• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Guvenlik sorusturmasi

Sizi araştırırlar, sabıkanıza bakarlar.Terör örgüt üyeliği uyuşturucu dolandırıcılık vs. bu tip suçlara ve afedersin fuhuş gibi şeyler kabul edilmiyor.
Gelip komşularınıza çalıştığınız yere falan da soruyorlar.
Uygun değilse evlenmesi uygun değildir diye cevap geliyor.
Benim bi arkadasimi sorusturmuslardi sanirim yeni hatirladim oda polisle evlendi tsk cnm benim

Allah gönlünüze göre versin.Hayırlısıysa olsun. Sorun olacağını sanmıyorum. Adliye sınavlarına girdim bende. Yüz kızartıcı suç olması gerekiyo. Siciline işlemiş.Siciline işlenmiş bişey yok ki babası yakalanmış suçlu olmadığına karar verilmiş.Rahat olun bişey çıkmaz inşallah. Güzel haberi yazın buraya bekliyoruz bu aralar çok duyar oldum uzmanlığı kazanları :KK54:

Allah gönlünüze göre versin.Hayırlısıysa olsun. Sorun olacağını sanmıyorum. Adliye sınavlarına girdim bende. Yüz kızartıcı suç olması gerekiyo. Siciline işlemiş.Siciline işlenmiş bişey yok ki babası yakalanmış suçlu olmadığına karar verilmiş.Rahat olun bişey çıkmaz inşallah. Güzel haberi yazın buraya bekliyoruz bu aralar çok duyar oldum uzmanlığı kazanları :KK54:
Tesekkur ediyorum canim benim ins bizde guzel haberler bekliyoruz 1 aydir kisim kisim adaylari sinava cagirdilar o yuzden cok duydun bu aralar :)

ARAŞTIRILACAK HUSUSLAR
a)Kimlik kontrolü, kimlik kayıtlarının dogruluk derecesi, uyruklugu, geçmiste yabanci bir devletin uyrukluguna girip girmedigi,
b)Kolluk kuvvetleri tarafından halen aranıp aranmadıgı, kolluk kuvvetlerinin ve istihbarat ünitelerinin arsivlerinde bilgiler bulunup bulunmadigi, adli sicil kaydının ve hakknda bir tahdidin olup olmadigi,
c)Yıkıcı faaliyetlerde bulunup bulunmadigi ve 5816 sayılı Atatürk Aleyhine islenen Suçlar Hakkinda Kanuna ve Atatürk ilke ve inkilaplarına aykırı davranıp davranmadıgı,
d)Seref ve haysiyetini ihlal edecek ve görevine yansıyacak sekilde kumara, uyusturucuya, içkiye, paraya ve aşırı bir sekilde menfaatine düskün olup olmadıgı, ahlak ve adaba aykırı davranıp davranmadigi,
e)Yabancılarla, özellikle hasım ve hasım olması muhtemel Devlet mensupları ve temsilcileriyle ilgili derecesinin iç yüzü ve nedeni,
f)Sır saklama yeteneginin olup olmadigi,
araştırılır.

Hepsi tamam da bu son maddede sır saklama yeteneğini nasıl araştırıyorlar ki?

Sen dert etme canim en zorlarini atlatmis bunda bir sey yok yuz kizartici suc olmadiktan sonra :)
Ya canim inan yok ama ben deli gibi korkuyorum birsey cikar diye anneme filan soylerim bide olmadi demek cok fena olur

canım benım eşimde uzman cavustu bız evlenınce bıraktı esıme sordum.... bı sorun olmaz gecer guvenlık sorusturmasını dedı ıcın rahat olsun..

Kizlar merhaba

Sevgilim gecen hafta uzman cavusluk sinavini kazandi gatadan saglik raporunu aldi suan guvenlik sorusturmasi kismindayiz sona geldik cokta istiyoruz bu isi. Babasi tir soforu 2 sene once calistigi sirket faturasiz yola cikarmis ve cevirmeye yakalandi . Dava acildi mahkemede sirketin suclu oldugu soforun sucunu olmadigi ortaya cikti . Mahkeme 5 yil icinde ayni olay gerceklesmezse ceza yok diye karar almislar . sicili temiz bu uzmanlik guvenlik sorusturmasinda sorun olur mu bu olay bizim aklimiza yeni geldi cok gerildik kizlar bu konuda bilgisi olan var mi
kesinlikle olmaz diye düşünüyorum.

Kizlar merhaba

Sevgilim gecen hafta uzman cavusluk sinavini kazandi gatadan saglik raporunu aldi suan guvenlik sorusturmasi kismindayiz sona geldik cokta istiyoruz bu isi. Babasi tir soforu 2 sene once calistigi sirket faturasiz yola cikarmis ve cevirmeye yakalandi . Dava acildi mahkemede sirketin suclu oldugu soforun sucunu olmadigi ortaya cikti . Mahkeme 5 yil icinde ayni olay gerceklesmezse ceza yok diye karar almislar . sicili temiz bu uzmanlik guvenlik sorusturmasinda sorun olur mu bu olay bizim aklimiza yeni geldi cok gerildik kizlar bu konuda bilgisi olan var mi

Olacağını düşünmüyorum, dilerim herşey gönlünüze göre olur.

Back
X