düzgünce oynuyorum deseydi zaten konu kapanırdı yalana başvurmasına tepkim
He biz de inandik konuyu kapatacaginiza.

Adam zaten sizin konuyu kapatmayacaginizi bildigi icin boyle bir sey yapmis. Yalan hos bir sey degil ama karsinizdakini bu yola siz itiyorsunuz.

Allah sevgilinize sabir versin.

Bence tuvalet cezası verin. Tuvalete kapatın.
1750354550239.webp

Bence siz ilgi seviyorsunuz sırf insanlar sinirlenip saydırsın diye açıyorsunuz bu konuları yoksa müdürüm diyen birinin böyle olmasını kabul edemiyorum ben.

Konu bana yalan söylemesi sildim deyip
İnsanlara böyle onu yapma, bunu oynama rahatsız oluyorum falan derseniz yalan soylettirirsiniz. Bu kadar müdahaleci olmayın. Ben de oyun oynarım bazen yada bomboş işler yaparım eşim bazen laf eder bu boş hobilerime o kadar sinir olurum ki. Yani ya kavga edilecek ya da zorla yalan soylenecek. Durum böyle.

Hem yalana siz sürüklüyor hemde hesap soruyorsunuz.Size ne mesela oyun oynamasında sizin icin sorun olan ne.Siz zevk almayabilirsiniz o alıyor ki oynuyor.Şu erkekleri birey değilde çocuk yada güdeceğiniz koyun gibi gördüğünüz sürece mutlu huzurlu ve yalansız bir hayat kuramazsınız.

İnsan birlikteyken özgür hissetmediği biriyle neden sevgili olup, ömründen zaman paylaşır ki …

Back
X