Güvenim yıkıldı bir kere...Sİzce?

sen kaç yaşındasın, babanla tanıştımı bu şahıs

ben 27 yaşındayım..babam böyle biri olduğunu tanıştığımı söyledim ve bana çık gez dolaş kafana uyuyosa bakarız dedi....
babamın o psikopatın yaptıklarından haberi yok ...annem biliyor annemde çıldırdı zaten....annem babama demiş o çocuk
dengesiz hareketleri hoşuma gitmedi sweety de istemiyor demiş...konuşmuyorlar demiş...

ben 27 yaşındayım..babam böyle biri olduğunu tanıştığımı söyledim ve bana çık gez dolaş kafana uyuyosa bakarız dedi....
babamın o psikopatın yaptıklarından haberi yok ...annem biliyor annemde çıldırdı zaten....annem babama demiş o çocuk
dengesiz hareketleri hoşuma gitmedi sweety de istemiyor demiş...konuşmuyorlar demiş...

çok iyi, sakın öyle şarkıyla şiirle aklına girmesine izin verme canım

34 yaşında biri bunu yapıosa bunu düşünmeye gerek yok ya 18-19 yaşında ki insanlar yapıo bunları istemiyorum dediğinde başına bela olmaz inşallah...

Bende vardı bi tane. Teklifini kabul edeyim diye ev telini binlerce kez çaldırıp kapatmalar, mail adresimi hacklemeler, kendimi intihar edicem demeler :27: Aman aman aman uzak dur...

Babanızın tanışalım demesini beklerdim.
İyi ki akıllı bir anneniz var

Babanızın tanışalım demesini beklerdim.
İyi ki akıllı bir anneniz var

canım babam tanışalım dedi iş yerine gideyim beraber yemeğe çıkalım filan dedi ama ben zaten
yeni tanımaya başlamıştım....herşey netleşmeden açıkçası ailemle tanıştırmak istemem...
annemle tanışma konusuna gelince o biraz zoraki oldu...yemekten sonra eve giderken
annenle tanışayım diye çok ısrar etti...ne kdr hayır dedi isemde geldi kapıya dikildi...
ee kovamıosun daaa...:) nese bir merhabaları oldu ve kahve içtiler 20 dk durdu zaten...

Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Ben 9 aylık ilişkimde bu tür şeyler ya da benzer şeyler yaşadığımı söyleyebilirim. O şüphe içine bi düştümü kurtarana aşk olsun. Bende benzer olaylar yaşadım affetim devam etti. O telefonunu bi kere olsun elime alamadım. Aynen sen bnim karımsın diyor. Bende diyorum kocasının telefonunu bile alamıyor adama gülerler diyorum. Öyle böyle çok zor toparlandım. Hayatımızda facebook yasak. Benden habersiz açmayacaktı bende tabiki. bi kere açtı bnm için o an bitti :) facebook şifresini biliyordum e-mail adresini şifresini herşeyini değiştirdim artık giremiyor:) Başka hesabı oldğnuda düşünmüyorum aynı işyerinde çalıştığımız için sürekli beraberiz mutlaka görürdüm email şifreleri msn şifrelerini hep biliyorum :) güven mi güveniyorm ama içimdeki o şüphe kuşku hiç bir zaman gitmeyck şans ver ama hemen güvenme derim ben.

Onu nasıl kendime bağladığımı gelince sana asla güvenmeyeceğim seni asla affetmeyeceğim ve hakkımı asla helal etmeyeceğim diyerek vicdan azabı çektirdim. Sürünsün bırak. Hata bi kere yapılır tekrar edilmez diyorum ben.

yok tatlım yaaa...şüphelerle yaşanmazki adam eğlensin gününü gün etsin bende evde kafa yiyeyim...
böle ilişki yaşanmazki....ömrümden ömür gider...ne gerek var....

bu adamdan size hayır gelmez çok dengesizçe hareketleri var ne öyle ağlama face msn karıştırma ayy çok sıkıcı senin yerinde olsam yol veririm

Back
X