güvenle aram dertte

Elbetteki... Eğer birşey saklıyorsa zaten tepki verecektir, ne gerek var diyecektir vs...
Kişiliğine göre bir açık verir yani... Denemeden anlaşılamayacak bir durum kısaca.
Davranışına göre hareket etmeli bence :)

Birşey sakladığını mı düşünüyorsun ki? Merak ettim sadece...

sadece gecen gun telefonu elindeydi mesaj yazıyordu galiba odaya ben girdim hemen cebine soktu ama bu sadece birkez oldu bende sormadım yoksa mesaj bile atsa açıklama yapar yada telefon gelse konuşurdu telefonda hep cepte hiç ortada durmaz galiba bu yüzden de içime dert oldu

sizden önce 7/24 netteymiş
şimdi 7/12
hmm..
tel. değil ama mail şifrelerini bir almak lazım
pcnize bi key logger yükleyin
nişanlınız sizin eve geldiğinde "canımcım face ini açsana bişe göstericem" deyin
ya da mailini
alın şifrelerini
bi kontrol edin bakalım
tüm gün ne yapıyomuş nette

msnini kullandıgı adresin facei kapalı canım face için yeni adres aldık onun şifresini biliyorum temiz çok şükür şimdilik orası ama benim ki msn de takılır genelde

sana telefonuna bakmak için taktik vereyim. bende oyle verbakayım demem hemen verir desem ama kendime yediremem . ben naparım biliyo musun sinemaya gittiğimizde ver aşkım sessize alalım derim sonra atarım cantamda dursun istersen derim. sinema biter bitmez tuvalete gider karıştırırım:1: guvenmediğimden mi hayır ama yediğimiz kazıklardan olsa gerek temkinli olmakta yarar var

sana telefonuna bakmak için taktik vereyim. bende oyle verbakayım demem hemen verir desem ama kendime yediremem . ben naparım biliyo musun sinemaya gittiğimizde ver aşkım sessize alalım derim sonra atarım cantamda dursun istersen derim. sinema biter bitmez tuvalete gider karıştırırım:1: guvenmediğimden mi hayır ama yediğimiz kazıklardan olsa gerek temkinli olmakta yarar var
bunun için sinemaya mı gideyim şimdi :) alıp kartıştıracagım içim rahatlasın :)) birgun bana rehberini gösteriyordu nasıl kaydettigini falan soayada göre kaydediyor aile hep ilk sırada oluyor bu şekilde sonra kız isimlerine geldi hemen kapattı

evet sinemaya git :) şimdi diyecek hayırdır bana guvenmiyor musun diyecek. hem erkekler telefonunun karıştırılmasında nefret ederlermiş. ne bileyim ben oyle yapıyorum aslında hergun karıştırmak istiyorum ne kadar meraklıyız durduk yere huzurumuzu kaçırıyoruz çevremizde duyduklarımız bizi nasılda etkiliyor

evet sinemaya git :) şimdi diyecek hayırdır bana guvenmiyor musun diyecek. hem erkekler telefonunun karıştırılmasında nefret ederlermiş. ne bileyim ben oyle yapıyorum aslında hergun karıştırmak istiyorum ne kadar meraklıyız durduk yere huzurumuzu kaçırıyoruz çevremizde duyduklarımız bizi nasılda etkiliyor

kesinlikle ama haksızda sayılmayız neler görüyoruz duyuyoruz birsey varsa evlenmeden çıksın ortaya demi sonra iş işten geçmiş olur

Ben de eski sevgilimin telefonu ortadayken bakmak isterdim ya bu ne şimdi ne gereği var falan derdi, faceine açıkken baktırmazdı sonra da aman ne sanki face değil mi al bak diye laf yapardı, kendine güvendirmeye çalışırdı ama sonra öğrendim ki başkası varmış 1 buçuk ay 2in1 yapmış yani.

kendime sinir olmaya başladım. Içimde hep bir şüphe var bu duyguyu bastıramıyorum. Nişanlımın telefonunu birkere bile kurcalamadım bırakın elime bile almadım merak ediyorum ama belli etmemeye calısıyorum o da çok güvenir bana hiç şüphesi oldugu sanmıyorum yada belli etmiyor bilemiyorum ama ben öyle degilim.
Güvenimi sarsacak hiç birsey yapmadı şimdiye kadar çok şükür nişanlamadan öncede 7/24 internette olan biriymiş simdi o bile seyreklesti sadece gündüzleri takıyor nette ama benim içimde hep bir güvensizlik var dürüst biliyorum güvenimi sarsacak birseyde yapmadı bu zamana kadar çok şükür ama ben neden tamamen neden güvenemiyorum neden rahat olamıyorum neden sürekli beni birseyler dürtüyor sinir olmaya basladım bu içimdeki sese bana yardım edin lütfen.
Düğün öncesi kendimi sinir etmek için birseyer mi arıyorum rahat mı batıyor bana anlamadım

şeytan elindekiyle arkadan arkadan dürtüyor herhalde seni:47::47::47::47:. Kuzum güvenin tamsa ki öyle demişsin olmayacak düşüncelerle kafanı meşgul etme derim. Ne güzel nişanlınla gez dolaş böyle düşünceleride at gitsin. Yapışıp kalırsa sana bak gitmez söyleyeyim. Mutluluklar:16::16:

Nişan atmak öyle kolay ki, yüzüğü çıkarırsın bitti dersin biter. Yani demem odur ki nişanlın seni aldatacağına, nişanı atar biter gider. Niye kendini sıksın ki gizli kapaklı iş çevirmek için.

O yüzden ne telefonunu kurcala, ne de dedektifcilik oyna. Keyfini çıkartmaya bak hayatın.

Son düzenleme:
Nişan atmak öyle kolay ki, yüzüğü çıkarırsın bitti dersin biter. Yani demem odur ki nişanlın seni aldatacağına, nişanı atar biter gider. Niye kendini sıksın ki gizli kapaklı iş çevirmek için.

O yüzden ne telefonunu kurcala, ne de dedektifcilik oyna. Keyfini çıkartmaya bak hayatın.

güzel söylüyorsunda canım başkasıyla evlenip eski sevgilisiyle görüşenlerde oluyor onlarda zamanında nişanlıydı neden nişan atmak yerine sevmedikleri biriyle evlenmeyi tercih ettiler... bunları yapmak iyi birsey degil biliyorum uyuyanı uyandıracagım hem bu şekilde keyfini çıkarmaya çalışıyorum yine de tesekkurler

sadece gecen gun telefonu elindeydi mesaj yazıyordu galiba odaya ben girdim hemen cebine soktu ama bu sadece birkez oldu bende sormadım yoksa mesaj bile atsa açıklama yapar yada telefon gelse konuşurdu telefonda hep cepte hiç ortada durmaz galiba bu yüzden de içime dert oldu

bence çok riskli bir hareket

zaten bi kadın durduk yere şüphelenmez
ben senin konunu ilk okuduğumda şüpheleniyosan, gözünün takıldığı bişe vardır diye de düşünmüştüm..

bence çok riskli bir hareket

zaten bi kadın durduk yere şüphelenmez
ben senin konunu ilk okuduğumda şüpheleniyosan, gözünün takıldığı bişe vardır diye de düşünmüştüm..

evet en iyisi biranda telefonunu istemek çıkarıp verirse kurcalamam ama ne yapacaksın nerden çıktı derse birşeyler var demek olur

evet en iyisi biranda telefonunu istemek çıkarıp verirse kurcalamam ama ne yapacaksın nerden çıktı derse birşeyler var demek olur

şimdi evliyim ama sevgiliyken de aynıydım
muhatabımın tel.i rutin kontrollerimi yaparım

şimdi birileri gelip "güvenmediğim erkeğe erkeğim demem" diyecek
ben onlara peşinen "insan bilmediğinden korkar. bilirim, kafam rahat olur" diyeyim

Ya herkesi ayni kufeye de koymamak gerek biraz.
Bakiyorsun adam duzgun huyu suyu belli, noluyosa birsey oluyor birden esrarengiz birine donusup hic ummadigin seyler yapiyor.
Sonra bir baskasina bakiyorsun ne yaptigi belli degil, guvensiz bir havasi var, ama bir bakiyorsun en cok guvenilecek insan cikiyor...
O biraz insanin icinde olacak, ben etrafimda bunun gibi ornekler cok gordum.
en yakinimda iki arkadasimin basina geldi, ayni ofiste arkadasiz.

Esra adinda arkadasimin dugunu Temmuz ayinda, Ozlem adinda arkadasimin dugunu Haziran ayindaydi.
Ozlem dugunune 1 ay kala ayrildi.. Sebepler belli.. Cocuguda bir gorseniz mulayim, aile insani, guven veren biri... 2 yil birlikteliklerinin ve 6 ay nisanliliklarinin sonucunda evleneceklerdi.. Ama nasip degilmis, yapacagini yapti cocuk ve arkadasimda cok sorunlu ve tartismali bir surecle birlikte ayrildilar.. Zor atlatti ama atlatti.
Esra`ya gelince, adam serseri tiplinin tekiydi. Herkes diyordu bunlar bir yola cikti ama hadi hayirlisi, olmaz bu is ama bakalim gorecegiz diye. Su anda 2 senelik evli cocuk kizi el ustunde tutuyor hem ailesine karsi hem cevresine karsi. Goruntu ve tavirlar zaman zaman aldatabiliyor insani...

Her konuda bu boyledir zaten, ne olursa olsun herkesin huyu farklidir, herkesin belli bir durumda olanlara tepkisi de farklidir.
Deneme yanilma tahtasina dondurmemek icin, karsindaki insanin haline gore ve huyuna gore birseyleri yapmakta fayda var bence...
Allah hepimize hayirli yazgilar versin ve bu gibi guvensizlik doguracak durumlarla karsilastirmasin insallah..

Back
X