Güvenim yıkıldı bir kere...Sİzce?

sweety iliski baslayali sanirim uzun bir zaman olmadi ve bu kisa zaman içerisinde sana bu sevgi sozlerini
soyledi... iste bu bana hiç samimi gelmiyor. Erkekler ya duyduklari her heyecani sevgi ve ask zannedip aldaniyorlar ya da karsilarindakini aldatiyorlar. Güven iliskinin ilk temel tasi, saygi sevgi $u bu hep guvenin uzerine insaa olabilecek seyler güvensizlik varsa digerlerinin çokmesi anlik birsey... Canim bence açikca konussan da rahatlasan... herseye ragmen kaybetme korkusu tasiyor musun? yoksa gitse rahat mi edeceksin... bence bir an once netlestir, neticeye bagla ki rahat olasin...
....

tatlım hayatımda olamadıki kaybetme korkusu yaşayayımm....benim hayatıma güven duygusunu sağlayamayan biri dış kapının mandalı hesabı orada kalır....bunun çabası bir garip.....birde şu var kaçan kovalanır hesabı hiçbir şekilde tepki vermiyorum yaaa bu ona cazip geliyorda olabilir...ne bileyim....şu kesin ne ona ne sevgisine inanmıyorum.....aslında onunla konuştum bitti dedim aradan 1 hafta geçiyor sessiz sedasız haydaaa bir msj bir mail....böle şimdilik....bir gün pess edecektir....tekrar konuşmayıda düşünmüyorum....adam olan anlar.....öküzse ben napimmm....

Bence şifreyi baştan vermemek en iyisi her zaman ama yine ucuz kurtulmuşsunuz. :)

evt ders olsun bana:) 1 yıl önce nişanlanıp ayrıldım adam bana şifrelerni verdi mülayim karıda kızda nette işi olan bi tip değildi....bu hackleme olaylarını biliooo karı kız face msnleri çokkkk yemediği halt yok...aşkımdan da ölüp geberiomuş hahahahaaa kıçımın kenarıııı:)

....

tatlım hayatımda olamadıki kaybetme korkusu yaşayayımm....benim hayatıma güven duygusunu sağlayamayan biri dış kapının mandalı hesabı orada kalır....bunun çabası bir garip.....birde şu var kaçan kovalanır hesabı hiçbir şekilde tepki vermiyorum yaaa bu ona cazip geliyorda olabilir...ne bileyim....şu kesin ne ona ne sevgisine inanmıyorum.....aslında onunla konuştum bitti dedim aradan 1 hafta geçiyor sessiz sedasız haydaaa bir msj bir mail....böle şimdilik....bir gün pess edecektir....tekrar konuşmayıda düşünmüyorum....adam olan anlar.....öküzse ben napimmm....

Himm o kadar zaman gectikten sonra bir daha bir daha yazip ariyorsa cani slkildikca senin kapiyi caliyor olabilir:)
Iyi, en azindan sevdigine inanip yelkenleri suya indirmiyorsun...

Himm o kadar zaman gectikten sonra bir daha bir daha yazip ariyorsa cani slkildikca senin kapiyi caliyor olabilir:)
Iyi, en azindan sevdigine inanip yelkenleri suya indirmiyorsun...

yok olesya'cım...artık bünyem yani hafızam dolu ...kotam doldu boş yer yok:) sevgi sözcükleri evt kadın ruhunu okşar ama
bu birine inanıp peşinden gitmeyi gerektirmez....heleki güven vermiyosa hiç gerektirmez...kendi etti kendi buldu...
sürünsün dursun....bakalım ne kdr sabredebilecek bu duruma.....:9:

günümüz erkekleri kendilerini çok akıllı sanıyor kızlar.....

çok şükür zekiyiz, oyunlarını ortaya çıkarmak hiçte zor değil:)

bu şahıs fena kıçının üstüne oturdu, ama anlamaz ki....hödükkkk:)

böle tipleri allah herkesten korusun.....İyi insanlar çıkar inş.karşımıza...:nazar:

Back
X