• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

güvenimi sarsan Kocam sizce ????

İş yerinde ki arkadaştan kıskanmak saçma aynı ortam sonuçta eşim iş yerinde kızlarla plates konuşup seni de çağırıyorlr gidersen eğer dedi bende tamm bakarız deyip geçtim nasıl konşursun deseydin eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak olacaktı bu biraz rahat bırakın şu adamları yazık valla ya

Surekli görüşüyormusun konuşuyormusun bir şey dedi mi bir şey yaptı mı diye sormak çok yanlış.
Sevip kiskanan es değil de ceza veren anne moduna girmiş oluyorsunuz böyle davranınca.

Yine de eşin boş bırakmaya gelmiyor sanırım.
Böyle sorma evet samimiyim is yerindekilerle demez zaten.
Sohbet esnasında ağzını yokla.

İşin durumuna göre sorular uydur, ^hayatım çok yorucu işin ee ordaki arkadaslarin (x bayanlar) yardimci olmuyor mu sana sen hepsine nasıl yetiseceksin ^
Bu sorunun cevabı sana az çok iş yerinin havasını koklatir.

Salliyorum yine adamın üstü leke olmuştur ^ Aşkım bunu silseydin leke yapar görmedin mi hadi sen görmedin o kadar bayan var biri de selpak Uzatmadi mi sana sil diye^ vs vs ... böyle sorularla kokla ortamı. .

Onu yapıyorum agzından laf alıyorum almasınada bu durum benim için daha kötü oluyor başlı başına kavga sebebi
Yok şu bunu dedi yok ş şöyle dedi yok şu filmi izledik güzeldi yok şunu yedik yok şunu içtik bu böyle şu şöyle iş dışında herşey yani

İş yerinde ki arkadaştan kıskanmak saçma aynı ortam sonuçta eşim iş yerinde kızlarla plates konuşup seni de çağırıyorlr gidersen eğer dedi bende tamm bakarız deyip geçtim nasıl konşursun deseydin eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak olacaktı bu biraz rahat bırakın şu adamları yazık valla ya
Niye böle düşünüosunuz anlamıorum benim eşim konuşamaz milletin karısı kızı ike neden plates konuşsun siz kalkıp arkadaşlarınzla erkek tabi aynı muhabbetleri yaptığında rahaysz olmuycak mı kendi eminim olur eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak nedir ya rahatsz oluyorsam dile getiririm

ilkokuldamı babana sikayet ediyor ne sacma birsey karı koca oturup halletmek yerine aile bireylerini neden araya sokuyor.. yalan soyleyip guven sarsmayacak kadınlar sonra yok sıktı yok cok konustu

Peki tıplam 4 kişi diosunuz 4ü de erkek peki diğer 3 kız tek eşiniz erkek olsa hatta baxen 4 e 1 bile oluyor ayrıca gün aşırı nöbette yani bir gün gidiyor bir gün evde ve üstüne üstlük 24 nöbeti yani bir sabah gidiyor taki ertesi sabaha kadar bu şekilde düşünün bide gercekten bnmi abartiyorum

Evet abartıyorsunuz.
4 erkek olduklarını nerden çıkarttınız ki? Danışma, güvenlik ve müdürlük sadece erkeklerin yapabileceği işler mi?

Siz öncelikle aranızdaki veya kendi özgüveninizdeki başka şeyleri sorgulayın, nöbette kadın olmasa rahat edeceksiniz anlaşılan. Peki sokaktaki kadınları ne yapacaksınız? Bu adam otobüse de mi binmiyor? Markete de mi gitmiyor? Sokakta yürürken de mi kadın görmüyor?
Kadınları toplu alanlardan men edelim, siz rahatlayın. Uyar mı size?

Niye böle düşünüosunuz anlamıorum benim eşim konuşamaz milletin karısı kızı ike neden plates konuşsun siz kalkıp arkadaşlarınzla erkek tabi aynı muhabbetleri yaptığında rahaysz olmuycak mı kendi eminim olur eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak nedir ya rahatsz oluyorsam dile getiririm
Canm konuşma dersen onlar kıymete biner eşimde tel noları bile yok işte kalan muhabbet adam 12 saat çalışıyor 24 saat nöbette oluyor konuşabilir sen izin vermiyorsunda noluyor can ciğer oluyorlar şu an emin misn hiç konuşmadıklarına...

Evet abartıyorsunuz.
4 erkek olduklarını nerden çıkarttınız ki? Danışma, güvenlik ve müdürlük sadece erkeklerin yapabileceği işler mi?

Siz öncelikle aranızdaki veya kendi özgüveninizdeki başka şeyleri sorgulayın, nöbette kadın olmasa rahat edeceksiniz anlaşılan. Peki sokaktaki kadınları ne yapacaksınız? Bu adam otobüse de mi binmiyor? Markete de mi gitmiyor? Sokakta yürürken de mi kadın görmüyor?
Kadınları toplu alanlardan men edelim, siz rahatlayın. Uyar mı size?

Olurmu canım öle şey yanlış anlaşıldım sadece beni raatsz eden bi durum yoksa öle bi şey olması ne mümkün

Yani bana kocamın sabaha kadar başka kadınlarla oturması dipdibe laklak yapması rahatsz ediyor

Canm konuşma dersen onlar kıymete biner eşimde tel noları bile yok işte kalan muhabbet adam 12 saat çalışıyor 24 saat nöbette oluyor konuşabilir sen izin vermiyorsunda noluyor can ciğer oluyorlar şu an emin misn hiç konuşmadıklarına...
Ewet eminim çünkü raatsz oldum kişilerin şubeden ayrıldı baika bi şube ye geçti şy anki arkadaşlarınun hiç birinide tanımıyorum

T
Ewet eminim çünkü raatsz oldum kişilerin şubeden ayrıldı baika bi şube ye geçti şy anki arkadaşlarınun hiç birinide tanımıyorum
Tanımıyosun işte hiç mi yeni kadın gelmedi çalışmaya en azından benm eşim konuşuyor yalan söylemiyor beni de rahatsız etmiyor huzurluym içim rahat inl sizde öyle olursunuz:KK59:

T

Tanımıyosun işte hiç mi yeni kadın gelmedi çalışmaya en azından benm eşim konuşuyor yalan söylemiyor beni de rahatsız etmiyor huzurluym içim rahat inl sizde öyle olursunuz:KK59:
Ne güzel daim olsun ben bayanlarla konuşmasndan raatsz olmuorum ki sewmediğim insanlar la konuşunca delleniorum

Ben seni haklı buldum. Çok güvenilir bi tip gibi gelmedi bana açıkçası eşin. Ama bu dediklerinin hepsi geride kalmış.

Aslında iyi fkir fena olmax ben bunu neden düşünemedim töbe est:dondurma:
Bncede dene basit bi aklına sokmayla kalma herkes bekliyor bütün kadınlar bunun kocasına yazarız biz diye allah ım ya kendine güvenmeyen insan kıskanır kadın ya da erkek farketmez

Yapıorum ediorum geliorum gidiorum hazmedemiorum güvenmiorum... Bla Bla Bla...

Konunuzla hiç alakası olmayacak ama ben bu Türkçe kelimeleri eksik kullanıp konu açanlara çok takılıyorum. Neden harfleri eksik yazarsınız? Ne anlarsınız bilmiyorum ki? Biz de telefondan yazıyoruz ama yanlış yazmamak için kelimelerimizi 100 kere düzeltiyoruz. Ufak tefek hatalar olabilir tabii ki ama bu nedir yahuuu???

Baskı yalanı doğurur tepki vereceğinizi bildiği için yalan söylemiş söylemeseydi iyiydi ama olmuş haklısınız güven kaybı yaşamışsınız ama biraz rahat bırakın bakalım nolcak kendi haline

Kizlarla olan sorununuz probleminiz nedir? Yeryuzunde bi sizin kocaniz var sanki herkes sizin kocanizin pesinde. Bu ne ovguvensizlik ya. Siz uc tane erkekle nobet tutsaniz demekki kotu seyler yapacaksiniz. Bu nasil bir kafa ben anlamiyor.

Bu kadar üstüne düşüp totosunu kaldırıp, ufff boğucu kadın dedirteceğine
ilgini çek aklı sende kalsın.
Benim hanım beni hiç aramıyor soğudu mu ne yaptı diye kudursun.

Son düzenleme:
Back
X