Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğitimdeyken nikahımız olacak o zaman bakılırmı peki bakılsada bu problem yaratırmı çünkü nişanlımda bilmiyorHayır resmi bir bağınız yok olsa bile otel kaydına bakılmıyor.
Sizin siyasi veya narkotik gibi bir suçunuz olmadığı sürece bakılmazEğitimdeyken nikahımız olacak o zaman bakılırmı peki bakılsada bu problem yaratırmı çünkü nişanlımda bilmiyor
Otele ve aparta ne için gittiniz onu anlamadım.Sanmiyorum güvenlik soruşturması nda size bakilmaz nisanlinizin da herhangi bir terör örgütü ile bağlantısı olup olmadığına suç kaydına vs bakılır. Kimsenin özel hayatını arastirmazlarMerhaba benim aklıma takılan bir şey var benim nişanlım pomemi kazandı eğitimde bu güvenlik soruşturmasında benide araştırırlarmı ben daha öncesinde iki kere aparta gittim onunlada gittim otel ve aparta bunlar çıkarmı bilen varsa yardımcı olabilirmi
Teşekkür ederim sağolunSizin siyasi veya narkotik gibi bir suçunuz olmadığı sürece bakılmaz
Sadece onlaramı bakılıyorOtele ve aparta ne için gittiniz onu anlamadım.Sanmiyorum güvenlik soruşturması nda size bakilmaz nisanlinizin da herhangi bir terör örgütü ile bağlantısı olup olmadığına suç kaydına vs bakılır. Kimsenin özel hayatını arastirmazlar
Herseye bakiliyor.Güvenlik,saglik. En basta aileye tabi ki.Sadece onlaramı bakılıyor
Ne alaka hanım efendi apartta tcnizi istemelerinin sebebi herhangi sabıkaniz var mı araniyormusunuz gibi güvenlik tedbirlerindenMerhaba benim aklıma takılan bir şey var benim nişanlım pomemi kazandı eğitimde bu güvenlik soruşturmasında benide araştırırlarmı ben daha öncesinde iki kere aparta gittim onunlada gittim otel ve aparta bunlar çıkarmı bilen varsa yardımcı olabilirmi
Yani bende anlayamadım ama işte biran tedirgin oldumOtel aparta sadece 'o işler' için gidilmiyor ki. Ben de il dışına iş için çıktığımda, 1 gün kalacaksam; uygun fiyatlı diye o tür yerleri tercih ediyorum. Tabii yorumları vs okuyarak, güvenilir olanları. Şu soruları soranları anlamıyorum yani sizin oraya ne amaçla gittiğinizi nasıl kanıtlayabilirler? Ben gittim mesela, kaydım var. Suçlu mu gözükürdüm o tür bir meslek isteseydim, çok mantıksız.
Bakılıyor diye düşündüm de korktum bianNe alaka hanım efendi apartta tcnizi istemelerinin sebebi herhangi sabıkaniz var mı araniyormusunuz gibi güvenlik tedbirlerinden
Bu gibi konulara bakılmıyor yaniHerseye bakiliyor.Güvenlik,saglik. En basta aileye tabi ki.
E diyelim bakıldı, nişanlınıza söylenmiyor ?Eğitimdeyken nikahımız olacak o zaman bakılırmı peki bakılsada bu problem yaratırmı çünkü nişanlımda bilmiyor
Olana bit şey olmuyorsa bize bakmazlar o zaman çok saçma zatenYani sanmiyorum. Benim kiz kardesim de polis. Olmadan önce otel de kalmisligi var yani
Çok sıkıntılı bir şeymiş söylenmesin amanE diyelim bakıldı, nişanlınıza söylenmiyor ?
Nisanliya cetele cikaracaklar mustakbel kariniz su su su tarihte su kisiyle surada kalmis diyeE diyelim bakıldı, nişanlınıza söylenmiyor ?
Devlet ne yapsın senin apartini ya ! Fuhuş baskını yemediysen hiç bir cacık olmaz.Merhaba benim aklıma takılan bir şey var benim nişanlım pomemi kazandı eğitimde bu güvenlik soruşturmasında benide araştırırlarmı ben daha öncesinde iki kere aparta gittim onunlada gittim otel ve aparta bunlar çıkarmı bilen varsa yardımcı olabilirmi