Guvenlik sorusturmasi

Lazolinda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2018
142
65
98
Rize
Konuyu dogru yere mi actik bilmiyoruz ama ne olur tasinmasin.

Arkadasim insallah bu eylül atamasinda atanip ogretmen olacak. Iki sene once ilac icerek intihar tesebbusunde bulunmustu. Polis kayitlarina gecmisti. Simdi merak ettigimiz konu bu durum guvenlik sorusturmasinin olumsuz sonuclanip atamanin iptsl olmasina sebep olur mu. Bilgiso olan arkadaslar lutfen bize yardimci olun

sanmiyorum ama suna dikkat edin hakkinda bir suc veya dava vs goruldu ise onu eksik yazmamasi gerekiyor. yani yalan beyana girecek herhangi bir eksiklik yapmasin. bir avukata danismakta fayda var yine de. o formu iyi doldursun ama
memurlar netten falan daha fazla cevap gelir bir de. oraya yazin

memuriyete engel cezalar belli zaten. kesin kazandiysa fetoyle falan ilgisi yoksa atamasi iptal olmaz diye dusunuyorum. bizim kurumda hakkinda davasi olup atamasi gec yapılanlar olmustu sadece.

memuriyete engel cezalar belli zaten. kesin kazandiysa fetoyle falan ilgisi yoksa atamasi iptal olmaz diye dusunuyorum. bizim kurumda hakkinda davasi olup atamasi gec yapılanlar olmustu sadece.
Kontenjanin icinde ve herhangi bir teror orgutu ile uzaktan yakından alakasi yok. Insallah dediginiz gibidir tesekkurler 😊

Kontenjanin icinde ve herhangi bir teror orgutu ile uzaktan yakından alakasi yok. Insallah dediginiz gibidir tesekkurler 😊
ben kesin listelerde adi var gibi dusundum. mulakat falan olmayacaksa yine dedigim gibi olabilir. ama mulakat olacaksa eleyebilirler belki o konuyu bilemiyorum

Hastane raporlarına geçtiyse, psikiyatri uzmanından alınacak "öğretmenlik yapabilir" raporu verilmeyebilir. Çünkü onların sisteminde hangi ilaçları kullandığınız ve sebepleri yazıyor doktorlar bu konuyu ciddiye alıyor sağlıklı rapor almanız zor görünüyor tabi bu anlattıklarım atanması durumunda

Arkadasim insallah bu eylül atamasinda atanip ogretmen olacak. Iki sene once ilac icerek intihar tesebbusunde bulunmustu. Polis kayitlarina gecmisti. Simdi merak ettigimiz konu bu durum guvenlik sorusturmasinin olumsuz sonuclanip atamanin iptsl olmasina sebep olur mu. Bilgiso olan arkadaslar lutfen bize yardimci olun
Sanmıyorum benimde öyle bir problemim olmuştu yıllar önce cahillik yaptım ama ilerde karşıma çıkmadı

yeni atanmış ve güvenlik soruşturmasından geçmiş bir öğretmen olrak yazıyorum ailesi fetöden ihraç olanlar bile güvenlik soruşturması olumlu sonuçlandı. içi rahat olsun .. hayırlı olsun :)

Birkaç defa intihar etmiş, bu durumu adli kayıtlara geçmiş öğretmen arkadaşım var. Mesleği açısından herhangi bir sorun yaşamadı. Başlarken sorun olacak bir şey öğretmenken de sorun olurdu eminim. En fazla bir psikolog raporu falan isterler diye düşünüyorum.
Tabi bunlar şahsi fikirlerim.
Bence olur bu iş😊 hayırlı uğurlu olsun, inşallah vatana millete faydalı bir öğretmen olur

Birkaç defa intihar etmiş, bu durumu adli kayıtlara geçmiş öğretmen arkadaşım var. Mesleği açısından herhangi bir sorun yaşamadı. Başlarken sorun olacak bir şey öğretmenken de sorun olurdu eminim. En fazla bir psikolog raporu falan isterler diye düşünüyorum.
Tabi bunlar şahsi fikirlerim.
Bence olur bu iş😊 hayırlı uğurlu olsun, inşallah vatana millete faydalı bir öğretmen olur
Guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ediyor valla daha bi mutlu simdi 😀

Back
X